והנה משהו ממש מעניין - דיון (תרבותי

אורית ג.

New member
והנה משהו ממש מעניין - דיון (תרבותי

דרך אגב (-; ) ארוך על ברית מילה בעקבות סקר בנושא - באתר ``האייל הקורא`` כתב עת לענייני תרבות ואקטואליה. שימו לב עד כמה רבין המתנגדים לברית.

אורית ג.

New member
והנה עוד דיון שם באותו נושא

אבל בניגוד לדיון הקודם - לא בעקבות סקר ``בעד או נגד ברית מילה`` אלא בעקבות כתבה בעיתון על ח``כ גד זאב שחוייב לשלם פיצויים על כריתת חלק גדול מאיבר מינו של תינוק. אבל הדיון דומה בדעותיו ובסגנונו.

_יובלל_

New member
סטיסטיקה

אסור לשכוח שהאחוזים האלו הם מתוך קבוצת הגולשים של "האייל הקורא" שמן הסתם היא לא מדגם מייצג לאוכלוסיה בארץ. כמו כן - הרבה יותר קל לסמן עיגול בשאלון אנונימי באינטרנט מאשר להחליט החלטה בחיים האמיתיים ולבצע אותה...

לאה2707

New member
דוקא בשאלון אנונימי קל לאנשים להביע

את מה שהם חושבים ולמה שהם מתכוונים באמת... בשאלון ההוא, האנשים לא היו צריכים להביע דעה, בעד או נגד ברית מילה. הם רק היו צריכים לציין אם הם עשו ברית מילה לילדם או לא ומה הרגשתם לגבי זה. ובאמת אולי יש מקום לשאלון כזה שיופץ בקרב כל האוכלוסיה, מעניין מה תהיינה התוצאות...

_יובלל_

New member
השאלון

נדמה לי שדווקא השאלון מנוסח כשאלון היפוטתי ולא כסקר על הורים שכבר מלו/לא מלו, אבל אני מתחיל להיות קטנוני... בכל אופן, אני מאמין שאנחנו שותפים לתקווה שהמצב בעתיד הקרוב יהיה כזה שבו החברה תקבל כמובן מאליו את הבחירה למול או לא, ומאתנו הבוחרים שלא למול יחסכו הספקולציות על תגובות עתידיות, וההחלטה תהיה נקיה מלחץ חברתי. אמן.

למעלה