והנחקר השבועי : lali1989

אמן סלע

New member
והנחקר השבועי : lali1989

אז מי שלא ראה ת'הודעה מקודם... כל שבוע בוחרים מישו לחקירה, ז"א שואלים אותו איזה שאלות שרוצים... סורי שנפלתי עלייך אבל את חדשה ואנחנו רוצים להכיר אותך נכון?! [נכון!] אז אני יתחיל עם כמה שאלות מעמיקות.... א. בת כמה? ב. כמה אחים יש לך? ג. מה התחביבים שלך1? ד. איזה מגמה את? ה.מאיזה גיל את בשמו"ץ? ו. איך הגעת לפורום? ז. יש לך חבר? ח. איזה תוכניות &סדרות את אוהבת בטיוי? יאלה תוסיפו עוד שאלותת :) ויאללה הילה לענותתת

אמן סלע

New member
מגניבב :)

יש לי עוד שאלה. מה את אוהבת לעשות בשעות המאוחרות של היום ? |מאושר|

lali1989

New member
בשעות המאורחרות של היום שלי

אני בד''כ על המחשב...ואם לא אז אני מול הטלויזיה... ד''א המסן שלי למי שרוצה [email protected]

lali1989

New member
הכינוי שלי..

הכינוי הזה בא מבנאדם שפעם היה החבר שלי..(ופעם זה לפני שנה וחצי..) הוא החליט שהאוא קורא לי ככה ומאז זה נשאר וכל העולם קורא לי ככה

lali1989

New member
אז ככה..

בעוד משו כמו שבועיים אני בת 17..(12.11) יש לי שני אחים.. אני מכורה למחשב ועוד כמה דברים אני לומדת כימיה ביולוגיה אני בשמוץ מכיתה ט הגעתי לפורום במקרה אחרי ששיעמם לי וחקרתי את הפורומים של תפוז אין לי חבר.. ותאמת שאין לי כל כך זמן לראות טלויזיה...אז ככה שאני רואה מה שיוצא... (סורי שאני עונה בדיליי רציני אבל אני די עסוקה בין שיעורי נהיגה לביצפר לשמו''צ ככה שלוקח לי זמן להגיע למחשב..)

אמן סלע

New member
מאגניבב :)

למישו יש שאלות!?!? יאלללה יש לנו עד סופ השבוע. אממ אני יוסיף שאלה. פעםפ היית בחו"ל? אם כן איפה? אם לא מה המקום שאת הכי אוהבת בארץ?

lali1989

New member
הייתי בחו"ל שלוש פעמים..

ספרד=]] כתרים ותורכיה... והמקום שאני הכי אוהבת בארץ זה אילת...

lali1989

New member
ניייססס

ותודה... את האמת שלפעמים ממש נמאס לי ממנו...אבל כ''כ התרגלתי אליו שכבר אי אפשר שיפסיקו לקרוא לי ככה

למעלה