והנה עוד אחד

HackMachine

New member
והנה עוד אחד ../images/Emo6.gif

נו טוב האיכות עוד פעם לא משהו.. אני לא יכול למנוע את זה אבל יש לי הרבה השראה בביה"ס. בבקשה תגובות.

הנה אני מעלה אותך ../images/Emo13.gif

וחושבת שגם הגיע הזמן להתנסות בציור קלאסי. הרי ברור שיש לך את זה, אתה רושם בצורה מאוד מיוחדת, יש פרופורציה, יש קומפוזיציה, למה לא לעשות קצת משהו פחות מנגאי? אגב - אני מצפה שאתה ודרויאן תגיעו לפיקניק ביום שבת! אפרת

HackMachine

New member
פיקניק? מה?

איפה? מה? מה? איפה? מי בא? יהיה אוכל?..
אני יודע שאני צריך להתחיל להתנסות בסוגים חדשים של אמנות.. פעם ניסיתי פיסול.. הלך לי די טוב אבל החומרים מאד יקרים ואין לי ממש מקום בבית בשביל לעבוד עם חומר כל כך מלוכלך. (יש לי בית קטן) בקשר לכל דבר אחר, הבעיה העיקרית היא שהלימודים פשוט לוקחים בערך 99% מהזמן שלי.. שלא לדבר שבזמן הפנוי יש לי פרויקט ענקי בתכנות וחוץ מזה אין לי חיים. מה לעשות.. אמנות זה תחביב.. אני מנסה.. אחותי צריכה עוד ללמד אותי איך לעבוד עם גועש (כבר קניתי סט ענקי של מגוון צבעים) חוץ מכל העובדות הללו... מה לעשות... אני פשוט חולה על קומיקס

מה יהיה איתכם??

אתם לא קוראים את עידכוני הפורום במלך השבת בימי שישי?? ביום שבת הזה בשעה 11 בבוקר בפארק הירקון אנו עורכים פיקניק לפורום אמנות. כל אחד אחראי להביא את סלסלתו הוא (כלומר אוכל ושתיה
) וכמובן - מכחולים, מצלמות, צבעים וכיו"ב. חסר לכם שלא תבואו! אפרת

HackMachine

New member
שיט!! ../images/Emo5.gif

יש לי מבחן בפיסיקה יום ראשון!!! אאה!! הייתי רוצה לבוא... חבל שזה לא בחופש.....
(עכשיו גם אתם, כמו שאר חבריו היקרים, אנשי פורום האומנות זוכים לראות במו עינם את מה שקורה כמעט כל פעם שיש משהו מעניין לעשותת אבל HackMachine, מחוסר חיים טוטלי, לא מסוגל לעשות בגלל עניינים (מעצבנים) שמעבר לשליטתו)

למעלה