והפעם--> *מרק תירס*

והפעם--> *מרק תירס*

אז אני יודע שצריך ביצים תירס וכו` אבל אני חייב מרשם מדויק של המרק. זה להערב, יש אורחים. אז פליז יוכי, חני, רות וכולם מי שיש לו מתכון טוב שיביא. תודה!

חנהפ

Active member
בשרי ? או פרווה?

1ליטר מרק עוף (אני אוהבת להכין ציר ממים מבושלים עם גב,כנפיים וגרונות של עוף עם בצל ירוק סויה ויין אדום) 800 גרם תירס קפוא ( ניתן חלק מהתירס לרסק למחית) 2 חלבונים חזה עוף חתוך לקוביות קטנות 3 כפות רוטב סויה 2 כפות יין לבן יבש 1 כף סוכר 2 כפות קורנפלור מדוול ב 2 כפות מים בצל ירוק ושמן שומשום הרתחת המרק הוספת התירס הקצפת החלבונים והוספת העוף לחלבונים הוספת סויה יין סוכר וכן מלח ופלפל לבן לפי הטעם הוספת הקורנפלור ובחישה תוך הרתחה הוספת העוף עם החלבונים הגשה עם בצל ירוק קצוץ וכמה טיפות שמן שומשום המקור: בישול סיני של אהרוני

חנהפ

Active member
מרק תירס פרווה

רכיבים: 1 קופסת שימורי תירס פרי הגליל כולל הנוזלים 3 כוסות מים רותחים 3 כפיות עמילן תירס מעורבב ב- 1/4 כוס מים קרים 1 כף רוטב סויה 1 כפית שמן סומסום 3 כפיות אבקת מרק עוף (פרווה/ בשרית) 1/2 1 כפיות סוכר 1 כפית מלח ביצה טרופה אופן הכנה: לרסק 1/2 מכמות התירס במעבד מזון עם מעט מהנוזלים. לשפוך את שאר התירס + הנוזל לסיר, להוסיף את התירס המרוסק. להוסיף את שאר הרכיבים פרט לביצה ולבשל כ 15 דקות. לערבב את הביצה (כמו לחביתה), להוסיף אותה לסיר ולבשל עוד מספר דקות. להגיש עם מעט עירית קצוצה.

למעלה