והסקר להיום הוא:

badphish

New member
והסקר להיום הוא:

מה דיסק הגראנג´ האהוב עליכם? שלי אגב (צפןי לא?) soundgarden-badmotorfinger

איך אפשר לבחור אחד?

אי אפשר. אני לא יכולה. מצטערת. זה פשוט קשה מדי. לא. לא. לא. לא. לא. לאאאאאא!!!

s0uljacker

New member
קל מאוד: pearl jam - ten

וגם sap וגם temple of the dog וגם superunknown וגם down on the upside וגם dirt ן-jar of flies

blackrasta

New member
וואי אנשים איזה שאלה...

כעיקרון 3 הדיסקים שדגלתי/שמעתי ראשונים בגראנג´ הם- pearl jam-ten AIC-facelift Nirvana-nevermind ו- bleach עכשיו מה שנשאר אצלי (בלב) זה טן ופייסליפט אז אני משאר שהם האלבומים שאני הכי אוהב... אבל יש עוד אלבום שאני ממש מתחבר אליו בתקופה זו- blind melon-nico אלבום מושקע שכל מי שמבין בז´אנר יאמר שזה אלבום מצוין וחובה בכל מחשב או מערכת של גראנג´ניק... טוב מה אני מזיין ת´שכל? כל אלבומי הגראנג´ של הלהקות הבאות אני אוהב ומעריץ- blind melon alice in chains stp chris cornell temple soundgarden nirvana pearl jam mad season mud honey mother love bone puddle of mudd אני מקווה שלא שכחתי עוד להקות שאני אוהב כי זה תמיד קורה לי...

s0uljacker

New member
איך נקרא השיר הזה מfacelift....

שהיה גם בסרט singles? והכוונה אינה לwould שהיה גם בסרט (אבל לא מ-facelift)

blackrasta

New member
אמממ הרבה זמן לא ראיתי את סינגלס...

אבל אני חושב שזה היה we die young או bleed the freak ששניהם שירים מעולים... אבל אני ממש לא בטוח אז בטח מישו יותר מוסמך ממני כבר יענה לך... ואגב...כל אידיוט יודע ש-would? נימצא ב-dirt זה אחד השירים הכי חשובים שם...

Cheezus

New member
אמרתי זאת בתשובה לשאלתך

איזה שיר היה ב"סינגלס" חוץ מWould... אני לא מבינה את הבעיה..

המנהלת צודקת!

היה רק את ?WOULD. רוב הסיכויים שבילבלת אותו עם שיר של להקה אחרת. הנה רשימת השירים המלאה מהאלבום: alice in chains - would? pearl jam - breath chris cornell - seasons paul westerberg - dyslexic heart the lovemongers - battle of evermore mother love bone - chloe dancer soundgarden - birth ritual pearl jam - state of love and trust mudhoney - overblown paul westerberg - waiting for somebody jimi hendrix - may this be love screaming trees - nearly lost you smashing pumpkins - drown זה הכל. אגב, לדעתי, למרות הפסקול המשובח ואפילו הופעת קמאו של פרל ג´אם, הסרט היה די צולע. אבל את זה כדאי להשאיר לפורום אחר.

s0uljacker

New member
היא לא....וגם אתה לא...

השיר לא מופיע בפסקול אם היה מופיע - לא הייתי צריך לשאול חצי מהשירים שבסרט לא נכנסו בכלל לפסקול כמו למשל radio song של rem או spoonman של soundgarden ועוד רבים אולי חצי נכנסו לפסקול השיר אמור להיות ידוע למי שראה את הסרט...אי אפשר לפספס

HoLy Cow

New member
באיזה קטע בדיוק הוא הופיע?

יש לי את הסרט איפשהו בבית- אני אבדוק בשבילך...

s0uljacker

New member
די בהתחלה...

בקטע שאליס מופיעים...ממש לפני would באמת תבדוק לי? תודה לך

s0uljacker

New member
ןדרך אגב, השיר האחרון ברשימה...

הוא פשוט.......פנטסטי (מי שלא מכיר)

the eye2001

New member
it ain´t like that

זה השיר שהיה בהופעה בסרט "סינגלס" שיר 7 בפייסלפיט...

למעלה