והעיקר לא לפחד כלל

והעיקר לא לפחד כלל

וואו, אני לא מאמין על עצמי. היום בפעם הראשונה בחיים שלי ביקשתי מספר טלפון מגבר. לא במקום של הומואים - סתם במסעדה. מלצר מתוק (לא הכי יפה בעולם, אבל עם חיוך מקסים). הוא היה מה זה המום. שאלתי אותו אם הוא לא בקטע והוא אמר שלא. נפרדנו בהסכמה שהעיקר הוא שהקינוח היה אחלה (לא ממש נכון, אבל מה לא עושים כדי להתחנף). אולי הוא פחד מטבעת הנישואין שלי, אולי הוא לא נדלק עלי (אחרי שלושה ימים ללא גילוח אני נראה יותר כמו מתלמד בחמאס מאשר כמו רודולף ולנטינו העליז), אולי כבר יש לו חבר ואולי (כנראה) הוא באמת לא בקטע. אבל מה זה משנה? ביקשתי ונשארתי בחיים. ואפילו לא הייתי נבוך (קצת שיכור, אבל מספיק פיכח כדי לנסוע בקו ישר הביתה). לא שהייתי עושה משהו עם המספר אם הוא היה נותן לי, אבל שוב - מה זה משנה? למה הייתי כל כך אידיוט ולא עשיתי את זה לפני שנים? ממה היה לי לפחד? טמבל טמבל טמבל אני! בקיצור מעוניין להחליף דיסקים של בוני אם ואבבא תמורת גיידאר משומש במצב טוב. ונסכם בדברי תורה רלוונטיים על פרשת השבוע: אמר רבי יוחנן האגזוזן: "כל הישבן כולו שקע צר מאוד, והעיקר לא לפחד כלל". שבת שלום, אלאדין (האמיץ!)

../images/Emo24.gifאלאדין! יפה לך! כל הכבוד!../images/Emo57.gif

וואו...איזה אומץ...
תלמד אותי בהזדמנות איך עושים את זה, ועוד נשארים בחיים... וואו... תבטיח... באמת אמיץ.

.m

New member
יקירי! וואו!

כל הכבוד! אני ממש מתרשמת מהנחישות והיוזמה (ולא יכולה שלא לשאול - איך אתה מתחיל עם בחורים בלי לקחת אותי איתך? עוד לא למדת שהגיידר שלי לא טועה???)
mai ונשיקות לקטנה

תודה תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

על נפלאות הגיידאר שלך אין עוררין, אבל תאמיני לי שזה לא היה מתוכנן - פשוט מתקפה ספונטנית על בחור (שרק עכשיו בטח מבין מה הוא הפסיד
). בציד הבא אקח אותך כגששית - מבטיח ! (ואני בטוח שהקטנה הייתה מגביה בצהלות שמחה) אלאדין

MARMELAD

New member
כל ההתחלות קשות!

שלא תדע איך הלך לי בהתחלה
אני רק יכול לאמר לך שעם הניסיון... באה ההצלחה (וגם התיאבון)

dodobird

New member
כולן...../images/Emo4.gif

אצלי, בגלל גיידאר דפוק כנראה (בזמנו בכל אופן) היו גם פדיחות כאלה... הייתי עם שותפה שלי באיזה קפה שינקין. בשעה 6- מלצר כוסון. אני טוען "הומו". היא טוענת "סטרייט". שנינו טוענים "I so would"
אני, נבוך, ביישן, לא מעיז לעשות כלום. -"טוב טוב, אולי תלך לשירותים?" חזרתי. אז ככה סופר לי: השותפה: "הוא-" עם הטיית ראש על מקומי הריק- "רוצה לדעת איך קוראים לך." המלצר: "אורן... אבל... למה? (בשוק מסויים)". היא: <השפלת מבט, הטיית ראש> הוא: בגלל הסיבה ה...אובוויוס...? היא: <מטה שוב את ראשה> הוא: אבל... אני סטרייט לגמרי... אבל! אל תגידי לו את זה... תגידי לו שראית את חברה שלי באה לכאן! (הא, אכלת אותה, גם בשבילך הוא לא פנוי
) אח"כ עוד הייתי צריך לדבר איתו. רציתי למות. היום אני מניח שזה לא היה מזיז לי יותר מידי. אבל עדיין היום אני עלול לעשות לעצמי בושות.

לירוי25

New member
ומה למדנו מכך?

להבא, כשאתה אוזר אומץ ומתחיל עם מישהו - תוריד את הטבעת!

וואלה ???

מבחינה פרקטית אתה צודק (תאמין לי, אני לא מבריק אבל לא עד כדי כך מטומטם). מבחינה רגשית זה עדיין נראה לי מגעיל - מזכיר לי את הגברים שמורידים בבוקר את הטבעת כדי שיוכלו להתחיל עם בחורות אחרות. אם אני אהיה במקום של הומואים סביר להניח שאהיה בלי הטבעת - ולו רק כדי לא לבלוט בסביבה, בסביבה נייטרלית - עדיין קשה לי לעשות את זה (גם אם זה פוגע בסיכויים). בכל מקרה, תודה על העצה אחי.

spainbar

New member
יש לי סוד, יש לי סוד....../images/Emo11.gif

עשיתי משהו שדי חששתי ממנו די הרבה זמן, אני חושב שבאותה רמת ערכיות כמו המעשה של אלאדין... הפורום הזה משחית נפשות תמימות ס´

spainbar

New member
אז ככה....

נכון שציפית שאני יספר עכשיו מה המקרה... אבל לא. סתם, אני יספר יותר מאוחר, אני הולך לראות סרט ב- DVD אבל אל תצפה למשהו מיוחד, כי סתם מעודף ציפיות אתה תתאכזב. אני לא בטוח שאני שמח שזה קרה. ס´

חסר לך

אם יתברר שב- DVD שלך יש את "שואה" של קלוד לנצמן או את "היימאט" (8 שעות של סרט טאנטרי)
בכל מקרה, מנמיך ציפיות מרמת מגדלי עזריאלי לרמת מגדל שלום, מתכונן לנחיתה קשה. איתך לאורך כל הדרך
אלאדין

dodobird

New member
ספיין אמר...

שהוא מתכוון לעזוב את הפורום לאנחות...
אני שמח שהתכנית לא יצאה לפועל. לא משנה מה הסיפור לעניין זה, its good to have you here

spainbar

New member
היי דודובירד....../images/Emo9.gif

מדהים עד כמה הפורום הזה יכול למשוך חזק פנימה... אבן שואבת... לפעמים אני ממש עדיין רוצה להתנתק מהכל - מרגיש שאני יותר מדי פה, בעיקר כשאני רואה שרשור ארוך שחצי מההודעות בו הם שלי... אז אני חושב "אין לי חיים"??????????????? טוב לא נורא, אולי אין לי, אבל זה נוח, וכשעולים לי על העצבים (ראה מס´ מקרים) ואני מרגיש מוצף אז מנסה להתנתק - אבל אז תמיד מישהו יגיד משהו שיכריח אותי להגיב... בכל מקרה אני לבינתיים פה.... עד שמישהו באמת יגרום לי לא לאהוב את המקום, ואז נחפש שטיח אחר... תודה על המחמאה... "איפה שמשתין הדג, אסור למלא דלק" ס´

dodobird

New member
יו קיד...

אני מבקש לדעת... מה היה שם? כלומר- איך קרה שמזוויוניסט כמוך (או ´בקבוקיסט´- פעם אמרתי למישהו שאני שונא את הבטוי בארון אז הוא הציע בקבוק) היה במקום כזה? היה כיף? come on, share

spainbar

New member
אני יגיד בשקט בשקט, שאף אחד לא ../images/Emo5.gif

ישמע... הייתי בקפקא. וכרגע היה עוד פיגוע בירושלים... ס´

למעלה