והסיפורון שלי

jahnon

New member
והסיפורון שלי

פעם אחת לפני שנים (בתקופת האפרו שלי) הסתובבתי לי לתומי בצ´אטים חשוכים ועלומי שם (לפני חסימת צ´אטים ע"י מרכז התקשורת של המוסד האקאדמי שבו אני לומד) ולפתע נתקלתי בבחורה חביבה והתחלנו לצ´אטצ´ט. אחרי כשעתיים של שיחה ערה בצ´אט החלפנו מספרי טלפונים. דיברנו לנו בטלפונים די הרבה כמעט כל יום על הכול אבל על הכול. הבחורה גרה בירושליים ואני מה לעשות גר בת"א ולא בעל גלגלים. קבענו להפגש ביום חמישי אחד. מה תלבשי? חליפה כחולה מה אתה? אני כבר אזהה אותך. למותר לציין שבשיחותינו תיארנו את עצמנו כאשר בתיאור שלה היא השמיטה פרט קטן (גדול!?) שיבוא בהמשך.... לוקח מונית שירות ויאללה לירושליים כאשר אני מגיע לשם חשכו עיניי לעברי דידה לוויתן בחליפה כחולה שישר שאל אותי איתי? (ג´חנון?) מה לעשות? איך להגיב? ההמשך יגיע אחרי תגובותיכם מאחר והשאלה מחולקת לשתיים.

שרוניק

New member
אויש, ג´חנון מסכן !!!../images/Emo7.gif

מה אתה כבר יכול לעשות? להיות נחמד, לא להעיר שומדבר לגבי מימדי גוף של אף אחד משניכם, ולגמור את השיחה כמה שיותר מהר, בתירוץ העלוב שהחבר שלך עובר היום דירה, והוא ביקש שתבוא מוקדם לעזור לו לדפוק מסמרים...

ברBי

New member
../images/Emo153.gifתמונות אנשים תמונות!!!

כמה אנשים שאני מכירה נתקלו בבעיות גדולות כאלה ,ונסו על נפשותיהם.. תיאורים לא אומרים כלוםםםם..לאחותי זה גם קרה..היא הכירה מישהו עם שיער שחור ועיניים כחולות..1.90 חלומי לא?! רק שהשיער השחור בגבות כיסה לו את העיניים הכחולות..וה-1.90 היה גם לרוחב..פרטים קטנים ששוכחים להגיד.. תראו תמונה קודם רווקים יקרים שלי !
שלכם ברBי

עמיתר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזאת בדיוק הסיבה

למה אני שונא בליינדייטס. כבר פעמיים יצא לי לפגוש בחורות, שבטלפון אמרו שהן נראות טוב, ובלי קשר לאופי - כשהן הגיעו זה היה פחות או יותר מה שאתה מתאר !!! וכמובן, כמו שאמרו לפניי, להיות נימוסי, לקצר כמה שאפשר, תברר קודם: אולי היא נורא עשירה וכדאי להשאר לעוד חצי שעה..אבל בעקרון- "וייברח" ומהר !!!

jahnon

New member
המשכון

מכיוון שהבחור לפניכם הוא בחור נחמד שלא עשם שום רע לאף אחד לא הבנתי למה נפלה עלי גזירה זו אבל... (בחור נחמד כבר אמרתי) לא אטען שמחשבות זדון לא עברו במוחי (לא, מצטער, זה לא אני), עניתי כן ואפילו חייכתי הסתובבנו בירושליים כאשר כל העיניים נשואות לבת זוגתי ואליי, שנראה כמו איזה קינוח או חטיף לדרך בשבילה. התיישבנו לבית קפה, ואז, לדאבוני כי רב או למרבה הבעתה ופה אני רוצה לציין דבר מה, כשאני קובע עם מישהי (וזו דרך אגב הייתה הבליינד דייט הראשון שלי) אני דואג להתלבש כמו שצריך, להתקלח להתגלח ולהצטחצח ומה שאני דורש מבת הזוג העתידית היא את אותו הדבר אבל מה היא כנראה לא ידעה את זה כי היא התקלחה והצטחצחה אבל היא לא התגלחה!!! למותר לציין שכל הערב נמנעתי מלהסתכל לשערה הדיי ארוכה שמבצבצת מסנטרה (השני או השלישי אני לא זוכר) ואז הבחורה מציעה לי לקפוץ אל ביתה, ושלא יהיה ספק, כן בדיוק בשביל הסיבה הזאת... ושוב מה אני אעשה? ללכת או לא? המשך יגיע לאחר תגובותיכם

אני יודעת, אני יודעת !!!

זו בת דודתי רוית, הידועה בכינוייה רוית-מה לא עשית-את כל הגברים ניסית-וכולם ברחו במהירות הכספית-אולי כי את שמנה כחבית-ודומה לגירית (???).

jahnon

New member
אז זהו שלא ../images/Emo6.gif

ופה ראוי לציין ששמות האנשים שונו פניהם טושטשו ועצמותיהם נותצו המקומות שונו ופרטים מסוימים שונו כדי להגן על זהות האנשים.

jahnon

New member
סוף דבר

אחרי שהסברתי לה שאני לא יכול כי אני צריך לחזור לת"א (ולא רציתי להגיד לה שאני פשוט נגעל) חתכתי משם. למחרת התקשרתי אליה והסברתי לה שזה לא ילך בינינו היא אמרה שהיא כבר הבינה את זה אבל המשכנו לדבר אחרי זה באיזשהו שלב הפסקנו לדבר אבל דברים כאלה קורים....

למעלה