והנה מצטרף גילברט...

SaberTooth

New member
והנה מצטרף גילברט...

אז יש לנו את ברט (תיבת הכלים של לוק) אבל עכשיו מצטרף גילברט, התיש שעל החופה (חחפה, איזה מצחיק איך שהן מבטעות את זה)

z O e i

New member
גילברט.... *קול חולמני*

חייכתי, ובכיתי וצחקתי... היה ממש יפה
אהבתי. זו רק אני או שתמיד הסיומות של בנות גילמור משאירות חיוך ענק על הפנים? דין...
.... ג´ס...
איזה מושלמים..... הו גילברט... בנות גילמור איז דה בסט

z O e i

New member
אה, כן, שכחתי משהו חשוב...

הפרק היום- עוד הוכחה ענקית לכך שלוק ולורליי מושלמים ביחד
אוווווו
איט מאסט בי לאב, לאב לאב... (סטוגודוווום)
דרך אגב, בזמן התלבטות קשה בין ג´ס לדין, עלתה במוחי מחשבה משעמשעת... דין וג´ס ביחד...
תחשבו על זה... בזמן שהם יריבו על רורי... יהיו מכות, יהיה בלאגן ואז... הנשיקה... *בחילה פתאומית* אוקי, יותר מדי תיאורים ...
אבל תחשבו על זה....

shirakl

New member
קראת את הכתבה בפנאי פלוס?

לורן גרהאם אמרה שם שנראה לה עדיף להשאיר את הקשר בין לוק ולורליי כמו שהוא עכשיו, כי קשר של אהבה ביניהם יסכן מאוד את הידידות! אני ממש מקווה שכך יהיה. הקשר ביניהם כמו שהוא עכשיו הוא אידיאלי כשמדובר על שניהם!

Death Wish

New member
שלום שמי דפנה ואני ברטהוליסטית!

ראיתם אותו היום? תיבת כלים כזאת יפה!!!!!!!!!!!

z O e i

New member
הי, מיסי../images/Emo70.gif אל תחשבי לרגע על ברטוש

הוא שלי שלי שלי

shalti

New member
תגידו, אתם השתגעתם?

תיבת כלים????????? אוקיי אז לורליי כזאאאאאאאאאאאאת חמודה אבל אתן מתלהבות מברט? בגללכן היום הלהבתי ואמרתי יששש ברט (תיבת כלים) מופיע היום, וגילברט, אח, כל כך צחקתי שלא תאמינו כרגיל, פרק ענק תגידו, סוקי ולור יקנו את מלון העצמאות? אני דורש! כל יום פרק של בנות גילמור, כי פשוט אי אפשר לחכות שבוע שאלתי

וביום ראשון, הסדרה הוכיחה לי, שוב..

שהסדרה ממש לא צפויה
נשבעת לכם, חשבתי שאמילי באה ו.. איכשהו היא תרצה לקנות את המלון
זה יכול להיות ממש נחמד מצדה..

shirakl

New member
וואלה, גם לי היה רגע שחשבתי על זה..

האמת שחשבתי שאולי יש לה כוונות לשפר את היחסים שלה עם לורליי והיא תקנה את המלון בשביל לורליי וסוקי... אבל זה כנראה פשוט יהרוס את הסדרה ולכן זה לא קרה...

Gilmore Fan

New member
דווקא להפך...

לורליי תהיה חייבת לאמא שלה מלא ואז יהיו 3 ארוחות משפחתיות בשבוע!! זה יהיה מבדר

Death Wish

New member
שלום שמי דפנה ואני:

גילמורליסטית, קפהליסטית...(כדי שאני אתעורר לבית ספר חייבים להביא לי קפה למיטה.... ככה שאני מזדהה עם לורליי),ברטהוליסטית...ותוספת אחרונה גילברטליסטית!!!!!!

למעלה