והפעם סווטש !

והפעם סווטש !

רציתי לשתף ואולי לקבל עיצה חפני כחודשיים קיבלתי מאישי האהוב שעון מתנה לאחר ים בירורים בחרתי בסווטש כי הכי הכי חשוב לי שיהיה עמיד למים ענדתי את השעון שבוע ואז הרצועה התפרקה למזלי מצאתי את השעון בבית ניגשנו לחנות וסידרו אותו ושוב זה קרה מספר פעמים בכל פעם שבעיקר המזל עבד לטובתי ולא איבדתי אותו לאחר כחודש בבוקר אחד אני שמה לב שהזכוכית מחוספסת ואז אני רואה שהיא למעשה נחתה ל2 חלקים חלק אחד אותם לגמרי את השעון והחלק השני הוא בעצם עובי הזכוכית שהתפצל שלחתי את השעון אליהם כמובן הפעם עצבנית מאוד מאוד !!! לא יצא לי אפילו שבועיים לענוד אותו רצוף לאחר בדיקה ארוכה מתקשרים אלי והתשובה: בגלל שאי אפשר לאטום את השעון שוב למים תשלמי "רק 175" שח על המנגנון שתבינו שהמנגנון עלה לי 175 ש"ח ורוב הכסף היתה על הרצועה סה"כ שילמנו קרוב ל 500 ש"ח ! בנתיים לא אספתי את השעון אני כ"כ כועסת ! כ"כ!!!

noa555555

New member
בנוסף למה שאמרה מתחילה

תגידי להם שאת רוצה שעון חדש ולא סחורה פגומה. זה קודם כל. שילמתם ממיטב כספכם ולא קיבלתם את הסחורה. אם הם יסרבו, כתבי מכתב לאתר "תלונה" הם מטפלים בדברים כאלה ממש מהר. כל הנקודה שהיא רצית שעון אטום למים, אם הוא לא אטום למים הוא לא ביצע את העבודה שהבטיחו שיבצע. שעון חדש. נקודה. עם אחריות. או החזרה מלאה וזיכוי מלא וקני במקום אחר. איפה קנית? שנדע.

קניתי בקניון קרית אונו

ניסיתי היום לדבר איתם בטלפון ניתקו לי ! חייגתי שוב מספר פעמים ולא עונים לי אני לא יודעת לאן לכתוב את התלונה ....

noa555555

New member
קודם כל חייגי ממספר חסוי, ולא מיד

אחרי שניתקו לך. הנה מקום שבו תוכלי לפרט את כל מה שקרה לך איתם: ואם לא תהיה ברירה הגיעי לשם והרעישי להם את כל הטענות ודרשי שעון חדש ומייד, עם אחריות מלאה, רצוי כשיש קליינטים נוספים בסביבה. הנה הכתובת של אתר "תלונה": חוץ מזה יש כמעט בכל פורטל פורומים להגנת זכויות הצרכן, פני גם אליהם: תפוז, ווי נט, BSH, חפשי פורום מתאים. אבל זה אחרי שתכתבי לאתר הבא.

noa555555

New member
ובנוסף, כתבי את זמני השיחות שביצעת , את

הניתוקים, את השתשלשות האירועים, שמרי את תעודת האחריות, ואיימי עליהם בתביעה לבית משפט לתביעות קטנות. הם יאלצו לשלם, בנוסף להוצאות , גם את הוצאות הפסד יום העבודה ועוגמת הנפש. הצעה שלי: לא לפנות לעובדת הדלפק אלא ישר להנהלה של המקום. הפקידים לא מבינים מהחיים שלהם כשמתחילות בעיות, לכי ישר אל הראש. אולי הבעיות תיפתרנה יותר מהר ממה שנדמה לך. פני אפילו להנהלת הרשת כולה,אל תהססי דקה אפילו. והכי על הברזל בעודו חם.

noa555555

New member
מסתבר שאת לא לבד עם הבעיות של "סווטש"

הנה קישור מאותו אתר תלונה, בענין שעוני סווטש. תתפלאי, התקלות מאוד דומות שלך. למשל הזכוכית הנסדקת. תביאי להם העתק של האתר ומה שכתוב בו, מודפס. כשאת באה לשם שוב. חיפשתי באתר ששמתי לך קודם לכן לפי מילת המפתח "סווטש" בחיפוש.

תודה רבה!!!

ראשית כתבתי באמת לאתר תלונה לגבי החברה הבנתי שהם יושבים בת"א אני צריכה לחשוב מי רגוע ויכול לבא איתי אולי אשכנע את אח שלי .... אני במצבים כאלה לרוב נשברת .....

סווטש ידועים כשעונים יפים, אבל לא אמינים

גם לי היה (פעמיים) סיפור עם השעונים שלהם. לא רוצה לדכא אותך, אבל לי לא עזרו כל הפנויות, והשיחות עם המנהל של החנות, של היבואן, כלום לא עזר. לא הסכימו להחליף לי את השעון, רק לתת זיכוי בשווי חצי מסכום השעון. (וזו בדיחה, עשיתי את זה בפעם הראשונה כשהשעון התקלקל, וקרה שוב בשעון החדש, שגם לו כאמור הייתי צריכה להוסיף כסף) בקיצור... השעונים שלהם לא יעלו יותר על היד שלי או של מי משפחתי, ואני ממשיכה לספר ולעדכן כל אחד ואחת בסביבתי בדבר השירות והאיכות הגרועים של סווטש. אשמח לשמוע מה קורה עם התלונה שלך.

נשמע כמו סיפור מרגיז

למרות שיש לי חברה שמכורה לשעונים שלהם כבר לפחות 10 שנים. כל הזמן מחליפה ולא שמעתי אותה מתלוננת. אבל אין אחריות על השעון . הוא חדש לא?

noa555555

New member
הם בטח מתנערים מאחריות כי מדובר

בנזק חיצוני. הם רק שוכחים שהזכוכית שלהם נבקעה כי השעון נפל, כי הרצועה שלו פשוט התפרקה. פחחחח איזה חלם. לפי כל מה שראיתי באינטרנט, זה כבר מנהג קבוע אצלם, להתחמק מאחריות במקרה של שעונים מתפרקים. גועל נפש. לפי מה שקראתי פה, גם על היד שלי ושל משפחתי הם לא יעלו יותר. עד שנשמע סיפורים מסוג אחר. ואני מקווה שהם קוראים פה לפעמים. שידעו עד כמה שירות גרוע ואי לקיחת אחריות על מתן מוצר אמין או לחילופין תיקונו המיידי - מפסידים להם לקוחות בלי סוף. ככה עושים עסקים? פחחחחחחחח. ממש חזון עסקי מרנין ומרשים.

greenzg

New member
תדעי לך שתכננתי לקנות שעון שלהם

ועכשיו אני לא אקנה..........ואגב יש לי שני שעונים ישנים שלהם לפני 5 או יותר שנים שדווקא מחזיקים עד היום, אולי הם שינו את מקום הייצור.

למעלה