לאאא היא רקדנית במקור? זה אומר שהיא כנראה לא תשיר בזמן הקרוב... =\
S shaharory New member 23/5/10 #19 לאאא היא רקדנית במקור? זה אומר שהיא כנראה לא תשיר בזמן הקרוב... =\
O oshratoosh New member 23/5/10 #20 מלכה! ../images/Emo47.gif אני נחנקת ממנה כל פעם "לפעמים אני שוכחת את השם האמצעי שלי" תודהה
A Alm0st Happy New member 23/5/10 #22 אני מאוהבת בה!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif קודם כל, היא בחורה יפהפיה!!! דבר שני- היא בערך הדבר הכי מצחיק בגלי אחרי סו סילבסטר... באמת יש לה כישרון להפוך שורה בודדת לדבר הכי מצחיק בעולם!! והיא משחקת ממש יפה את המטומטמת..
אני מאוהבת בה!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif קודם כל, היא בחורה יפהפיה!!! דבר שני- היא בערך הדבר הכי מצחיק בגלי אחרי סו סילבסטר... באמת יש לה כישרון להפוך שורה בודדת לדבר הכי מצחיק בעולם!! והיא משחקת ממש יפה את המטומטמת..
ס סרנדיפיות New member 24/5/10 #26 ../images/Emo47.gif מתה עליה "Did you know dolphins are just gay sharks?" ס'חמודה
S SHTRUDIDI New member 24/5/10 #28 ../images/Emo51.gif "התפקיד שלה גדל כאשר הכותבים הבינו שיש לה כישרון להעביר שורות בודדות בצורה ייחודית." האמת שכן, היא באמת מאוד מוכשרת בזה. השורות שלה ממש מצחיקות.
../images/Emo51.gif "התפקיד שלה גדל כאשר הכותבים הבינו שיש לה כישרון להעביר שורות בודדות בצורה ייחודית." האמת שכן, היא באמת מאוד מוכשרת בזה. השורות שלה ממש מצחיקות.
• •°D a N u § h°• New member 25/5/10 #31 וואי היא היתה בFIRED UP? ראיתי את זה פעמיים..הפעם השניה היתה לפני כמה ימים ולא זיהיתי אותה שם..אולי היא היתה ממש ברקע..
וואי היא היתה בFIRED UP? ראיתי את זה פעמיים..הפעם השניה היתה לפני כמה ימים ולא זיהיתי אותה שם..אולי היא היתה ממש ברקע..