והפעם בלי
!!!!!

OFIRB9

New member
משתפת

זה מה שהלך בצ'ט בחצי שעה האחרונה מישו: בועטת בי ועוד אומרת לי שקט?! מה אני בובת פיטום?! לא הגזמנו?! אני:אה? גברת את שם? מישו:גברת!? לא הגזמנו?! אני:לא זה טבעי מישו:טוב אני הולך להביא עוד אוכל סיני שהכנתי במוא ידי הלא מוכשרות *ני נכנסת* מישו"ני!!!!" אני:הופה! *ענבר נכנסת* ענבר:סולמות! התגעגתם!? בטח שכן^^ אני:הופהההההההההה!!!! מישו:ענבר! ני:מה קורה? ענבר:צ'יייי
מישו:איך לא נתגעגע?! *ספון נכנס* מישו:כפית! אני*דופקת את הראש בקיר* ענבר*דופקת את הקיר בראש שלי* ספון:כולם בשקט! זו הרי ספריה! אני:תודה ענבר את חברה אמיתית.... ענבר: תודה^^ אני*בועטת בענבר* ענבר:צ'ייייי?!?!?!? אני:זו לא אני זו איילי! ענבר:זו הכרזת מלחמה! *שולפת את חרבה הנאמנה ורודפת אחרי* ספון:זו כרזה! *מרים כרזה* אני:איילי תתנצלי! איילי:לא רוצה! מישו:היי ענבר:אף אחד לא נוגע בעכוז הקטן והחמוד שלי! (חוץ מסטו סאמה...^^) מישו:בלי חרבות! ענבר:צ'י? *עוצרת* ספון:זורק את איווי על צוציק *מרים גרזן* ענבר:פרח קטפתי לסטו.... *מכוון את הגרזן לכיוון של לייט* ענבר:וסטו אכל את הפאאארח *כורת את העץ מאחוריה* ענבר:עם מילקשייק וקרמבו קטן... כולם מזנקים*קרמבו!?!??! ^_^ מישו*מוציא מסור חשמלי* וורם וורם *העץ נופל על מישו* ענבר:רוצח עצים! מישו:איה!!! *נקבר מתחת לעץ* ענבר:אני לאכול לך מכנסיים עם אתה לא להתנצל לפני עץ! ספון*מרביץ ללייט בראש עם הגרזן* ענבר:אאוץ' *נופלת* ספון:סליחה עץ! מישו:היי לא מרביצים ללייט!!!! ספון:קרב!!!! לייט*דופקת לספון את החרב בראש* מישו:רודף אחרי כפית עם המסור החשמלי ספון*בורח ממישו* *עושה ריצת מטריקס על קירות* *מישהו נתקל בעץ* *ספון נופל על הראש* ני:איה!

Apikachu L

New member
צחוקים-מלא מזה לא קארתי...

כולם יושנים,צוציק נוחר נחירות שמרעידות את כל רחבי העולם הדיגיטלי,אופיר מוקפת בקוג'ים וקואיצים למיניהם וסוגיהם,ספון יושן בתוך פחית XXXL מון עם קן(?) מיוטיסמון בתוך ארון קבורה מאולתר, אני יושנת על עץ.הפו פייטרס יושנים בתוך גיטרה וכל השאר באופן רגיל על מיטה(מה עושות שם מיטות?)פיתאום רעש נוראי(וזה לא הנחירות של צוציק)מחריד את העולם הדיגיטלי. כולם:בההההההההה,מה זה היה? מיוטיסמון:מה שוב?צוציק שוב שתית אורניים מועשר?יש לךגזים? צוציק:לא.. וויקטוריה:אתם משוגעים?חמש וחצי בבוקר! ספון:*מרים את הראש וניתקל בפחית*אאוץ... בכל מיקרה וויקי,סוף סוף אמרת משהו חוץ משש וחצי וויקטוריה:אופס...שש וחצי! אני:*כמעט נופלת מהעץ אבל אופיר מיטעטשת ואני נופלת של מיוטיסמון*לבריאות, סליחה מיוטיסמון פו פייטרס:מי עשה רעש כזה יפה? מון:מה יפה בזה? מיוטיסמון:פעם אחת אני מנסה לישון בלילה ולא נותנים אופיר:*משפשפת את העיניים* היה רעש? אילנה דיין:עובדה! קוג'י:לא בישי! קן:מאוד לא בישי! קואיצ'י:מאוד מאוד לא בישי! טרייראמון נוחת מהשמיים:מי עשה גראפס כי זה לא אני! כולם:*זורקים עליו פחית* תן לישון!!!

היי!!!!

מה זה מון עם קן? מון?!?!?!?!?!?!?!? אני דורש הסברים או שאני יספר לו שאני יקבל את האייסי שלו ואני יודע שזה לא קשור אבל כבר העתקתי את כל הפיק המשותף לוורד והתחלתי לסדר(מה שאני יודע לעשות הכי לא טוב)ויש מלאה קווים ואני מישתגע וזורקים אותי מהמחשב וביי ו..ו...לא יודע אז ביי ולילה טוב(הורים סלק מרושע!!!)

Dark SpaWn

New member
כולם שוכחים את עלילה !

טריירמון:"בגלל שאני השליט האפל ולא אהבתי את מה שפיקה-אפצ'י כתבה..." *טריירמון הולך לסרט ההקלטה* *טריירמון חותך את מה שפיקה פיק פי כתבה* *טריירמון מרים גבות* טריירמון:"ועכשיו בוא נמשיך ומעכשיו תתמקדו בעלילה בשביל שזה לא היה עוף צלוי בגריל ! אוף !!!! תתמקדו בסיפור... שמיתמקד עלי !" ===================================================================== טריירמון:"אני כל כך חזק שאני יכול להשמיד אותכם עכשיו אבל אני מעדיף להעליב אותכם וללכת מסיבות לא ברורות ולהשאיר אותכם לחשוב על איך להשמיד אותי... *טריירמון יושב ומסתכל על כולם לשניה* טריירמון:"אתם כל כך חלשים ועלובים שאני אלך עכשיו !" אני:"אנחנו לא עלובים !!... טוב הם כן... אני לא !" *אני מרים את היד ומיתכונן לירות עליו קרן ירוקה כזו שיש לספון* מון:"ספון אין לך כוחות בסיפור הזה !" אני:"אוף..." *טריירמון הולך* אופיר:"אנחנו לא עלובים !" *אני ניקבר מתחת לפחיות* *צוציק צוחק* אני:"מה הבעיה שלך ?" צוציק:"אין לך כוחות !"| אני:"אז מה !?" צוציק:"אז עכשיו אני יכול לעשות את זה !" *צוציק מוציא לי עין* *מון לוחשת לאופיר* מון:"לספון אין כאן כוחות?" אופיר:"יש לו אבל אם הוא היה מפוצץ את טריירמון זה היה סיפור משעמם... בכל מקרה כל עוד הוא לא יודע שיש לו כוחות כמו בסרט אנחנו יכולים להיתעלל בו !... סתכלי..." *אופיר באה עלי* אופיר:"עכשיו אפילו חוקי מאנגה/אנימה בסיסים משפיעים עליך!" אני:"כמו מה ?" *אופיר מתחילה לרדת עלי* *הלחיים שלי נהיות אדומות ואני נהיה יותר ויותר קטן* אופיר:"רואה ?" מון:"חחח... זה מצחיק את יכולה להפוך אותו לבישי ?" אני:"מון ברגע שאני בגודל נורמלי אני גורס אותך !" אופיר:"פשוט תסתכלי" *אופיר הופכת אותי לבישי* איילי:"חחח עכשיו אתה בגיל שלי !" אני:"או לא !" לייט:"גדוד פאנגירלז זועם סתכלו בישי !" *גדוד פאנגירלז זועם בא ומוחץ אותי כי עכשיו אני נראה חמוד טיפה...* אני:"אני לא אוהב את הסיפור הזה..." מיני:"טוב אנחנו צריכים למצוא דרך לנצח את טריירמון האפל" אופיר:"אנחנו חייבים ?" מיני:"או שאנחנו יכולים פשוט להיתעלל בספון..." כולם:"יש !" מון:"נו טוב אנחנו חייבים באמת להתחיל לחשוב על איך מנצחים את טריירמון בלי גיטרות..." דאייו גראול הזמר הראשי של הפו פייטרס:"אפשר להישתמש בטופים לא ?" *סוקלים אותו בפחיות* פיקה-אפצ'ו:"נו טוב בוא נלך..." אני:"אני לא הולך לשום מקום אם אתם לא מחזירי אותי לגודל הרגיל שלי !" סטו גירל:"או באמת ?" *סטו מרימה אותי כי אני מגיע בערך לגובה של הפופיק שלי אז קושרת אותי בגלימה שלי אליה את השרשראות שלי שמשמשות לי לחגורה וגוררת אותי אחריה בקלות* ריקה:"אז מה הגיבורים שלנו יעשו ? ספון בישי טריירמון מנצח אותם בקלות וכולם שוחכים את העלילה!" *כולם תופסים את ריקה וזורקים אותה מצוק* ריקה בזמן שהיא נופלת:"אוווווף אאאאף אחחחחחחד לאאאא אווווהב אווווותייייי...." *נשמע בום* המשך יבוא ! אליכם כי הוא יודע איפה אתם גרים והוא ערס !

Maldita Luna

New member
אני אנסה להמשיך...

אני: "היי כולם" *כולם מסתכלים עליי כאילו נחתתי מכוכב אחר וזורקים עליי פחיות* תמשיכו אתם!

OFIRB9

New member
^___________^ איזה כיף!

עוד אחת!!! (איפה מון?! בעעע....טחינה) עם הייתי בבית הייתי כותבת את המערכון שכתבתי אתמול בבצפר אבל אני לא זוכרת :( לא מצ'נה נאלתר אה, ספון, עשית שורות ממש ערוכות הפרסומת הסתירה לי הכל בעעעעע.... טוב.... *זורקת על לונה פיתה*

OFIRB9

New member
אגב

יש תחרות חוש ההומור הכי טוב בפורום, והמתמודדים בטופ 3 הם ספון צ'ו וענבר... שימו לב לזה! תתחילו לכתוב ולהשתפר! אני אתן את הטופ החדש אחר כך, אה כן, המתמודדים הם מישו ספון מון ענבר טרייר צ'ו לונה גוגל החדשה ההיא, לא זוכרת את השם...אבל היא טובה אה וגם אני -^^- אני לא השופטת! נעשה הצבעה איך שהוא.... או שאני אהיה שופטת ולא אתמודד (אני הכי משוגעת לא...?) לא מצחיק...בעעע טוב תמשיכו!

קירליה

New member
המשך ואולי לעזאזל תקשיבו לי?

טרייר: *נעלם ולא חוזר כי נמאס לי שמשתמשים בי בלי רשותי* ותקלטו את זה כבר!!!!!!!

OFIRB9

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

*זורקת על טרייר פחית* אנחנו משתמשים בכולם! לא שואלים אותך! אתה רוצה לריב? *כולם מכוונים גיטרות לראש של טרייר*

OFIRB9

New member
צריך להקפיץ חברה!!!

לפחות עד הערב עוד לא העתקתי!!!!!!!!! בעעע!!!!!!
בתאבון!

Apikachu L

New member
או קיי

אבל היתבלבלתי מאוד ואני לא מבינה כלום...... אילנה דיין:עובדה.... מיוטיסמון:סתמי... ^זה לא קשור...

למעלה