והעובדות הן:

והעובדות הן:

ירושלים: יש בה הכי הרבה מקומות בילוי ! ירושלים: הכי גדולה בארץ, הכי יפה והכי נוחה ירושלים: יש בה את מבחר הדיסקים הטוב ביותר בישראל. ירושלים: יש בה את הבחורות הכי יפות וגבוהות בישראל ! ירושלים: יש בה אויר מדהים ושלג היום לא חסר. ירושלים: יש בה מזג אויר פיצוץ. ירושלים: יש בה את הקניון הגדול בישראל. ירושלים: יש בה ה-כ-ל , אז מה איבדנו בתל-אביב ? ודרך אגב: מחצית משטח תל-אביב נכבשה מידי ערבים וכל רמת-אביב בנויה על כפרים ערביים שנבזזו. איפה יש יותר דוסים??? בגוש דן !!! תפתחו שנתון סטטיסטי ותיווכחו !!! חוץ מזה אנחנו מחוייבים לאהוב איש את רעהו אבל... תל-אביב זה סיפור עם דאווינים והרבה אהווה... בואו לירושלים המודרנית (המודרנית מס' 1 בישראל) ותראו מה הפסדתם !! כל הנתונים ניתנים להוכחה מתמטית ! יום נהדר, לכל התל-אביבים !

orlon

New member
תגובה

שתי עובדות (לא דיעות) שכדאי לדעת על תלאביבים: 1. אנחנו כן מצחיקים. (אותנו זה מצחיק) 2. אתם לא כמונו. (אז תפסיקו לנסות) ולהלן העובדות, 1. שאריות ממקומות הבילוי הירושלמיות ולא אלה שהתפוצצו עם המזג אוויר ושאר דברים שנוטים להתפוצץ אצלכם אפשר למצוא דווקא בת"א (ד"ש חם לאומן, לגיליס ושאר הרשימה). 2. מכיוון שת"א היא בירת האופנה והתרבות היא מכילה את רוב משרדי הפרסום, סוכנויות הדוגמניות, סלבז, ורמת אביב כך שאני נוטה לפקפק בכך, אבל שוב זה תלוי בטעמך האישי. 3. האם קניון מלחה גדול מהתחנה המרכזית? אתה סגור על זה? גם אם כן קניון גדול זה בהחלט קלף למיקוח. אני יכול לטעון כמובן שבת"א יש 6 קניונים (עזריאלי, הסנטר, רמת אביב, איילון, תחנה מרכזית) ומתחמי בילוי ענקיים, רחובות משוכללים (הנמל, לילנבאום, קינג ג'ורג', שינקין, דיזנגוף, כיכר המדינה, אלנבי, נחלת בינימין ומטעמי חסכנות לא אפתח את הרשימה, לכן ראה בה חלקית בהחלט..) 4. שכונות ערביות בעבר של רמת אביב? אתה יכול לפתוח דוכן במרכז שוסטר ולספר להם את זה בעצמך. זה לא יעניין אותם (הם לא חזק בגזענות). רובם, דרך אגב, יודעים את זה. גם דוסים לא מפריעים לנו, הקהילה התלאביבית של החבר'ה היא מהנחמדות, לא קיצוניות והשקטות ביותר. אגב, אם אנחנו בקטע של חלוקת עובדות היסטוריות גם ירושלים היתה כבושה עד ממש לא מזמן ע"י ערבים. אז מה? 5. מודרניזציה זה לא כתובות נאצה במצעד הגאווה. היא גם לא מתבטאת בשנאה עזה ובהפגנות קיצוניות. החופש לפעול בצורה הכי נכונה בעיניך למשל, זו דוגמא טובה לחדשנות, למודרניות. נגיד כמו העובדה שאני יכול כל שבת בבוקר לשבת בבית קפה האהוב עליי. 6. דברים שאני יודע במתימטיקה: (3 יח"ל וגם אותם עברתי עם עזרה משמיים) 1X1=1 1+1=2 עכשיו תנסה להסביר לי למה שאתה אומר שבי-ם המזג אויר הנעים בארץ זו עובדה מתמטית (ואני עוזב לרגע טענות קש בסגנון: הדיסקים הטובים בארץ נמצאים בירושלים, או: הבחורות אצלנו יותר גבוהות. מה?) אני נהנה מאוד לטייל בירושלים, יש שם כנסיות מדהימות, מוזיאונים ופארקים עולמיים (בפעם האחרונה שהייתי ראיתי אפילו כוסיות גבוהות וקניתי דיסק בלי אף שריטה!). אבל אני מעדיף להיות תייר בירושלים, כי היא עתיקה והיא היסטורית, כמו מסמך חשוב. היא גם העיר החשובה ביותר ליהדות ולכן קשה למצוא בה חיי פנאי חילוניים כמו במרכז. זאת עובדה.

אתה מוזמן אלי לסיור שיראה לך עד כמה

אתה טועה ! אתה יכול לבוא ליומיים סיור מקיף עם האיש שמכיר את ירושלים טוב מכולם ולישון אצלי ואראה לך מיהי העיר המודרנית בישראל ! אני ב- 02-5817977, שלך, אביתר.

Secular

New member
תגובה!

קודם כל,אף אחד לא מתחרה עם ירושלים,כבודה במקומה מונח ואני חושב שההשוואה שעשית היא ממש לא במקום. עכשיו,יש המון דברים לא מדוייקים במה שאמרת, הכי גדולה בארץ?? תלוי מאיזה בחינה-ראשון לציון היא העיר עם השטח הגדול בארץ,ות"א ביחד עם הערים שמקיפות אותה גדולה פי 3 באוכלוסייה מירושלים. הכי יפה?? אולי,אבל יופי זה עניין של טעם,אין כזאת קביעה! הבחורות הכי יפות הן מירושלים?? עוד פעם,יופי זה עניין של טעם! לגבי מזג האוויר אני מסכים. ותתפלא בירושלים אין הכל! אם בערים כמו ניו-יורק או פריז אין הכל אז גם בירושלים אין. ומה הקטע המתנשא הזה של "מה איבדנו בת"א?"?? מחצית מהשטח של ת"א נכבש מידי הערבים? כל הארץ נכבשה מידי הערבים!! או יותר נכון,אחרי שיהודים עשירים מחו"ל קנו את האדמות של ארץ ישראל והערבים לא הסכימו לקבל עובדה זאת,כבשו את האדמות של על"פ חוק שייכות לנו. איפה יש יותר דוסים? בת"א או בירושלים?-התשובה די ברורה! תל-אביב זה לא דאוונים ולא בטיח,תל-אביב זאת עיר עם אופי משלה לא פחות מירושלים או כל עיר מרכזית אחרת בעולם. אנשים באים לירושלים ולת"א ולכל הארץ על פי הבחירה שלהם,כל אחד עם ההעדפה שלו-אף אחד לא מתייחס לזה בתור עניין של רווח או הפסד כי אחרת אי אפשר לחיות בשום מקום מחמת ההפסד שלא לגור בעיר אחרת. יום נהדר גם לכם הירושלמים!!
ותהנו מהשלג!!

במקרה אני עוסק בתכנון ערים ו...

העיר הגדולה בישראל מבחינת שטח ואוכלוסיה היא ירושלים הגדולה מראשון ב-8 אחוז מבחינת השטח. גם אתה מוזמן אלי ! ראה את התגובה הקודמת. אני דווקא אוהב את תל-אביב אבל היא נהרסה בשנים האחרונות. ולגבי השלג: הוא הגזים הפעם ! זה כמו במצור ב- 48'. אך נתגבר... ערב נהדר שיהיה לך, שלך, אביתר.

Secular

New member
אם אתה אומר.

בכל מקרה,תל-אביב לא רק שלא נהרסה בשנים האחרונות,היא עברה תהליך שיקום מופלא שכולל בין היתר שיפוץ תשתית המדרכות בעיר,שיקום הגנים,שיפוץ בתים היסטוריים וכמובן שיפור התחבורה בעיר-מחלף קפלן,בניית תחנות רכבת והתחלת בניית רכבת התחתית בעוד כ-4 שנים. אכן השלג היה באמת מוגזם,לא יכולתי לחנות היום בשום מקום מחמת השלג, עוד בעיה שאין בת"א

Sephiroth

Member
צודק,

ירושלים היא העיר הגדולה ביותר בשטח השיפוט שלה בארץ. אבל מבחינת שטח בנוי, אני ממש לא בטוח.

מבחינת שטח בינוי היא רק רביעית...

כמובן שדיברתי על שטח השיפוט ואני מתנצל על כך שלא ניסחתי בצורה הולמת את דבריי, שלך, אביתר.

shnichsser

New member
ואיפה יש הכי הרבה ערבים?

אני מאוד אוהב את ירושלים וזה מאוד מעציב אותי שהמרכז התרבותי בארץ הוא בתל אביב ואני מחפש המון מידע על ירושלים (בשביל עבודה) והייתי רוצה שיהיה פה פורום ירושלים.

תרים אלי טלפון ואגלה לך סוד ../images/Emo70.gif

אם אתה מחפש מידע על ירושלים, אשמח לעזור לך ! אני מוכן בכיף לשלוח לך בדואר רגיל הצעות עבודה מירושלים. המס' שלי הוא: 02-5817977 ותרים טלפון בעוד שעה. ערב נהדר ותודה, שלך, אביתר.

danezeq

Member
אם אתה באמת מאמין במה שכתבת

למה כתבת את זה בפורום תל-אביב? ילדון חמוד, אני מציע לך לפתוח פורום ירושלים. קנאה לא מובילה לשום מקום

ילדון ??? יכול להיות אבא שלך !!!

כתבתי את מה שכתבתי לאחר מחקר ארוך שיטתי ועובדתי. כל מילה חצובה בסלע !(סליחה, בשפריץ של ציפוי הבתים בתל-אביב...) יום נהדר ועכשיו אני בדרך לתל-אביב... יאללה ביי. אביתר.

למעלה