והנה שאלון קטן שאני הכנתי :

והנה שאלון קטן שאני הכנתי :

1. שם/כינוי: 2. דמות זכרית אהובה: 3. דמות נשית אהובה: 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר: 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי: 6. דמות רעה השנואה ביותר: 7. דמות רעה אהובה ביותר: 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה: 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה: 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר: 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר: 12. שיר פתיחה הכי אהוב: עם עזרה מכם בשאלות זה יוכל להיות שאלון ענקי, אז בבקשה, לעזור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואולי גם להוסיף איזו תמונה יפה... לשיפור המצב-רוח והוספה למלאי!!!!!!

6565

New member
אני רוצה לענות!!!!

1. שם/כינוי: שם: אלמוג, כינוי: 6565 2. דמות זכרית אהובה: גוקו!! 3. דמות נשית אהובה: אממ... קשה לבחור אז פאן 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר: ssj2 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי:ההתמזגות של וג'יטה וגוקו- גוגטה 6. דמות רעה השנואה ביותר: פריז כי הוא הומו.. 7. דמות רעה אהובה ביותר: קיד בו כי הוא חמוד!! 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה: יש מלא.. גוקו, וג'יטה, טראנקס, גוטןוזה בערך כל מה שבא לי לכתוב אבל יש עוד 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה: פאן, צ'יצ'י, בורמה, ברה וזה כל הנשים החשובות בסדרה לא?... 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר: אממ.. וג'יטה?.. 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר: לא נראה לי שיש... 12. שיר פתיחה הכי אהוב: של ג'י טי כמובן!

harar8

New member
אני עונה!!!!!!

1.שם/כינוי: הדר(כינוי הדרי) 2. דמות זכרית אהובה: טראנקס 3. דמות נשית אהובה: וידל 4. מס'/צורת סופר סאיה האהובה ביותר: סופר סיאן3! 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי: פיוז'ן של טראנקס וגוטן 6. דמות רעה השנואה ביותר: פריזה 7. דמות רעה אהובה ביותר: מאג'ין בו 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה: גוקו, גוהן, גוטן, וג'יטה, טראנקס, כל צוות גינאו, פריזה, אבא של גוקו בארדוק, אנדרואידים 17 ,13 20 ,21 ,8, 16, 19, (ועוד כמה ששכחתי), אבא של פריזה קולר, אבא של וג'יטה המלך וג'יטה, ראדיץ אח של גוקו, קרילין, פיקולו, קאמי(גוד), מר פופו, גארליק ז'וניור, טין שן אן(טיאן), הצב של קמא סנין, קמא סנין(מאסטר רושי), ברולי, אבא של ברולי, יג'ירובה, קורין החתול, טורלס, מר סטן, פואר, יאמצ'ה, חזיר(שכחתי את שמו), גיל, השותף שהיה לוג'יטה(שכחתי את שמו), בו, יאמו וספופוויץ', באבי, דנדה, נאיל, אבא של בולמה דר'בריפס, שיאצ'ו, הסייבאמנים הקיסר, פילאף, הגנרלים עם השמות של הצבעים מצבא בסרט האדום דר' רילדו. זה מה שאני מכירה אבל יש עוד. 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה: וידל, צ'יצ'י, בולמה, אנדרואיד 18, לאנץ', ולאס, אנג'לה, מארון, מארון בתו של קרילין, חברה של וידל(אני לא יודעת את שמה), פאן, ברה, אמא של בולמה גברת בריפס. זה מה שאני מכירה אבל יש עוד. 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר: שיאצ'ו 11. המות הטובה הגבוהה ביותר: פיקולו 12. שיר הפתיחה הכי אהוב: דן דן(דרגון בו ג'י טי)

נשמע נחמד

שם/כינוי : היהודי מיהוד היחיד דמות זכרית אהובה : פיקולו דמות נשית אהובה : בולמה מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר : ssj4 צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי : ג'וגיטה ( טכניקת הריקוד ) דמות רעה השנואה ביותר :סל דמות רעה אהובה ביותר : בו (אם מחשיבים גם את וג'יטה , אז כמובן שוג'יטה) 8+9 = ארוך מדי ואין לי כוח עכשיו הדמות הטובה הנמוכה ביותר : אני חושב שיאצו הדמות הטובה הגבוהה ביותר : פיקולו שיר פתיחה הכי אהוב : דאן דאן (השיר פתיחה של GT )

Brolly

New member
טוב...

1. שם: מיכאל כינוי: ברולי 2. ברולי 3. אנדרואיד 18 4. ס"ס 3 5. וג'יטו, וג'יטה וגוקו בעזרת עגילי הפוארה 6. גרליק ג'וניור 7. סל 8. אין לי כח לרשום אותן 9. ראה סעיף 8 >.> 10. צ'אוזו 11. בוו 12. we gotta power

gokussj2

New member
אז...

1.גוקו סופר סייאה-ג'ין 2 2.גוקו ובארדוק (אוהב באותה מידה) 3.אנדרואיד 18 (גם בולמה אחלה , יותר אהבתי אותה בדרגון בול) 4.סופר סייאן 3 5.גוג'יטה 6.גרליק ג'וניור (זה לא שהוא שנוא הוא פשוט מעפן) 7.קפטן גיניו 8.אני מכיר את כל הדמויות באמת יש צורך שאני אפרט את כולן? 9." " " " " " " " " " " " ? 10.מממ...פואר...או אולי גרגורי הוא נחשב לטוב לא? 11.בהתחשב בכך שאנדרואיד 16 הוא טוב אני אלך עליו 12.צ'ה לה , ג'יטי (באותה מידה)

dekel555

New member
טוב נו....

1. שם/כינוי:שם-דקל כינוי-DEKEL555 2. דמות זכרית אהובה:טראנקס 3. דמות נשית אהובה:אנדרויד 18 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר:סס"ג2 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי:גוטנקס 6. דמות רעה השנואה ביותר:ראדיץ...!!! ארגג הוא מעצבן אותי!!! 7. דמות רעה אהובה ביותר:בוו 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה:מה זה חשוב? 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה:כנ"ל 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר:וג'יטה 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר:פיקולו 12. שיר פתיחה הכי אהוב:ג'י טי

תשובות

1. שם/כינוי:שלומי. 2. דמות זכרית אהובה:וג'יטה וטראנקס. 3. דמות נשית אהובה:בולמה 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר:סופר סאיין2 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי:ג'וג'יטה רולז מן הסתם. 6. דמות רעה השנואה ביותר:אנדרואיד 19. 7. דמות רעה אהובה ביותר:קיד בו 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה:למי יש כוח להתחיל לכתוב? 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה:בולמה,וידל,צ'יצ'י מארון,לאנץועוד 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר:שיאצו?XDD 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר:היצור מסרט 13? 12. שיר פתיחה הכי אהוב:WE GOTTA POWER

Brolly

New member
לגבי מה שרשמת ב11...

בשאלון רשום "הדמות הטובה הגבוהה ביותר" היצור הזה בסרט 13 נחשב לדמות רעה...

gokussj2

New member
הוא מתכוון

להילדגרן? או אולי הוא מתכוון שטאפיון הוא גבוה?

תשובה:

דבר ראשון זו היא (שאתם מדברים אליה) ודבר שני התכוונתי כל דמות שעולה לכם בראש .... כמובן בקשר של דרגון בול זי, ג'י טי, סרטים, וכמו שאמרתי מה שעולה בראש...

gokussj2

New member
דבר שביעי

תלמדי מה זה שרשור ותראי שברולי שרשר להודעה של מישהו אחר ולא לזאת שלך ואני שרשרתי אל ברולי בהקשר לזה עוד פעם בתגובה למישהו אחר ולא אליך...

g0tenx

New member
גם אני יענה..

1. שם/כינוי: שם: אדיר כינוי: gotenx 2. דמות זכרית אהובה: וג'יטה כי הוא כזה סבבה.. 3. דמות נשית אהובה: אמממממ וידל... 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר: ללא ספק ssj2 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי: וג'יטה וגוקו -וג'יטו 6. דמות רעה השנואה ביותר: רילדו 7. דמות רעה אהובה ביותר: בוו אחרי שהוא התמזג עם בוו הרע.. 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה: אין לי כוח לפרט.. מכיר את כולם 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה: רין לי כוח לפרט.. מכיר את כולם 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר: אני חושב שקרילין.. 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר: אין לי מושג.. אני חושב שפיקולו?? 12. שיר פתיחה הכי אהוב: אין ספק שיר הפתיחה של ג'יטי "דאן דאן" וואלה היה כיף..

אני עונה

1. שם/כינוי:קאקארוטו האדיר 2. דמות זכרית אהובה:וגיטה 3. דמות נשית אהובה:פאן 4. מס'/צורת הסופר סאיה האהובה ביותר:4 5. צורת ההתמזגות האהובה ביותר ושל מי:היתמזגות עגילי פוטרה כמו ווגיטו 6. דמות רעה השנואה ביותר:גנרל לילדה 7. דמות רעה אהובה ביותר:בייבי 8. כל הדמויות הזכריות שאת/ה מכיר/ה:גוקו טראנקס גוהן ועוד 9. כל הדמויות הנקביות שאת/ה מכיר/ה:פאן ברה מארון בורמה ציצי ועוד 10. הדמות הטובה הנמוכה ביותר:קרירין 11. הדמות הטובה הגבוהה ביותר:פיקורו 12. שיר פתיחה הכי אהוב:של דרגון בול GT

Angeldust1

New member
...

1. Angeldust1
2. גוקו
3. בורמה
4. SSJ2
5. וג'יטו(העגילים האלה..)
6. פריזה
7. וג'יטה של תחילת הסדרה... ואם הוא לא נחשב אז סל
8. סעיף מטומטם. אני מכיר את כולם אז מה הקטע להתחיל לפרט??
9. כנ"ל
10. בובת החרסינה
11. פיקורו
12. השיר של GT

למעלה