והפעם..לבנים בלבד..

והפעם..לבנים בלבד..

אך הייתם מגיבים.. במיקרה והיתה לכם חברה במשך משו כמו חודש,חודשיים, ואחרי תקופה ארוכה היא מגלה לכם. שהיא שיקרה עלכם בשם שלה, בבצפר שלה, ובפרטים קטנים. ‏(יש לי חברה טובה שנתונה בבעיה של לספר לו, היא מפחדת מה תהיה תגובתו הראשונית. למרות שנימאס לה לחיות בשקר והיא עדין יכולה להמשיך) אני הצעתי לה לספר, ושתגיד שהיא מצטערת וכ`ו. אבל יש לה הרגשה של חוסר ביטחון היא אומרת שהוא מאד יכעס שהוא קרא לה עד עכשו בשם לא שלה. היא עשתה זאת כי היא פחדה שידע. אבל עכשיו היא רוצה שידע שמא יגלה זאת לפניה. אז בננים.. אך היתם מגיבים?? היא התיעצה איתי אז החלטתי להתיעץ איתכם../tapuzforum/images/emo8.gif ‏טנקס!

היא טוענת

שהוא עלול להיפגע קשות. אני בכל אופן לא מבינה מה היו הנסיבות שבשלהן היא שיקרה. מצד שני יש פה קטע של אמון. והוא עלול לקחת אתזה קשה לפי דבריה.. אני החלטתי לשאול דעת בנים. אחרי הכל אנחנו הבנות לא במחשבה שלכם...אבל זה בהחלט נשמע משחק...לא מובן גם לי..

לפעמים,

כשמשחקים אבא ואמא, משו לא מסתדר...חחח מה שבטוח, שכשהיא תספר לו הוא גם יגיד לה. עבדתי עלייך ככה וככה. וודאי שיותר חוסר אמון זה להמשיך לשקר....

אז

זה כאילו רומז לי להיפרד מימנה.. ``החברה שלך עושה`` אני רק מנסה לעזור!

חס וחלילה...

למה שתיפרדי ממנה? מהזה קשור? יש לי המון חברים שמשחקים אבא ואמא. הם די נהנים... אם את חברה שלה, את אמורה לחשוב איך לעשות לה טוב, בדרך שלה....

קסמאישי

New member
לא נראה לי שהייתי כועס בכלל

אבל זה עדיין נשמע תינוקי אז כדאי שיהיה הסבר הגיוני בשביל שאני אחשוב שהיא לא /tapuzforum/images/emo122.gif

זה מובן לחלוטין

וזה קיים.. פשוט שהיא תאמר לו, ותשתף אותו.. אם הוא אוהב אותה, זה לא יגרום לו לעזוב.

זה מה שאמרתי לה.

אבל היא פוחדת בקטע של אמון לפי מה שהבנתי. (ראה תגובה שכתבתי לראשון..)

אוקי, לא משנה.

הרי בכל מקרה, בסופו של דבר זה יתגלה.. אז עדיף שהיא תעשה את זה מוקדם, ותשתף אותו.. וגם כשהוא יבין שהיא משתפת אותו הוא יהיה מרוצה ..

קודם כל זה תלוי בסוג של הבנאדם

בשביל לצמצם נזקים כדאי שהיא תקח אותו למקום רגוע כגון בית קפה חוף ים תעשה לו טוב בלב.שירגיש טוב .שיהיה מרוצה מעצמו.ואז ורק אז לאט ובעדינות...יום טוב ישראל

אממ אתה נשמע בקטע של רומנטיקה יותר

מידי... זה מראה אזה סוג של בן אדם אתה.. בכל זאת.. השאלה אך תגיב למישי שאהבת והיא עבדה עלך עד עכשיו. זה השאלה! אם תיקח אתזה קשה.. הבעיה שאינלי מושג למה היא עשתה אתזה!

19אריאל

New member
זה לגיטימי לגמרי מכיון שהיא עוד לא

הייתה בטוחה בקשר ולא רצתה להיחסף למשו שאולי יתנפץ ויעשה לה נזקים. אני במקום החבר הייתי מקבל בהבנה עם איזה חיוכון `וואלה, איך עבדת עלי ככה...` וממש לא הייתי עושה מזה עסק. חוץ מיזה אנחנו גברים ולא נפגעים מכל שטות... כמו הבנות. מקרה הפוך לדעתי היה הרבה יותר מסובך עם כל הלגיטימציה שבדבר.

למעלה