משתפת
זה מה שהלך בצ'ט בחצי שעה האחרונה מישו: בועטת בי ועוד אומרת לי שקט?! מה אני בובת פיטום?! לא הגזמנו?! אני:אה? גברת את שם? מישו:גברת!? לא הגזמנו?! אני:לא זה טבעי מישו:טוב אני הולך להביא עוד אוכל סיני שהכנתי במוא ידי הלא מוכשרות *ני נכנסת* מישו"ני!!!!" אני:הופה! *ענבר נכנסת* ענבר:סולמות! התגעגתם!? בטח שכן^^ אני:הופהההההההההה!!!! מישו:ענבר! ני:מה קורה? ענבר:צ'יייי
מישו:איך לא נתגעגע?! *ספון נכנס* מישו:כפית! אני*דופקת את הראש בקיר* ענבר*דופקת את הקיר בראש שלי* ספון:כולם בשקט! זו הרי ספריה! אני:תודה ענבר את חברה אמיתית.... ענבר: תודה^^ אני*בועטת בענבר* ענבר:צ'ייייי?!?!?!? אני:זו לא אני זו איילי! ענבר:זו הכרזת מלחמה! *שולפת את חרבה הנאמנה ורודפת אחרי* ספון:זו כרזה! *מרים כרזה* אני:איילי תתנצלי! איילי:לא רוצה! מישו:היי ענבר:אף אחד לא נוגע בעכוז הקטן והחמוד שלי! (חוץ מסטו סאמה...^^) מישו:בלי חרבות! ענבר:צ'י? *עוצרת* ספון:זורק את איווי על צוציק *מרים גרזן* ענבר:פרח קטפתי לסטו.... *מכוון את הגרזן לכיוון של לייט* ענבר:וסטו אכל את הפאאארח *כורת את העץ מאחוריה* ענבר:עם מילקשייק וקרמבו קטן... כולם מזנקים*קרמבו!?!??! ^_^ מישו*מוציא מסור חשמלי* וורם וורם *העץ נופל על מישו* ענבר:רוצח עצים! מישו:איה!!! *נקבר מתחת לעץ* ענבר:אני לאכול לך מכנסיים עם אתה לא להתנצל לפני עץ! ספון*מרביץ ללייט בראש עם הגרזן* ענבר:אאוץ' *נופלת* ספון:סליחה עץ! מישו:היי לא מרביצים ללייט!!!! ספון:קרב!!!! לייט*דופקת לספון את החרב בראש* מישו:רודף אחרי כפית עם המסור החשמלי ספון*בורח ממישו* *עושה ריצת מטריקס על קירות* *מישהו נתקל בעץ* *ספון נופל על הראש* ני:איה!
זה מה שהלך בצ'ט בחצי שעה האחרונה מישו: בועטת בי ועוד אומרת לי שקט?! מה אני בובת פיטום?! לא הגזמנו?! אני:אה? גברת את שם? מישו:גברת!? לא הגזמנו?! אני:לא זה טבעי מישו:טוב אני הולך להביא עוד אוכל סיני שהכנתי במוא ידי הלא מוכשרות *ני נכנסת* מישו"ני!!!!" אני:הופה! *ענבר נכנסת* ענבר:סולמות! התגעגתם!? בטח שכן^^ אני:הופהההההההההה!!!! מישו:ענבר! ני:מה קורה? ענבר:צ'יייי