והעולם שותק

adecto

New member
והעולם שותק

http://news.walla.co.il/?w=//891230 מדיניות הפייסנות של העולם (או לחילופין שנאת היהודים) חייבת להיפסק לפני שנמצא את עצמנו במערבולת גרעינית לתשומת ליבו של בוש-אנחנו נציין השבוע את התוצאות של מדיניות פייסנות שהעולם קיים כלפי מנהיג נאצי אחר אף אחד לא רוצה שההסטוריה תחזור על עצמה הגיעה הזמן לפעול

אחמינג'אד לא חשרוד את השנה

בעוד הקהילה הלאומי מקשקשת והצפרדע הצרפתית מכריזה ש"שימוש בכח איננו אופציה", ידידנו בוש מכין את המתקפה האוירית על איראן - מתקפה שתחזיר את איראן 30 שנה אחורה. בעוד כמה חדשים הם יהיו רחוקים מטכנולוגית ההגרעין כמו שסודן רחוקה ממנה. המטורף אחמינג'אד לא ישרוד את השנה.

אין ספק שצריך לפעול כנגד אירן

אני מתרשם שבראש המדינה האיסלמית המטורפת הזו עומד איש פסיכופט וצריך להשתיק אותו לפני שיהיה מאוחר מדי. אני מתרשם שהוא הבעיה וייתכן מאוד שאין צורך להעניש את העם בגללו...

adecto

New member
העם בחר במטורף

והוא אחראי למה שיקרה הוא ישלם

adecto

New member
מה שחכם

זה להפיל את משטרי הטרור בכל העולם המוסלמי ולמחוק אותם מהיסוד להתחיל באיראן ולעבור לסוריה וצפון קוריאה

צפון קוריאה = עולם מוסלמי ?!?

ואני מסכים איתך לחלוטין שצריך לפעול כנגד משטרי טרור, אבל צריך לחשוב טוב איך עושים זאת. בטוח שחופזה זה לא הפתרון...

adecto

New member
אין מה לחשוב הרבה

משטר שמכריז שהוא רוצה להשמיד עם אחר חובה למחוק אותו מהיסוד ולא להשאיר לו זכר זה התחיל באפגניסטן המשיך בעירק יעבור לאירן צפון קוראה וסוריה ולדעתי גם במלזיה ערב הסעודית ולוב יש לטפל רק שאצלם אולי אפשר בדיפלומטיה

adecto

New member
אם היא לא רוצה להשמיד את ישראל

אז לא צריך לטפל בה? דווקא אתה כשמאלן ביית צריך להגיד את זה ולידע כללי לא ממש אוהבים אותנו בצפון קוריאה אתם כשמאלנים כשביכול דואגים לזכויות אדם צריכים להתנגד לתאי הגזים בצפון קוריאה אבל כנראה שרק לפלסטינים אתם דואגים

צריך לטפל בכל הטרוריסטים

אבל בבקשה לדייק בעובדות. וחוץ מזה, לא עדיף לנו קודם כל לטפל במדינות המאיימות עלינו ולא על שאר העולם?

adecto

New member
ברור שכן

אבל ההחלטה היא לא שלנו אנחנו לא שולטים בארה"ב אגב בנוסף לסורים והאיראנים גם בפלסטינים האמריקאים יצטרכו לטפל באיזשהו שלב הבעיה היא שהפלסטינים לא יעשו משהו כנגד ארה"ב אלא רק נגדנו

vantan

New member
אתה מציע לחכות שיהיה להם נשק גרעיני

מבצעי? הבעייה היא לא ה'חיפזון', אלא ההתמהמהות וההתמזמזות של העולם החופשי הנמשכת כבר שנים בהן משטרי הטרור מתחמשים באין מפריע בנשק להשמדה המונית. המערב, בייחוד מערב אירופה, לא למד את הלקח של היטלר ובמקום להגן על ערכי החירות הוא מנסה לעשות מסחרה עם משטרי הטרור ולהגיע איתם ל'הבנות'.

טעות לקרוא לו מטורף, זה יחס סלחני

שבעצם אומר שהוא אחראי למעשיו והוא גורם בודד שלא קשור לכולם ולכן לעם האירני אין אחריות. זה בסך הכל חוד החנית, מאחורי יש הרבה מאד, הוא לא איזה מטורף שצץ לו, הוא נבחר, יש לו תמיכה, בכל העולם הערבי, הוא סמל לגאווה לאומית, גאווה בעולם המוסלמי כולו. הוא בסך הכל יותר ציורי מכולם ומשתמש בשפה ססגונית, לא יותר.

הוא לא פסיכופט ולא קיצוני

הוא נבחר בחירה דמוקרטית, מיליוני איש תומכים בו וברעיניותיו, על תשלה את עצמך, אלה פני האיסלם, הם אלה שפועלים, סוחפים, מפרסמים את דבריהם, מאחוריהם יש פאטוות של אישי דת, ה"איסלאם המדוכא" מרגיש גאווה לאומית ומרים את ראשו, "הרוב הדומם" לא קיים, הוא הרי דומם. חוץ מזה, העם תמיד נפגע, גם במקרה הזה, העם נושא איתו את האידיאולוגיה, האידאולגיה היא שמאפשרת את כל הפעולות האירניות, התמיכה בהם מאפשרת אותם, יש להם תמיכה, הרי הם לא שמים על המערב החזק, יורקים לו בפרצוף וצוחקים עליו, לארה"ב הגדולה והחזקה...

איזה שוטה עיוור : )

ארה"ב נכשלת בחזית שלה בעיראק, ה'שליטה' שלה על אפגניסטן היא בדיחה עלובה עוד יותר, וכל הגמדים הקטנים של ארה"ב באירופה - קודם אזנר בספרד, עכשיו ברלוסקוני באיטליה, ובקרוב השאר - נופלים בזה אחר זה. באמריקה הלטינית עולות ממשלות שמאליות, מתונות ורדיקליות, וברור עכשיו שארה"ב מאבדת את השליטה גם באזור זה. ארה"ב שוקעת מבחינה כלכלית והכוח היחיד בעולם הקפיטליסטי שעולה זה סין, וגם שם הצמיחה מבוססת על - החוב החיצוני העצום של ארה"ב, שנמצא רובו ככולו בידי קפיטליסטים סיניים. אתה חתיכת שוטה עיוור אם אתה מאמין שממשל בוש יכול לפתוח עוד חזית. אבל אני לא מופתע, כבר ברור הרבה זמן שאתה כזה. אני מסכים, אולי, שאחמדינג'אד לא ישרוד עוד הרבה. זאת בזכות המסורת המדהימה של העובדים בעיראק, אותם הממשלה הקפיטליסטית של אחמדינג'אד מדכאת באופן פראי. המיליטנטיות שלהם עוד תבוא ותפיל את הריאקציונר הזה. המליטנטיות של העובדים בארה"ב, מצד שני, תפיל ריאקציונר אחר, לא פחות גרוע ולא פחות פונדמנטליסטי, אבל אחראי להרבה יותר מעשי טרור, ושמו ג'ורג' בוש, אדם שרוב העולם מתעב אותו ורק גזענים טרנספריסטים כמוך עוד תומכים בו.

adecto

New member
גם משטרי הקומוניזם ייפלו בקרוב

דרום אמריקה הולכת לספוג מכה ענקית אמנם לא בעתיד הקרוב אני מאמין שאם היטלריג'אד לא היה קם לו צ'אווס כבר מזמן היה על מטופל אותו דבר קאסטרו ושאר רוצחים אנטישמים מסוג זה גם מוראלס צועד בכיוון הלא נכון כל משטרי השמאל האלה ייפלו בקרוב

למעלה