והפעם - בריטני

riktal

New member
והפעם - בריטני

שם מלא: Heather Elizabeth Morris (הטל אליזבט מוריס) תאריך לידה: 1/2/1987 (מה שהופך אותה לבת 23) היא נולדה וגדלה באריזונה שבארצות הברית. היא החלה לרקוד כשהיתה בת שנה אחת בלבד
. ההופעה הראשונה שלה היתה בעונה השניה של "אז אתה חושב שאתה יכול לרקוד" כאשר היא הצליחה להשתלב ב-"GREEN MILE" (לא רואה את זה אז אין לי מושג מה זה אומר, אבל ההיגיון גורם לי לחשוב שהיא כנראה עברה את החיתוך הראשוני) אבל לא הצליחה להיכנס ל-20 הסופיים בגלל הפסד של 3-2 נגדה. בלי לוותר היא החליטה לעבור ללוס אנג'לס כדי לפתח קריירה של רקדנית. הפריצה הגדולה שלה התרחשה בשנת 2007 כאשר היא נבחרה להיות אחת מרקדניות הגיבוי של ביונסה בסיבוב העולמי שלה ובהמשך היא עבדה איתה בשנת 2008 על סיור פרסומי בשם " "Single Ladies (גברות הבית) שכלל מופיעים רבים, כולל הופעה בפרסי המוזיקה האמריקאים, הופעה בתוכנית של אלן דג'נרס, הופעה בתוכנית "Saturday Night Live" וב-The Today Show עם ג'יי לנו וכן גם בגמר של תוכנית של MTV "Total Request Live " (בחירה סופית). היא גם רקדה עם ביונסה וטינה טרנר בשנת 2008 בתוכנית ה-50 של פרסי הגרמי. ההצלחה הגדולה השניה שלה היתה כאשר היא קיבלה תפקיד קטן בסרט "Fired Up" (יריה). שם היא גם פגשה את כוריאוגרף זאק וודלי. לאחר סיום צילומי הסרט, וודלי הביא אותה לרקוד בתוכניות נוספות שבהם הוא היה הכוריאוגרף כולל בפרק של אליי סטון ובסדרה בשם Swingtown (סידרה של CBS) וכן בסרט Bedtime Stories (סרט עם אדם סנדלר) ובסופו של דבר גם ל-GLEE, מה שגרם לה להתחיל לקחת שיעורי משחק באופן קבוע. בהמשך היא התבקשה על ידי וודלי ללמד את החבר'ה של GLEE את הכוריאוגרפיה של ביונסה מ- Single Ladies וכיוון שבאותו הזמן התוכנית חיפשה מעודדת שלישית מוריס זכתה בתפקיד של בריטני. במקור הדמות של בריטני היתה דמות שבקושי דיברה, אבל התפקיד שלה גדל כאשר הכותבים הבינו שיש לה כישרון להעביר שורות בודדות בצורה ייחודית. ג'ראט ווידלמן מהניו יורק פוסט ציין שמוריס הפכה לאחת הבננות המצחיקות ביותר בטלויזיה כרגע (emerged as one of the funniest second bananas on TV right now) ו-LA TIMES כתב עליה שהיא הקצפת שבין דמויות כל הדמויות של GLEE. כאשר הפרומו של הפרק Sectionals (פרק 13) הראה את בריטני וסנטנה שוכבות ביחד, דורותי סנרקר (Dorothy Snarker), כתבת של אתר בידור לסבי בשם "אחרי אלן) (After Ellen) שיבחה את החיבור ביניהן וכתבה שמעכשיו היא קוראת להן: Brittana וציינה שמעכשיו הן הזוג החדש המועדף עליה. בנוסף היא ציינה שלמרות שלשתיהן יש זמן מסך מינימלי, הם גורמות לזמן הזה להיחשב. היא הוסיפה שהדמות של מוריס גורמת לה לצחוק הכי הרבה ובאופן כללי לא מעניין אותה פין ורייצ'ל כי מעכשיו היא בעד הקבוצה של Brittana. הפייסבוק שלה (למרות שכמו תמיד, אני לא בטוחה שזה באמת שלה): http://www.facebook.com/pages/Heather-Morris/210159269883

riktal

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif

riktal

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif

riktal

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif../images/Emo222.gif

riktal

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

riktal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif

riktal

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif../images/Emo241.gif

riktal

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

riktal

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif

riktal

New member
../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif../images/Emo237.gif

riktal

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

מלכה ../images/Emo47.gifכתר|../images/Emo47.gif

אחת הדמויות שאני יותר אוהבת שם , אמנם יש לה בערך משפט אבל תמיד הוא גאוני ברמות. אני חושבת שהחתול קורא את היומן שלי

MTS17

New member
מדפט המדיוק זה סקס זה לא ../images/Emo55.gif

"יוצאים" (dating) אם זה היה סנטה ואני היינו יוצאות

Alm0st Happy

New member
הם דיברו על זה..

שאם את שוכבת עם מישהו זה לא אומר שאת יוצאת איתו, בהקשר של פאק וקווין, ואז בריטני אמרה להם- אם זה היה נכון אז סנטנה ואני היינו יוצאות (would be dating.. אין כל כך פירוש נכון לזה..) זה היה כשכולם דיברו בפלאפון אחד ליד השני במסדרון של בית הספר כשהם ניסו להבין איך רייצ'ל יודעת שפאק הוא האבא של התינוק של קווין.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בדיוק המשפט שעלה לי לראש עכשיו

yitzko

New member
תודה! היא מהדמויות האהובות עליי...

אבל צריך לתת לה יותר משפטים

MTS17

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif אחת הדמיות האהבות עלי

shoham95