והפעם..שאלון כיפי

Yaarit4

New member
והפעם..שאלון כיפי

כתוב שמות של 20 אנשים שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -כמה זמן אתם מכירים את "5"? -האם "7" מכיר את "15"? -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? -איך תגדיר את "2"? -ומה עם "15"? -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? -ושל "20" ו "14"? -האם אתה חושק ב"9"? -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? -מתי הצחיק אתכם "6"? -היית יוצא עם "17"? -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18"? -האם "3" ו "20" מתאימים? -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? -איזו חיה תקשרו ל "4"? -איזה צבע תקשרו ל "8"? -"12",שיעשה אותך? -איזו עונה תקשרו ל "17"? -האם "4" ו "15" מתאימים? -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? -הגדר בשלוש מילים את "18": -הגדר בארבע מילים את "19" : -איזו קריירה מתאימה ל "16"? -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? -האם "20" אוהב את "10"? -האם אתה אוהב את "5"? -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר? -האם "8" הוא בן אדם טוב? -מה הייתם מביאים ל"14"? -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? -מה תעשו כדי לשכנע את "3" לבוא אתכם לאנשהו?

Yaarit4

New member
יאיא

כתוב שמות של 20 אנשים שאתה מכיר: 1.קרן 2.זיקה 3.שני 4.ספיר 5.ניר 6.אריק 7.עומר 8.נוי 9.ירין 10.מיכה 11.צחי 12.יהל 13.אור 14.אוהד 15.הילה 16.אסתי 17. פלצור 18.שקד 19.שי 20. טל ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -כמה זמן אתם מכירים את "5"?שנתיים -האם "7" מכיר את "15"?אכןכן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?בנשף(יום חמישי) -איך תגדיר את "2"?זיקוש עם הינשוף המכושףD:: -ומה עם "15"? 15 אחלה ילדה -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"?קצת בעיהD: -ושל "20" ו "14"?יפים -האם אתה חושק ב"9"?לא -מתי לאחרונה ראיתם את "1"?לפני חצי שעה -מתי הצחיק אתכם "6"? סוף שנה:[[ -היית יוצא עם "17"? פלצוווור! שנים לא ראיתו אותו! - מה היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18"? הפלגה -האם "3" ו "20" מתאימים?לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שהוא משחק בפלאפון גרוע -איזו חיה תקשרו ל "4"? צב -איזה צבע תקשרו ל "8"?ורוד -"12",שיעשה אותך? לא -איזו עונה תקשרו ל "17"?קיץ -האם "4" ו "15" מתאימים?לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?לא -הגדר בשלוש מילים את "18": שקשקי מרמת ישי -הגדר בארבע מילים את "19" : שי לויטה מרמת ישי -איזו קריירה מתאימה ל "16"? רופאה -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?מלצרית בפאב -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא ולא -האם "20" אוהב את "10"?הם לא מכירים -האם אתה אוהב את "5"?בטח -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? זה רק הלב שכואב לך -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר? לעיתיםD: -האם "8" הוא בן אדם טוב? בטח בטח -מה הייתם מביאים ל"14"?וודקה -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? כן -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?לא בהולה לכך -מה תעשו כדי לשכנע את "3" לבוא אתכם לאנשהו?שוני שוני בואי בואייייייי

LostSoul1

New member
חח אחותי

לא הייתי מציעה לך להביא לאוהד וודקהDD: זה עושה אותו מוזר מאד ואת אריק ראית ביומולדת:X

S e a B o y

New member
לפחות מישהו מעיר את הפורום הזה!!!!!!!!

אענה עליו בהמשך הלילה

Anogs

New member
כי כולם בקורסים!

הנסיונות האלה לעורר את הפורום לא ממש יעזרו כשאף אחד לא נמצא מול המחשב אלא על סירות או בתוך אוהל בעכו.

LostSoul1

New member
משעמם.........

כתוב שמות של 20 אנשים שאתה מכיר: ננסה לגוון ולערבב: 1. שני 2. צחי 3. יהרה 4. מיכה 5. ספיר 6. אור קטן 7. ירין 8. הילה 9. קרן 10. נוי 11. פלור 12. אריק 13. אסתר 14. שי 15. ניר 16. דן 17. חנן 18. רוית 19. פלצור 20. שקד ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -כמה זמן אתם מכירים את "5"? 6 שנים -האם "7" מכיר את "15"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום בצהריים -איך תגדיר את "2"? צחי חברי הטוב -ומה עם "15"? ניר ארז האקס שיןשין של ציט -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? מצחיקיםDD: -ושל "20" ו "14"? בעייתי... -האם אתה חושק ב"9"? כן:$ -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? אתמול בלילה -מתי הצחיק אתכם "6"? השתכר בנשף ונפל נרדם על הרצפה.. כך שהיו הרבה קטעים מצחיקים בו -היית יוצא עם "17"? כן -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18"? לע -האם "3" ו "20" מתאימים? אנאערף, לא כלכך -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? "איזו יפההההההה" -איזו חיה תקשרו ל "4"? חח אין לי שמץ -איזה צבע תקשרו ל "8"? תכלת -"12",שיעשה אותך? כןןן:$ -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו.. עצוב מאד -האם "4" ו "15" מתאימים? שניהם מוזרים אבל לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? יש לי:$ -הגדר בשלוש מילים את "18": סבח אל חייר -הגדר בארבע מילים את "19" : השיןשין העתידי של יפו P: חח נו מה;[ -איזו קריירה מתאימה ל "16"? הכל יתאים לחכם הזה -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? חח פסיכולוג/פסיכיאטר -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? חח, בכל זאת אקס של חברה.....P: -האם "20" אוהב את "10"? לא -האם אתה אוהב את "5"? כןן -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? snow white queen- evnescence חח לא יודעת למה -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר? חחח למהה אני אוהבת כשהיא מדברת -האם "8" הוא בן אדם טוב? יאפ -מה הייתם מביאים ל"14"? ואי אין לי מושג
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? שיבוא בכיף... -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? לא אכפת לי:$ -מה תעשו כדי לשכנע את "3" לבוא אתכם לאנשהו? "נו יהררר" קצת בעייתי לשכנע אותה זאתי

Amaliale

New member
תכלס משעמם, רשמתי רק תל אביבים P:

כתוב שמות של 20 אנשים שאתה מכיר: 1.צוף 2.אביה 3.חן 4. איה 5. יעל 6.דור 7.מיכאל קליין 8.עידו 9. גילי 10.מיכל 11.איתי 12.שלגמן 13.אדר 14.קור 15.לירון 16.ענוג 17.דניאלה 18.טליה 19.אורבך 20.גל קליין ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -כמה זמן אתם מכירים את "5"? שנתיים -האם "7" מכיר את "15"? יאפ! -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לפני איזה שבוע -איך תגדיר את "2"? פקאצה -ומה עם "15"? כוסית אש מגיל שש! -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? כל הזמן מחייכים, ילדים מאושרים -ושל "20" ו "14"? קליין וקור XDD יהיו.. קטנים! -האם אתה חושק ב"9"? גילי.. הרבה זמן רציתי להגיד לך את זה.. -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? לפני איזה 4 שעות -מתי הצחיק אתכם "6"? חח היום אני הולכת ברחוב שלי פתאום אני רואה אותו עם כלבה שקוראים לה באיה או משהו XDD -היית יוצא עם "17"? דניאלה?!?1 ברוררר -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18"? שואהההה -האם "3" ו "20" מתאימים? נממ.. לא XD -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא מצחיקה XD -איזו חיה תקשרו ל "4"? אוגרר -איזה צבע תקשרו ל "8"? אפור או שחור -"12",שיעשה אותך? דייי... -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיוית כזו P: -האם "4" ו "14" מתאימים? הזוג הכי מושלם שאני יכולה לחשוב עליו! -האם היה לך קשר רומנטי עם "11"? לי לא.. אבל לחניכה אחרת שלו היה D: -הגדר בשלוש מילים את "18": ציצים ממש גדולים -הגדר בארבע מילים את "19" : ילדה שהייתה פעם מחוננת -איזו קריירה מתאימה ל "16"? רוכב אופניים ענוח! -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? עבודות כפיים -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? 9 שנים למדנו באותה כיתה!! אבל עכשיו עברנו לתיכונים שונים :( -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? תמיד רציתי ולא העזתי. -האם "20" אוהב את "10"? מת עלייה! -האם אתה אוהב את "5"? וואי, ממש ממש! -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? משהו של FOB -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר? זה היה יכול להיות נחמד לפעמים XD -האם "8" הוא בן אדם טוב? אממ.. יש לו לב זהב D: -מה הייתם מביאים ל"14"? אצבע -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? לירוני מוזמנת בכל עת! -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? ברורר. מי לא היה רוצה?! -מה תעשו כדי לשכנע את "3" לבוא אתכם לאנשהו? נגיד לה שיש שם בנים חתיכים ;)

talitook

New member
משעמםלי><

תל אביבים זה שליטה 1.נגה 2.וכטל 3.נועה בר 4. נועה טל 5. דורקה 6.מיכאל קליין 7.עידו 8.ג'ול 9. גילי 10.מיכל 11.ניצן 12.טליה 13.ביז'ו 14.קליין 15.נרין 16.גיל 17.אורבך 18.מורני(שעזבה את צופי ים) 19.אביה 20.איה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -כמה זמן אתם מכירים את "5"? דור?אממ..תחילת ז', שלוש שנים -האם "7" מכיר את "15"? כולם פה מכירים את כולם>< -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום במסנ'! -איך תגדיר את "2"? אממ..וכטי כזאת. חמודה -ומה עם "15"? מגניבה>< -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? אין לי מושג:S -ושל "20" ו "14"? איה וקליין>< קטניםם -האם אתה חושק ב"9"?כמובןD: -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? אתמול -מתי הצחיק אתכם "6"? אתמול! כשהלכנו מהים לאבן גבירול -היית יוצא עם "17"? חחחחחחחחחחחחחחחח -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18"? פיקניק בפארק הירקון(WTF?) -האם "3" ו "20" מתאימים? חי חי חי. לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שממש כיף, שנה הבאה לומדים באותו בי''ס. -איזו חיה תקשרו ל "4"? החיה שכולם מקשרים לה. עכבר>< לא סתם. -איזה צבע תקשרו ל "8"? אממ..לא יודעת>< -"12",שיעשה אותך? אה? -איזו עונה תקשרו ל "17"? לא יודעת! איזה שאלון מעצבן. -האם "4" ו "14" מתאימים? לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "11"? חחח..ברור..ועוד כשהיא הייתה כל השנה בארה''ב>< -הגדר בשלוש מילים את "18": יש לה היום יומולדת -הגדר בארבע מילים את "19" : לא יודעת באמא שלי -איזו קריירה מתאימה ל "16"? גיטריסט סולןD: -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מנקה -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? החל משנה הבאה איתי בביתספר:) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? לא!דיי מספיק! -האם "20" אוהב את "10"? כמה שלי ידוע כן -האם אתה אוהב את "5"? כפרע עליו. כן -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? משהו של לאונרד כהן -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר? הוא לא מדבר מספיק! -האם "8" הוא בן אדם טוב? כן!מאוד! -מה הייתם מביאים ל"14"? אצבע -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? לירוני מוזמנת בכל עת! -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? כן:( לא ראיתי אותו כבר מלא זמן. -מה תעשו כדי לשכנע את "3" לבוא אתכם לאנשהו? אין לי מושג. אהה..איזה שאלון מעצבן.

למעלה