והפעם: הנאה ועסקים

והפעם: הנאה ועסקים

כפי שאולי אתם/אתן יודעים/יודעות - אני מחפש מישהי שאוכל לשחק איתה משחקים. אני אוהב לדמיין שהיא נמצאת לצרכי עבודה שבוע בחוץ לארץ ושניצלתי זאת הפעם כדי להכין תפאורה מיוחדת - בעיקר שני סטים של בגדים חדשים ומתלה לשים אותם עליהם - וגם חליפה יפה בשבילי. בלילה לפני שהיא חוזרת אנו לא מדברים, ואני רק שולח לה מייל, שיש לה "ראיון בסוכנות לדוגמניות", שאחכה לה בחדר העבודה, ושעליה לדפוק על הדלת.

"שלום, תכנסי בבקשה" - אני אומר לה, ומזמין אותה לשבת. המשרד שלי קטן, אבל נאה ומאובזר היטב.
- "אני שמח שהגעת, אני רואה עכשיו שהסוכן שאיתר אותך ידע על מה הוא מדבר"
- "כן, אני חשבתי על זה כמה ימים, ונראה לי שהזדמנות בעולם הדוגמנות זה בדיוק מה שאני מחפשת"
- "מצויין, אני שמח לשמוע. את יודעת שאנחנו סוכנות מובילה שעובדת עם הדוגמניות המובילות בארץ."
- "ברור, אחרת לא הייתי באה"
- "אני אוהב את הגישה שלך, אבל חשוב שתביני שאני לא יכול להבטיח לך להיות כוכבת. זה יכול להצליח ויכול לא. אבל עבודה בכל מקרה תהיה לי לתת לך, בתנאי שבאמת נחליט שאנחנו מעוניינים"
- "במה זה תלוי?"
- "תראי, מראה חיצוני זה חשוב בשביל דוגמנית, אבל זה ממש לא הכל. ממילא הכל מתקנים בפוטושופ. העניין הוא שיהיה לך את האופי הנכון, שתוכלי לתת את התנוחה הנכונה וההבעה הנכונה, והכי חשוב, שתהיי מישהי שיודעת לעבוד ויודעת לקבל הוראות"
- "אני מבינה"
- "יפה, ולכן כחלק מהליך הקבלה כאן אני רוצה לנסות לביים אותך קצת, ולראות אם את יודעת לעבוד. זה מקובל עליך?"
- "בטח, אין בעיה"
- "מצויין. תסתכלי מאחורייך את תראי שני סטים של בגדים, הכל מהלבשה תחתונה וכלה במכנסיים, חולצה, חגורה וז'קט. אני רוצה שתחליפי לסט הימני. את יכולה להיכנס כאן מימין ולהחליף"
תוך זמן קצר היא יוצאת בחזרה מהמלתחה בתלבושת, ואני מוציא את המצלמה ומתחיל לחלק לה הוראות:
- "תישעני על הקיר. יופי" - קליק
- "תבליטי את התחת, יפה" - קליק
- "יותר שובבות בעיניים" - קליק - "עכשיו את עייפה, מאוד עייפה תימרחי על הספה, יופי" - קליק

- "יפה מאוד, אני מרוצה ממך" - אני אומר, ורואה שהיא שמחה לשמוע - "אבל זה רק שלב ראשוני. אני צריך לראות שאת יכולה לעבוד גם בתנאים יותר מאתגרים. את יודעת שעירום חלקי היום זה עניין בסיסי, אני רוצה כמה תמונות כאלה"
- "אמממ אני לא יודעת"
- "את צריכה להבין שאני לא האחרון פה שאת צריכה להרשים. אני מעביר את התמונות האלה הלאה להנהלה והם צריכים לראות שיש להם עם מה לעבוד"
היא מקבלת את ההגיון שבדברי, ומורידה את החולצה.
- "את החזייה גם"
היא מורידה את החזיה, ומכסה את הציצים בשילוב ידיים.
- "תראי, זה לא רציני. אי אפשר שבין תמונה לתמונה את תעכבי את כולם כדי לעצור ולהסתיר את החזה שלך. מדובר פה על סוכנות מקצועית ואנשים מקצועיים ומצפים ממך להתנהג במקצועיות גם כן"
היא מורידה את הידיים - הציצים שלה חשופים מולי. הזין שלי מגיב בהתאם.
- "יופי. את נראית טוב, בובה, עכשיו תסובבי אלי את הגב כך שהציצים יראו, אבל הפטמה לא תראה"
היא מנסה להגיע לתנוחה ואני מצלם אותה תוך כדי - קליק "ילדה יפה" - קליק "יופי בובה" - קליק - "מעולה"
- "יפה, בובה'לה - עכשיו אני רוצה תמונה מהצד השני, את הציצי השני"
היא מסתובבת ומחליפה צד, כך שהשד השני שלה הוא עכשיו הקרוב יותר אלי - "יופי, את ילדה יפה" - קליק - "ציצים יפים" - קליק.
- "מצויין - עכשיו אני מבקש ממך להחליף לסט השני של הבגדים, אני צריך כמה תמונות גם איתו"
- "אוקיי" - היא אומרת - לוקחת את הבגדים והולכת לעבר הדלת.
- "לא בובה, הפעם את צריכה להחליף כאן. את צריכה להבין שבתנאי שטח, כשמצלמים במדבר באפריקה או בחוף בקאריביים אין תמיד מתקנים נוחים. אני צריך לראות שיש לי מישהי שיודעת לעבוד ולא מישהי מפונקת שרק תערים קשיים על הקמפיין, עכשיו אני יודע שזו הפעם הראשונה שלך ולכן אני אעזור לך. אני אגיד לך מה לעשות ואת תעשי, בסדר?"
- "אוקיי"
- "תגידי 'כן אדוני'"
- "כן אדוני" - למשמע זה הזין שלי כמעט קורע את המכנסיים, אבל אני לא מסגיר שום דבר.
- "יפה מאוד. נתחיל בשלב הראשון. תורידי את המכנסייים ואת הנעליים."
היא עושה כדברי, ועד מהרה היא נותרת בתחתונים בלבד.
- "תשמעי, את מוצאת חן בעיני, אני רוצה לפתוח לך כמה שיותר דלתות לעולם הזה. אני אצלם עוד כמה תמונות בשביל לתת לך פתח גם לדוגמנות אירוטית. אני יודע שאולי זה לא מעניין אותך עכשיו, אבל תאמיני לי כדאי לך לא לפסול את זה" - קליק - "יפה מאוד! תחזיקי עכשיו את הציצים יפה" - היא מרימה אותם עם הידיים - קליק - "ציצים יפים בובה"
- "תודה"
- "תודה מה?"
- "תודה אדוני"
- "טוב מאוד" - קליק - "עכשיו תעמדי על ארבע אני רוצה שהציצים יהיו תלויים"
היא מהססת.
- "את רוצה לעבוד?"
- "כן אדוני"
- "אז תפסיקי לעשות בעיות! על ארבע, זונה!"
- "כן אדוני" - היא נעמדת יפה, והשדיים שלה נתלים יפה. אני מתחרמן בטירוף ומצלם - קליק, קליק, קליק - "תזוזי קצת שהם יתנדנדו - יופי בובה" - קליק - אני ניגש לעברה - קליק - ומתחיל ללטף את התחת שלה ולעודד את התנועות שלה - "את נקבה יפה, בובה, את דוגמנית טובה. דוגמנית טובה גורמת לגבר שירצה לדפוק אותה, וזה בדיוק מה שאת עושה עכשיו"
- "תודה אדוני"
אני נותן לה פליק - "עוד פעם."
- "תודה אדוני"
עוד פליק, הפעם יותר חזק.
- "תודה אדוני"
- "יופי נקבה, עכשיו אני מתחיל לראות שיש לי עם מי לדבר. תורידי את התחתונים"
היא מזדקפת, ומפשילה את התחתונים ומגלה את הכוס החלק שלה. אני מתקרב אליה, מעביר אצבע על החריץ שלה ואומר - "מרטיבה כמו זונה, מה? אני רואה שיש לך אהבה אמיתית למקצוע"
- "כן אדוני"
- "יפה, זה מאוד חשוב" - אני חופן בבת אחת את השדיים שלה ומתחיל לשחק איתם - "את יודעת מה אני חושב? אני חושב שבאת לפה להיות דוגמנית אבל בעצם את זונה שצריכה שידפקו אותה"
היא שותקת, אבל אני שומע את הנשימות המהירות שלה כתוצאה מעיסוי השדיים שלה, והריח שבוקע מהחריץ שלה כבר לא ניתן להכחשה.
- "את יודעת שאני צודק אל תשחקי לי אותה. את רוצה שאני אגע לך בכוס?"
- "כן .. אדוני"
- "אז תגידי את האמת. קדימה!"
- "אני זונה ... שצריכה שידפקו אותה"
- "לדפוק אותך, זונה?"
- "כן... תדפוק אותי!"
- "את לא מבקשת יפה בובה, ובגלל זה את תקבלי רק אצבע ולא זין" - אני דוחף לה את האצבע שלי, ומסובב אותה בתוך הכוס, דוחק כל פעם חלק אחר מהדופן של הנרתיק שלה הצידה.
- "אהההה אההההההה אהההההה" - היא מתחילה לאבד שליטה - "סליחה אדוני..... תדפוק .. אותי ... בבקשה .. אדוני"
- "שום דבר חצופה, את תלמדי לתת לי כבוד בזמן ולא רק אחרי עונשים, ברור, זונה?"
- "כן .. אדוני"
- "את תתני לי כבוד?"
- "כן .. אדוני"
- "את תוכיחי לי את זה. תקשיבי טוב, נקבה: אני הולך להוציא את הזין, ואיך שאת רואה אותו את כורעת ברך, ברור?"
- "כן אדוני"
אני מתרחק ממנה מעט, פותח את הרוכסן, ושולף את איברי מולה. היא רואה אותו, זקוף וגדול, ויורדת על הברכיים.
וופ! היא חוטפת סטירה - "ככה נותנים כבוד? איפה הלשון, זונה!"
היא מתאוששת ופוערת את פיה, עם הלשון בחוץ.
- "יפה נקבה. אני הולך לעשות ממך סוג חדש של דוגמנית - דוגמנית שפיך. אבל אם את רוצה להיות דוגמנית שפיך את צריכה לתת כבוד למלך שלך"
- "כן אדוני"
- "מה את רוצה להיות?"
- "דוגמנית שפיך אדוני"
- "עוד פעם."
- "אני רוצה להיות דוגמנית שפיך אדוני"
- "אז תתני כבוד! תבקשי את השפיך יפה" - אני מגיש לה את האשכים שלי - והיא מבינה את המסר ומתחילה ללקק אותם בתאווה - מבקשת את הזרע שבתוכם.
- "יופי נקבה, את זונה טובה. תמשיכי ככה" - קליק - אני מצלם אותה מלמעלה - קליק - עוד תמונה אחת - קליק!
אני לא יכול יותר, אני שם את המצלמה על השולחן ומתכונן לגמור.
- "תמשיכי ללקק, זונה! יופי, ילדה טובה ... יופי .. בובה" - אני נסוג מעט, מכוון עליה ומשפיך על הפנים שלה את כל תכולתי. הזרע ניגר ממצחה ועד לסנטר, כולל זרם אחד או שניים שנחתו בפיה.
- &quo

למעלה