והפעם בלי
!!!!!

OFIRB9

New member
והפעם בלי ../images/Emo32.gif!!!!!

אני יודעת שאני לא היחידה שהתגעגעה לזה, אז ניסיתי, ואני אמשיך, לעשות את זה בלי אוף, ולקשר את זה כמה שיותר לסיפור דיג'ימוני מצחיק קרמבו מחבתים!!!!!!!!! דיג'ימון!!!!! אאאאאאאאא!!!!! כולם בבית של אופיר אורזים דברים, ספון נכנס עם צוציק קשור בחגורה ספון:מה אתם עושים? אני:יוצאים לפיקניק בארץ דיג'ימון! ספון:ולא הזמנתם אותי L? מיני:איילי הייתה אמורה להודיע ! * דממה * כולם מסתכלים על איילי כולם"איילי!!!" איילי"נו אז שחכתי אז מה?" * טובעת בערימת פחיות * אני:טוב עכשיו אתה יודע, אתה בא? צוציק המלכה ויקי מר גבינה נקניק והפו פייטרס תוקעים בספון מבט ספון:אוקי אוקי.... טוב בואו נלך! יום שבת יפה היום ואמרו בתחזית שיהיה מעונן חלקית בעולם הדיגיטלי! כולם"יש!!!" קופצים לתוך השער עם התיקים, כשצוציק דוחף עם מקל של מטאטא מון"טוב הגענו, כל הילדים ללכת לשחק אני ואופיר נכין ארוחת צוהריים וספון אתה על תתרחק יותר מדי ספון:אני הולך לצוד עם צוציק ואיילי * הולך* איילי:נחיל טנטומונים! בואו נאכל אותם לקינוח! ^_^ ספון:אוקי אבל את תופסת אותם איילי:נשימת פלפל חריף! * כדור אש שחור* * הטנטומון נופל מהעץ * -טנטומון דיג'יגדל ל---קבוטרימון!- איילי"בעעע!!!!!!!" צוציק דיג'יגדל ל-----גדולצ'יק!---- "מתקפת קאסח!!!!" * מוריד לקבוטרימון את הראש* איילי"חבל הוא היה די חמוד..." אה...כן....בנתיים אצל מון ואצלי מון:משיכת פאנגרל! * מורידה את כל התפוזים מהעץ * מיני"ציפורני אור!" * סוחטת * קן:יאמי! סאנג'י :פחית! כולם"...אה?" פחית פוגעת במון מון"מי זרק את זה?" * טרייר יוצא מהשיחים * אני:אוי לא.... מון"גם הוא כאן!?" קן וסאנג'י :ווווווואאאאאאאאאאאאהההה!!!! טרייר "עקבתי אחרייכם! אני רוצה מיץ תפוזים! כולם * מחייכים חיוך ערמומי* * טרייר טובע בפחיות מיץ תפוזים * אההה......תורכם אני מניחה מחכה לכולם בצ'ט! תמהרו!

niena

New member
סוף סוף!!!!!

התגעגתי לקרמבו מחבתים... יפה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
זה הקטע ני....

את גם יכולה להשתתף, את יכולה לבחור דיג'ימון ולפגוש אותנו שם! כולם יכולים לבוא לעולם הדיגיטלי! תשתתפי גם את *פוגעת בי פחית*

niena

New member
אמ.....

אני לא כל כך טובה בזה... אני לא חושבת שאשתתף....

Dark SpaWn

New member
טוב אני ממשיך !

ואני לא דיג'ימון בסיפור הזה כמו כולם ! אני עדיין הספון ! דמות הקומיקס ! לא ספונמון או משהו כזה !... ואני לא יודע מה אם השאר --------------------------------------------------------------------- אני:"טוב אז מה בקשר לרשעים ?" איילי בזמן שהיא נאכלת על ידי קבוטרימון ענקי:"מה אם מה ?" אני:"הרשעים !" *אני יורה קרן מהיד שלי על הקבוטרימון* אני:"אין רשעים ?!" איילי:"מה אתה רוצה מאיתנו !?" אני:"זה סיפור דיג'ימון לא ?" צוציק בפה מלא בדיג'ימונים קטנים וחמודים:"מהממממהמהם" איילי:"מה ?" *צוציק יורק אותם החוצה והם בורחים בפחד* צוציק:"אמרתי:"כן"" אני:"יופי אז איפה שליט הדיג'ימון המרושע שמנסה להשמיד הכל ?!" איילי:"סבלנות !!!... הוא עוד יגיע !" צוציק:"ואז..." איילי קוטעת אותו:"ואז אני וצוציק נוכל אותו !" אני:" זה היה סיפור משעמם ביותר..." איילי:"אבל אני וצוציק... אנחנו..." אני:"תגידו מה קורא אם שניכם ?! מה זה סיפור האהבה בהמשכים הזה ?!" -בינתיים איפה שמון ואופיר נמצאים... וטרייר... אבל הוא פחות חשוב- מון:"אופיר הבאת קרמבו ?" אופיר:"..." *לאופיר מופיע פרצוף מצחיק כזה שראום באנימות ליפני שמישהו בוכה" מון:"לא חשוב אני הבאתי !" "*שומעים מרחוק צעקה* אאאאאאאאאה !!!! *רואים אותי רץ אם איילי וצוציק נושכים את הרגליים שלי* אני:"הצילו !!!!" טריירמון:"אני שליט האופל הרשע !" אופיר:"מה ?" טריירמון:"כלום..." מון:"אולי כדאי שנציל את הספון ?" *דממה* טריירמון:"נו טוב... אופיר סתכלי מה איילי וצוציק עושים !" אופיר:"איילי ! צוציק ! מה אתם אוכלים שמה ?!" *איילי נבהלת ועוזבת אותי וצוציק ממשיך ללעוס לי את הרגל* איילי:"אבל הוא אמר ש..." אופיר:"על תשימי ספון בפה ! את לא יודעת איפה זה היה !" איילי:"במטבח שלנו..." אני:"אאאאאההה !" *דממה* אופיר:"צוציק תעזוב אותו !" צוציק ממלמל בפה מלא:"לא רוצה !" טריירמון:"אני השליט האפל !" מון:"מה ?" טריירמון:"כלום..." טוב אתם תמשיכו... סליחה על המחסור בפחיות... נגמרו לי

Apikachu L

New member
תורי

אני מגיעה אל החבורה אני:הי? כולם:אפצ'י? אני:לבריאות, למה להיטעטש? כולם:זה ביגלל אופיר... אני:אופיר כמה פעמים אמרתי לך לא לקרא לי אפצ'י! אופיר:*שורקת בתמימות*מה? אני:לא משנה... פיתאום מופיע מיוטיסמון צוציק:לערפד יש רגליים מלוכלכות מיוטיסמון:אתה מכוער!*מוציא פחית פותח אותה ואילנה דיין יוצאת* אילנה דיין:עובדה!

OFIRB9

New member
כן! יאלה!

לא יכולים להגיד לנו שזה אופ! נההההה!!!! כולם"מה?" טרייר"כלום" *פוגעת בו פחית*

OFIRB9

New member
אני!!!!

לקחתי דוגמה משיחות בצ'ט אורן מופיע בשער מישו:גם אתם באתם לטיול? אני"לא באנו לפיקניק!" מישו:אוכלללל... איילי*מזנקת על מישו* "שלא תעז!!!" צוציק"מאאאאה" כולם"אה?" צוציק"סושי?" כולם"סושי!!!!" מישו"אחחח....בא לי לישון..." *נשכב על הדשא ומנמנם* מיני"מנסה לפתוח קופסת שימורים של תירס עם הציפורן* מון"איפה ספון?" אני"שם, משחק עם הילדים" *קן וסאנג'י ומר גבינה נקניק מתמסרים עם הראש של ספון כשהו צועק* הראש של ספון נופל, הוא מנסה להגיע לגוף מר נקניק:מאה נקודות למי שפוגע בראש!" כולם*מרימים פחית* ספון"איה!" מישו מתעורר, חוזר לישון קואיצ'י:ששש שקט...בואו סתם נשב ונקשיב למוסיקה.... פו פייטרס"מ-ו-ס-י-ק-ה-?-!" כולם"לאאאאאאא!!!!" פו פייטרס מרביצים ניגון קורע אוזניים, מישו מתעורר "שקט כבר!!!" *נרדם שוב* מיני"תביא את הפותחן קופסאות קן קן:בישי?" *הפחית מתפוצצת והכל עף על מישו* מישו"אאאאאא!!!!" *זורק פחית על קוג'י* *דממה* *כולם מסתכלים על קוג'י* *כולם משמיעים "גררר"* *מלחמת פחיות* אופיר*זורקת את מישו לבור ומכסה באדמה* מישו"איזה כיף!" אופיר זורקת פנימה שק של 5קילו סוכר ושני ליטר סירופ חלב תוצרת בית מישו"אאאה! אמא!!!!" *טובע באדמה רטובה* מישו"יש פה סוכר! תוציאו אותי!" כולם*קופצים על הקבר ומתחילים לדרוך על מישו* מישו"הזוועה!" כולם"די כבר!" מישו*קופץ מהבור מכוסה בזוהמה* מישו"אאאאאאאאאאאא!!!!!! לייזר!!!!!" *יורא עלינו* כולם"זהו זה!!!!" מיוטיסמון*דורך על מישו צוציק"לערפד יש רגליים מלוכלכות" כולם"שתוק כבר!!!!"

Goggle Girl

New member
סתם ניתרום שורה P:

גוגל: אוף, הם מרעישים כל כך *יושבת על ערימת הסיפורים שלי וכותבת* זורו: *קשור עם קולר* קוג'י שלי: *קשור גם כן* קואיצ'י שלי: אני מקווה שהיא לא תשכח להאכיל אותנו היום. קוג'י: אתה מתכוון, שוב.

Apikachu L

New member
כן!

מיוטיסמון:שמעו לי נימאס מצוציק, לכם לא נימאס? כולם:כן,נימאס מאוד! מיוטיסמון:אז בואו ונימצוץ לו את הדם אני:לא כולם אוהבים דם מיוטיסמון:שכחתי, טוב אני אמצוץ לו את הדם *לוקח את צוקציק ומוצץ לו דם* צוציק:אייה מיוטיסמון:לי כואב יותר ממך*מקיא בצד*איזה דם מגעיל אילנה דיין:עובדה אופיר:שקט קן:בישי! פחית מיתפוצצת ומיתוכה יוצאת פנינה דבורין פנינה:אתה החוליה החלשה צוציק! צוציק:סניף סניף אימממאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *צוציק מיצפוצץ* כולם:יש!!!!! קואיצ'י:איפה קוג'י? גי' פי נופל מהשמיים על קואיצ'י ומגהק מיוטיסמון:הארוחה שהזמנתי הגיעה קואיצ'י:איה! זורק פחית עם ריבת חלב

Dark SpaWn

New member
תשאירו את זה קשור לדיג'ימון !

ולמה בסיפור תמיד כולם מיתעללים בי ובדמויות שלי !? אם הייתם רואים את הסרט ספון לא הייתם עושים את זה ! זה כיף... נו טוב אני ממשיך אם הדמות החדשה שלי ! שאני מוסיף אותה לקבוצת הדמויות הרגילה שלי ! אתם תראו אותה עוד דקה --------------------------------------------------------------------- צוציק:"מיוטיסמון אין לי דם... אני עקרב ענקי..." מיוטיסמון:"?..." אני:"רגע !" *כולם שותקים והגוף שלי מרים את הראש מהרצפה* אני:"מיוטיסמון הוא שליט אפל !" מיוטיסמון:"אני... כן?" אני:"כן !... אז אתה רשע בסיפור !" מיוטיסמון:"אמממ..." אני:"קדימה !" *פתאום אני נהיה לבוש כמו צלם סטודיו מקצועי* אני:"קדימה בייבי ! המצלמה אוהבת אותך ! תן לנו קצת אופל !" מיוטיסמון בקול האפל שלו:"אני חושב שכדאי לך להפסיק אם זה !..." אני:"קדימה תן לי קצת גרררררר! איפה העיניים האדומות שלך !?" *העיניים של מיוטיסמון נהיות אדומות הוא עושה גרר וקופץ עלי לרצוח אותי !* *הוא מכסח לי את הצורה* (חכו חכו כשה תראו את כוחות העל שלי !) אני:"דטס אי ראפ..." (זה אומר סיימנו... אבל רק במאים וצלמים מקצועים ועוד כמה אנשים מהסוג הזה אומרים את זה) (ועכשיו זמן לדמות החדשה שלי) אני:"או קיי אישת ווספה תפסי אותו !" *פתאום מרחוק נשמע אופנוע* *רואים את הארוקו מFLCL נוסעת על הקטנוע שצהוב שלה אם גיטרת הבס הכחולה שלה ביד* (FLCL הייתה סדרת אנימה קצרה בעלת 6 פרקים ומאוד מצחיקה !) *הארוקו קופצת מהקטנוע שלה והוא מיתנגש במיוטיסמון* *היא צועקת:"תפסתי'תך" ביפנית אז עושה כמה סיבובים באוויר ומרביצה למיוטיסמון בראש אם הגיטרה, אז נוחת על הקטנוע שלה וממשיכה לינסוע* אופיר:"וואו... זה היה מהיר..." מון:"מי זאות הייתה בכלל ?..." מישו:"..." אני:"אני יוסיף תמונה שלה..." טריירמון:"אני לא שליט האופל ?..." גוגלית:"פגעו במיוטיסמון !" כל האלו שלא באמת קיימים:"מה זו שיחה פרטית של בני אדם ?!" אני:"אני לא..." *נופלת עלי פחית ענקית* הפו פייטרס:"האם הארוקו עשתה מה שאנחנו חושבים שהיא עשתה ?" מון:"אתם מיתכוונים..." הפו פייטרס:*קופצים על מיוטיסמון ומרביצים לו אם גיטרות כמו הארוהארי הארוקו* (זה השם המלא שלה... נראה לי...) אני:"איך כל זה קשור לדיג'ימון ?!" *קוברים אותי מתחת לפחיות*

OFIRB9

New member
מיני באמת קיימת יא מגעיל!!!!!!!

מפלה! אאאאאאא!!!!!!!!!!! נחמדה הילדה המה שמה הזו.... אני כתבתי כבר אז אני משאירה לכם... תדבקו בדיג'ימון או שיעיפו אותנו מפה (או שלורי תתלונן....בעעע) יאלה! מון לאן נעלמת!?!??!?!?!

Seto¥Girl®

New member
~.~

סטו: קאסארו סאמה^^; מה? הכנתי לך מילקשייק בננה עם פירורי מקופלת מפוזרים על חתיכות ביסקוויטים באוגדנים שווים שעליהם מפוזרת קצפת רכה שנמסה בפה עם סירופ מייפל וסוכריות צבעוניות^^ (תודו שיש לכם עכשיו ריר בפה... P: ולא, במציאות אני לא אוכל את אוסף הרעלים הזה אף פעם!) חמוד מצדך. תודה. זה הכל? ;.; כולם: *זורקים על לייט פחיות* הוא התאמץ! *סטו מתחיל לבכות* אוי נו סטו צ'אן... *פותחת מטריה נגד גשם הפחיות הפתאומי* אל תבכה... אתה יודע שזה עושה לי רגשות אשם... אפילו שכלבים מיללים זה עושה לי רגשות אשם... *ממשיך לבכות* אוף, הנה... אממ... אני אוכל מהמילקשייק שלך... *שותה מהמילק שייק* רעל... מתוק... X_______X הרעלת סוכר סופנית... *מקבלת עודפי אנרגיה ויוצאת לפרוק אותם במרתון* סטו צ'אן: 0.0 זאת לא הייתה התוכנית! אמרת לי שאני אקבל נשיקה!@@!#!$!@#$ קוג'יצ'י: לא, אמרתי שאני אקבל עוגייה, ולא קיבלתי ;.; גייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;.;

OFIRB9

New member
סטו כתבה!

שוס!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואו נקפיץ, עם כמות החדשים צריך לשמור על צחוקיאדה, חוצמיזה אתמול כתבתי את זה מתוך שינה ויצא לא רע...חיכיתי כל היום לכתוב את זה כאן! בעעע!!!!! מה זה עשרה תווים? זה נחשב? אוף.. טוב הנה ההמשך מון"הסושי הגיע כולם לשולחן!" כולם"סושי!" טוב נמאס.... *פוגעת בספון פחית* ספון"מי זרק את זה!?" כולם"אני!!!" ספון"אה?" כולם"...." צוציק"אני רוצה עוד אוכל!" איילי"טוב בוא נלך לצוד!" *הולכים* טרייר"מי רוצה תות בננה?" כולם"תות בננה?!" *זורקים על טרייר את הסל של הפיקניק* טרייר"איה..." מיוטי"איפה קוג'י?" כולם"קוג'י? מון איפה קוג'י?" מון"בישי!" קן"פחית!" כולם"להשתטח!!!" *עובר מטוס* צוציק"מה מטוס עושה בעולם הדיגיטלי?" כולם"חומוס!" צוציק"...מה?" צ'נוטי"אקה?" (כל הזכויות שמורות) מיני"צוציק לא צדת עם איילי?" צוציק"נכון...מה אני עושה פה?" *הולך* *תותבננמון מופיע* כולם"הולי מולי!!!!" צ'נוטי"אה?" קוג'י"חומוס! התפתחות נשמווווווווווווון!!!! קוג'ימונמון! קוג'ימונמון:"התקפת קרמבו מחבתים לוהט!!!!" *תותבננמון מתפוצץ* כולם"יש!!!" *החלקים של תותבננמון עפים על ספון* ספון"למה אני!?" צ'נוטי"טאנג'יובי!!!!!" כולם"..אה?..." מון"מי זאת?" *צ'נוטי זורקת פחית* מישו"איה!!!" *ספון בועט לי בתחת* אני"אי!" *זורקת עליו פחית* הגיטריסט של פו פייטרס "אנחנו מפסידים שיעור בשבירת גיטרות!" המתופף"יש שיעורי בית!" כל הלהקה"כן!" *הלהקה רודפים אחרי ואחרי מון עם גיטרות* *ספון צוחק* *פוגעת בספון מכונת תפירה* ספון"העין שלי!" *כולם צוחקים* הזמר הראשי"קבלנו מאה!" כולם"חומוס!" המלכה ויקי"שש וחצי!" *זורקים עלי ספרים* מון"רגע זה אמור להיות דיג'ימון!" כולם"למה?" אני"כי ליסטה אמרה ומה שליסטה אומרת עושים!" כולם"לא פייר" :( צוציק ואיילי"הבאנו אוכל!" *זורקים ראש כרות של גריימון* מישו"זכרונו לברכה" כולם"מה?" מישו"קרמבו!" צוציק*זורק את סינאמי על מישו* אני"מה אתה עושה!? זה אוגר חי!!!" מישו"הוא כבר לא חי" *סינאמי פוקחת עיינים וקופצת על מישו* מישו"אאאאאאאאאאאאא! זה רוצח סידרתי!!!!!!!" צ'נוטי"קרמבו!" כולם"תשתקי!!!!"

Dark SpaWn

New member
המשך...

הארוהארו הארוקו/וואספה וומאן/אישת הדבורה/הבחורה על הקטנוע אם הגיטרה !:"משהו ארוך ביפנית" מון:"מה ?" *מופיעות כתוביות* "הנא שליט האופל ! אני רוצה לחבוט בו אם הגיטרה שלי ! קדימה פו פייטרס ומייק מאקרידי מלהקת פארל ג'אם !" כולם:"אהבאהבאהבהאהבה" (סתם קולות מבולבלים) *טריירמון נהפך ל... לא יודע משהו מפחיד העיקר* טריירמון:"אני שליט האו..." *ליפני שהוא מסיים הארוקו מרביצה לו בראש אם גיטרה* *רובוט יוצא מהראש שלו ובורח* אופיר:"זה היה הגיוני ?..." *טריירמון קם וממשיך* טריירמון:"אני שליט האופל שישמיד את העולם הדיגיטלי !" *הפו פייטרס מרביצים לו אם גיטרות* טריירמון... אפל !:"הוריקן אוזניים כזה... אפל !" *טריירמון מיסתובב... מקבל סחרחורת ונופל על הפנים* *הפו פייטרס ניבהלים ובורחים* מון בקול של מתרגם יפני סוג ג':"אנחנו חייבים להשמיד אותו !" *הפה שלה ממשיך לזוז אחרי שהיא מפסיקה לדבר לכמה שניות* אני גם בקול כזה אבל של בחורה:"פארל ג'אם צאו להשמיד אותו !" *בזמן שאני מדבר אני מתחיל להישתעל אבל הקול שלי עדיין נשמע* אופיר:"זה מטומטם אולי נפסיק אם זה ?..." *פארל ג'אם קופצים אם גיטרות באוויר על טריירמון* מייק מאקרידי:"חלאה יאפית !" טריירמון אפל:"טורנדו אוזניים כזה... אפל !" *טריירמון הפעם מאבד הכרה מרוב סיבובים* *פארל ג'אם בורחים* אופיר בקול יפני גברי כשה הפה שלה זז בלי הפסקה בלי ליפסינק:"או לא ! אפילו הכוח הכי..." *היא עכשיו נשמעת כמו גוקו* עדיין אופיר אבל בקול גוקו:"... חזק שלנו אינו פוגע בו !" *הפה שלה נופל וממשיך לזוז בלי הפסקה על הרצפה* אופיר בקול רגיל:"... אופס" טריירמון אפל שבינתיים הספיק לקום:"כן ! כך הדבר ! אתם אינכם יכולים... למה אני מדבר ככה ?..." *שקט* טרייר האפל:" אתם לא יכולים לנצח אותי כי ההתקפה שלי מפחידה אנשים אם גיטרות ! חה !... אחי..." אני בלי הקול המטופש:"או לא ! דיבור ביבלייד גרוע !" *כולם*:"אאאאאאאאאה !!!!!!!!" מיני:"ספון לדבר ככה לא מצחיק בלי הקול היפני..." אני:"טוב..." המטופף של הפו פייטרס... הנוכחי !:"אתה לעולם לא תנצח ותשמיד את העולם הדיגיטלי !" איילי:"ממתי אתה מדבר עברית ?" דאייב גראול מנהיג הפו פייטרס:"ממתי אחד מאיתנו מדבר אנגלית בכלל ?" *הוא מסתכל למטה* כולם:"איפה הכתוביות !?" ריקה:"וואו הגיבורים שלנו ממש בצרות ! טריירמון נהפך לאפל ועומד להשמיד אותם והעולם הדיגיטלי ! והם לא יכולים לנצח אותו כי הוא יכול לנצח אנשים אם גיטרות !" ק'וגי:"ריקה תלכי מכאן !" אני:"כן !" מון:"אנחנו לא אוהבים אותך ! תעופי !" ריקה:"אוף... אף אחד לא אוהב אותי..." *ריקה מיתרחקת* צוציק:"מאיפה נשיג קריין חדש ?!" *פוגעת בו פחית* (סוף סוף עלילה! וסוף סוף פחית...)

OFIRB9

New member
אבדה!!!!!!!

פאנגירל בשם מון פלוור (או רינת) מי שראה אותה שיגיד לה שעם היא לא באה הנה מיד היא חוטפת ממני מכות!!!!!! תודה

OFIRB9

New member
זה כדי להזכר ולצחוק

וגם כדי שמישו יהיה מרוצה :) אגב, מה עם הסיפור המשותף? אני רוצה לכתוב עוד! סטו קחי פיקוד על זה!!! אה, הקובץ וורד זה מערכון 1 שכתבנו אצל השירשור של ליסטה (על תתפלאו עם הוא מוזר...[בנדנה עם דובונים?]) והמערכון השני של קרמבו מחבתים האוף שמחקו לנו :( זיכרונות מתוקים! ועכשיו לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה