והנה כמה תשובות.

liron lev

New member
והנה כמה תשובות.

עברתי על השאלות שלכם והנה כמה תשובות: 1. השמיניה: אני שמח שאני משתתף בשמיניה ואני אכן חושב שזה עוזר לי לקריירה. התקופה של הצילומים היתה מאוד כיפית. התחברתי בעיקר עם דון ואביטל (אלי ורוני) בגלל שהן מאוד חמודות, עבדתי בעיקר איתן והיתה בינינו אווירה מאוד טובה ונוחה. באשר לשיר המגב, גיורא שהוא היוצר של השמיניה, דיבר איתי לפני תחילת העונה וביקש ממני לנסות לכתוב שיר שבסופו של דבר יהפוך לג'ינגל של חומרי ניקוי וכך נולד השיר! אוהבים אותו? היום הופעתי בבית החולים תל השומר באירוע לפורים ועשיתי ניסוי לראות אם אני אשיר עם גיטרה את שיר המגב, הקהל יצטרף ואכן הם הצטרפו. זה היה מאוד משעשע. 2. שיר נולד: העבודה בשיר נולד היתה אינטנסיבית ולפעמים מעייפת אבל אני שמח שעשיתי את זה. הכרתי הרבה חברים טובים כמו מישה, סשה, אמיר פ. גוטמן, טל מוסרי ועוד. 3. האלבום: זה הקטע שאני הכי אוהב! ממש בימים אלה אני מקליט את האלבום - כולו שירים מקוריים שלי. אני מאוד נהנה מההקלטות ושלם עם השירים שבחרתי. יהיו סינגלים וקליפים ויחסי ציבור וכל מה שעושים כשמוציאים אלבום וברור שאתם תהיו הראשונים שיידעו על הכל! תסמכו עליי ועל רוןרון. 4. קצת סמיילים לשיפור המצב רוח:

YaEloNeT

New member
(((:) ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ככה נולד שיר המגב? מגניב! בטח שאהבנו :) זה מעולה בתור ג'ינגל^^

חחח איזה אח על מלא

לשרשר הוא בטח לא יודע אבל ברור שאנחנו אוהבים את שיר המגב אז לירון בקשר לשיר המגב גיורא חמיצר התסריטאי רשם את המילים לשיר הזה? או שאתה?

BlaBluShit

New member
לא קראת?

גיורא הזה אמר לו לכתוב שיר לפני העונה והוא כתב..

lilo the sexit

New member
לירון!אתה מדהים!אין עלייך!

אתה כזה זמר מושלם!
אתה פה עדיין?! וד"א-אני זאת liat love nison אתה לא ענית לשאלות שלי...
טוב-הנה השאלות שלי שוב פעם
היי לירון, אתה זמר פשוט מ=ע=ו=ל=ה לכיתה אני מביאה את הMP3 ולא מפסיקה לשמוע את הביצוע-נבראתי לך! ולא מפסיקה לשיר את השיר הזה בכיתה! יש לך קול כזה מדהים!בחיים שלי לא שמעתי קול כזה יפה! ב"שיר נולד" כשהיית במקום השני ב7.1 או ב-6.1 אז מזה הייתי שמחה!אתה פשוט מדהים! וכמעט בכיתי מרב התרגשות כשעלית לבמה! יש לי שאלות- 1.איך אתה מסכם את החוויה שלך ב"שיר נולד"? 2.מה הדבר הכי מטורף שמעריץ/ה עשתה לך? 3.איך זה שאתה משתתף בסידרה של HOT ומשתתף במופע של YES? 4.אתה לקוח של YES או HOT? 5.עם מי הכי התחברת מאחורי הקלעים בשיר נולד? מקווה שתהנה לי לפחות על אחד השאלות, ליאת. אוהבת אותך המון המון ובהצלחה!אתה זמר מעולה!וחתיך!ומוכשר!

אחלה!!!

שיהיה לך רק בהצלחה בשמינייה באלבום ובחיים ותמסור ד"ש למישה והפורום שלו!!

Inbar789

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אוהבים מאוד את שיר המגב
שיהיה בהצלחה עם הדיסק והסינגל והכל

שולח אייקונים סדרתי...

תודה על התשובות בינתיים ותהנה מכל מה שאתה עושה...

the only DaRdAr

New member
תודה על התשובות!../images/Emo13.gif

מחכה בקוצר רוח לסינגל/אלבום/לליפ/יחסי ציבור!מה שיבוא קודם...

BlaBluShit

New member
תודה =)

וכן חח אהבתי את שיר המגב.. גם המשחק שלך בשמינייה מצויין שתדע!

YaEloNeT

New member
עוד כמה שאלות ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אתה מאמין במיסטיקה? בכוח עליון? בה'? איך תקרא לילדים שלך? קרטיב או שלגון?

../images/Emo6.gifמכור לאייקונים

וכל הכבוד על ההופעות בפני נכים,זה מחמם את הלב. והממ..אני אקח את מה שכתבת כמחמאה, תודה

למעלה