והנה שאלונת (client side), אבל...

זהר פלד

New member
והנה שאלונת (client side), אבל...

איך מאפסים ערך של input type=file? זה לא הולך עם value. מישהו יודע?

rmarko

New member
מוזר

בדיםוויבר הם מתייחסים לזה כ- value, אז בדקתי אם זה באמת עובד באקספלורר - פשוט לא. גם לא בנטסקייפ.

Z@yourass

New member
It´s not a bug, it´s a feature...

זה אמצעי אבטחה. IE לא מקבל את הגדרת הערך לשדה קובץ, כדי שלא ליצור חור אבטחה. רק תחשבו דקה על הדרכים השונות שניתן להשתמש בזה לרעה....... יש בגירסאות מסויימות של NN אפשרות לעשות את זה ואולי גם באופרה.

זהר פלד

New member
אוקיי, אז איך אני מאפס אותו?

כי לקרוא value אני יכול... אבל לאפס אותו (בלי לעשות reset לטופס) לא הצלחתי.

זהר פלד

New member
ועוד שאלה -

onWindowClosing... יש אולי דרך לעשות את זה? אני לא מדבר על onUnLouad, אלא _רק_ על מצב שבו נסגר חלון הדפדפן...

Z@yourass

New member
מצטער להודיעך

אבל כמו שזה נראה תצטרך לחלק את השדה קובץ לטופס נפרד ולעשות לו כפתור ריסט נפרד, או לוותר על האיפוס שלו. מה צריך בדיוק?

Z@yourass

New member
אם אין גישה,

אז אין גישה. בכל event . יש כל מיני מגבלות כאלו בגלל אבטחה. זה מצב שחסום מכל כיוון. (כמו גישה לפריים מדומיין אחר)

rmarko

New member
הפתרון שהצעת מעולה

להפריד את הטפסים.
<form name="form1" action="default.asp" method="post"> <input type=file name="filetemp" onBlur="form2.filename.value=form1.filetemp.value;"> <input type=reset value="Clear"> </form> <form name="form2" action="default.asp" method="post"> <input type=checkbox name="aud1">aud1<br> <input type=checkbox name="aud2">aud2<br> <input type=checkbox name="aud3">aud3<br> <input type=hidden name="filename"> <input type=submit> </form>​
עובד יופי

למעלה