והעכשיו: הדו קרב!

Stillwater

New member
והעכשיו: הדו קרב!

NEVERMIND OR IN UTERO? אני הולכת על "בתוך הרחם"

שיייי

New member
זה כמו לשאול

את מי אתם אוהבים יותר את אבא או את אמא?..סתם לא שאלה טובה, אין לי תשובה. אפשר לשלב?.. בווו

Julia L

New member
יש נטייה כזאת

בקרב מעריצי נירוונה, לשנוא את נוורמיינד רק בגלל שהוא הצליח. האלבום הכי גדול של העשור הקודם, בטח יותר טוב מאין יוטרו.

Stillwater

New member
מממ...לווא דווקא בגלל שהוא הצליח

ומסחר את נירוונה. פשוט "בתוך הרחם" ידוע שהוא באמת הטוב ביותר. וסתם ככה שתדעו...קבלתי 96 בבגרות במתמטיקה!

tofy

New member
in uteroו

אני הייתי בין חלוצי הפורום.... אני טופי מחולון.בת 15.....

Skate is Back

New member
מה עם Bleach?

האלבום הכי טוב,לפני המסחור ולפני הכל. ואחריו Nevermind. אהבתי גם את in utero,אבל השירים המרגשים באמת,היו בשני התקליטים הקודמים.

מסכימה...

האהוב עלי הוא בליץ´... ואם כבר נוורמיינד או איניוטרו אז נוורמיינד..ושיחנקו הנוורמיינד פאנס האלה שגרמו לו להיראות כל כך רע!!!

in utero!!!!

ללא ספק! ...ובלי קשר לזה שנוורמיינד הצליח... גם הוא היה מצויין אבל אהבתי יותר את in utero!

DUDE5

New member
השיר הכי יפה באלבום הגדול הזה

לדעתי הוא GALLONS OF RABBING ALCOHOL FLOW THROU THE STRIP בטוח יש לי שגיאות כתיב שם אבל לא משנה בכל מקרה, לא יודע אם אפשר לקרוא לזה שיר אבל זה קטע גדול פעם הייתי כמו אדיוט מחכה עד שיעשרו 20 דקות אחרי השיר האחרון כדי לשמוע אותו, לא ידעתי על האופציה של העברת שירים קדימה מצחיק לא?

tomgavish

New member
למה אתם יורדים על nevermind כשהוא

נחשב לאלבום הכי גדול שלהם, ולא בגלל ההצלחה שלו בכסף אלא יותר בקטע של המוסיקה, ולכל אלבום שלהם היה חשיבות אחרת, אני אהבתי את כולם, במיוחד את the bleach וזה אחלה אלבום בשביל תקציב של 600 דולר שהיה להם, אבל לכל אחד מהאלבומים שלהם הייתה חשיבות אחרת למוסיקה, לניורמינד הייתה את החשיבות הכי גדולה בקטע של המוסיקה, כי הם הביאו אותה בסגנון שלא נשמע לפני זה אף פעם, לפחות לא מחתרתי, אפילו באנגליה השרמנית אהבו אותם זה מה שהפך את האלבום לכל גדול

UTERO

New member
IN UTERO

זה משתנה אצלי כל כמה זמן אבל כרגע אין אוטרו הוא הדיסק הכי טוב שיש לי

Julia L

New member
אני מרגישה כל כך טיפשה עכשיו

אני הייתי בטוחה שעובדים עלינו, ושאין שם שיר בכלל. רצה לשמוע אותו.

למעלה