והנה סופסוף

ferdinand

New member
והנה סופסוף

מחבק אותך חזק, חזק. קרוב, צמוד, צמוד. זרועותיי כרוכות סביב מתנייך, כפות ידיי פרושות על ישבנייך החשופים. מצמיד אותך עוד יותר אליי. זרועותייך סביב זרועותיי, כפות ידייך מגששות הלוך ושוב על הגב שלי מהטוסיק ועד לשכמות. הביצים שלי מתחככות בערוותך. מרגיש את החום והרטיבות שלך. זיקפתי, מתוחה, מתחככת על הבטן התחתונה שלך, מותיר עלייך פסים לחים ונוצצים. ביחד אנחנו יוצרים צורה של – "וי".כשהחלקים התחתונים שלנו צמודים, צמודים, מתגפפים, מתחככים, מעבירים זרמים וניצוצות של עונג ושל ערגה. הראשים מעט מרוחקים. כשמביט למטה, רואה את שדייך, מעוכים אל החזה שלי, את החריץ שבינהם, ממוסגרים בתוך מלבן ששתי צלעותיו הארוכות הן עצמות הבריח שלך ושלי, ושתי צלעותיו הצרות, הן זרועותינו המשולבות. השאיפות הנירגשות שלך, דוחקות את שדייך אליי, מועכות את צלעותיי. מבטי מרוכז במבטך. סופסוף – הרגע הזה. ראשי נירכן אל ראשך. פנייך עכשיו קרובות אל פנייך. קצה אף נוגע בקצה אף. מצמיד נשיקה אל שפתייך. משרבב לשון ללקלק אותן. להחדיר אותה אל בין שפתייך, שם היא נמצצת בשקיקה. לוחש את תוך חלל פיך – "אני רוצה אותך!" "מה אתה רוצה ממני?" את שואלת, בלי להתיק את שפתייך משפתיי, לא רואה אבל מרגיש את החיוך שלך. "אני רוצה לחדור אלייך, להיות בתוכך." "אני רוצה לזיין אותך!. את מרחיקה מעט את פנייך, למרחק הזה שוב – שקצה אף נוגע בקצה. מחזירה מבט עמוק לתוך מבטי. רואה את החיוך בעינייך. רואה את העונג, את הציפייה, את התשוקה. "בוא תזיין אותי!" את אומרת, ומושכת אותי אלייך, עלייך, ונופלת אחורה אל המיטה למרגלותייך (שלוש נקודות(?) - לא! לא יהיה המשך. אז רק אחת) שבוע טוב

ולמה אבל שלא יהיה המשך

אני שואלת את עצמי כאן בלי הפסקה!!!!! פרדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה שיהיה המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם נקודות בלי נקודות תעשה שהיה המשך!!! כנס יותר ,הא? ההעלמויות האילו לא מחמיאות לך יותר מדי אני מבקשת!!

למעלה