והנה...

והנה...

מסתיים לו עוד שבוע עם הרבה גשם ורוחות שמנשבות בעיר הפרות והתמהונים. בשבוע הבא נמשיך הלאה עם השמחה והניגונים
שבת שלום לכולם!

ora11

New member
שבת שלום ../images/Emo186.gif

שבת שלום לכם חברי הפורום. עם הרבה גשם ואולי אצלנו בהרי ירושליים ייהיה גם שלג. שבת שלום אורה

אכן../images/Emo113.gif

יש מזג אוויר משונה. גם אצלינו בצפת רוחות מנשבות בחוזקה.לפני שמן קצר ירדו כמה פתיתי שלג אבל זה הפסיק:) שבת שלום גם לך אורה

שבת שלום, איש הרוח ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ולכל חברי הפורום, באשר הם. בליל שבת סגרירי, רוחות עזות, גשם, פתיתי שלג. גם אצלנו בשרון. נותר לנו להתחמם, לצלילי המנגינה הנפלאה. של ה "יידישע מאמע." ניתן לגנרל חורף, לעשות את מלאכתו. למלא את הכנרת. עשו לכם שוקו חם.
חממו את הסופגניה במיקרו. חמש דקות של הנאה צרופה. תבוא, עלינו שבת שקטה! ולכל עמו ישראל.

אכן

5 דקות של הנאה...וביצוע נהדר
יישר כוח בן אהרון
שבת שלום לך ולמשפחתך

ora11

New member
ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo53.gif

בן אהרון או איש הרוח לא מצליחה להוריד ולשמוע את יידישע מאמע. המחשב שלי עבר אוורול ואני מתה לשמוע את השיר. תודה מראש אורה

עליך לבדוק , אורה

אם תכנת ה"ריל פלייר" במחש עדיין קיימת. במידה ולא, יש להטעין אותה מחדש. במידה וקיימת. יש להוריד את השיר, לתיקיה. לשנות את סיומת הקובץ מ- rm ל- ra זה אמור לעזור. בהצלחה ותהני.

ora11

New member
בן אהרון ואיש הרוח תודה../images/Emo24.gif

ערב טוב אתם תמיד במקום הנכון ובזמן הנכון. הבן שלי הוריד לי את התוכנה ריל פלייר ופתחתי תיקיה. עכשיו אני מאזינה ליידישע מאמע נקוה לשבוע טוב עם הרבה נעימות ושקט לכולנו. תודה אורה

ora11

New member
../images/Emo79.gifעכשיו אני עוברת על כל הניגונים

ושומרת אותם בתיקיה.גם מפורום יידיש שאני משתתפת בו. נהנית מכל רגע תודה אורה

למעלה