והנה יום חמישי...

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
והנה יום חמישי...

מה המצב? משהו מיוחד היום? משהו מגניב היום? התחתונים של היום? השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש? השלמת שירים שוב: ההורים שלי בחו"ל ו.... אם ביום מן הימים אפגוש את... את כולם, את כולם אני.... את הגשם תן רק ב....

gorck

New member
אז יום חמישי...

מה המצב? עומד לי בניצב משהו מיוחד היום? אין כלום משהו מגניב היום? יום ריק התחתונים של היום?נראה כשנקום השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש? תלוי על מי, אבל בכלליות אני אוהב שבנות הולכות בבגדים שמחמיאים להן ושונא בנות שמחקות לבוש של אחרות... השלמת שירים שוב: ההורים שלי בחו"ל ו....אבל הם לא אם ביום מן הימים אפגוש את...אהבת חיי את כולם, את כולם אני....עוד אפגוש את כולם את הגשם תן רק ב....חורף, ורק איפה שצריך אותו

Over My Head

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif__________../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

צומייי
טוב, בואו נראה: מתכונת בכימיה-
בגרות בכימיה-
מתכונת במתמטיקה-
מתכונת בהיסטוריה-
מה נשאר? מועד ב' במתמטיקה, מתכונת ובגרות בלשון, ובגרות בהיסטוריה ובמתמטיקה. אני לא מאמינה שכבר עברתי חצי! *-* הזכרתי פעם את העובדה שהזמן פשוט טססססס?!
אז היום הייתה מתכונת בהיסטוריה, הלכה דווקא בסדר.
ובערב יש מסיבת סיום לי"ב, מה שאומר שאחנו מופיעים, מה שאומר שהכל מתקרב לסוף, מה שואמר שממש לא בא לי שזה יקרה. וזהו. החלטתי שהולך להיות לי היום יום טוב. אז יהיה לי היום יום טוב
אה רגע, שכחתי מהשאלון
:
מה המצב? אתה דומה לצב.
משהו מיוחד היום? כן, הטקס
בוהו.
משהו מגניב היום? כן, הטקס.
התחתונים של היום? האהובים עליי
השאלה-
מה הלבוש הכי סקסי שיש? מה שמחמיא לך.
השלמת שירים שוב:
ההורים שלי בחו"ל ו.... ואני מבואס תחת.
אם ביום מן הימים אפגוש את... ההורים?
את כולם, את כולם אני.... אוהב
.
את הגשם תן רק ב.... בעתו ובאביב פזר לנו פרחים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Over My Head

New member
אני יודעת..אבל באחרון לא היה לי רעיון../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

Over My Head

New member
תודה../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

אוף...אבל לא נהנתי בכלל
בשירים שלנו הייתי כל כך חסרת אנרגיה או משהו...פשוט לא הצלחתי לעשות תנועות עד הסוף, לא הצלחתי להרים את הרגל בכלל כי היא רעדה לי, והתבלבלתי בתנועות. ואח"כ בכיתי. קצת יותר מדי . אני לא מסוגלת לדמיין שום דבר בלעדיהם.

hadarinke

New member
שובאפשובאפD:

משהו מיוחד היום?עבודה עברית:) משהו מגניב היום?כן!תכננו[אני ואבא]מה הולכים לקנות לחדר עוד:) התחתונים של היום?ירוקות עם פפיון>< השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש?לבנים או בנות? השלמת שירים שוב: ההורים שלי בחו"ל ו....הם השאירו אותי לשמור על אחותי אם ביום מן הימים אפגוש את...סבתא על גלגלים את כולם, את כולם אני....אוכל!יש לי תיאבון של גמל את הגשם תן רק ב....אוגוסט,כלכך חם!

../images/Emo79.gif חמישישישישישי

מה המצב? מעולה
משהו מיוחד היום? יום הולדת לאבא של הבסטפרנד
ואני נשארת בבית, ללמוד להיסטוריה
משהו מגניב היום? אתמול אמא שלי באה אליי ביציאה: 'ליזה, תגידי, את לומדת מחר?' 'לא...' 'יופי, אני חולה מחר... נסע לקניון! אם נפגוש מישהו שאנחנו מכירות, נגיד לו שאנחנו חולות ורק קפצנו בדרך לרופא...
' כפרעליה. אז אכן, נסענו על הבוקר לקניון, קצת קניות... ומאז אני מאושרת
התחתונים של היום? לבנים עם גומי תכלת, ושני פסי תחרה בתכלת בהירבהיר למטה. אה כן, ואולאובר פרינט של כיתוב 'bad girl' בתכלת בכל מניי סוגי כתב
השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש? תלוי... כל אחד ומה שמתאים לו. כעקרון, בייבידול שחור/אדום שקפקף

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifשלהלהלה

מה המצב? חצב! חעחעחע משהו מיוחד היום? קניתי ספרים בשבוע הספר:] ועשיתי בייביסיטר! 50 ש''ח טרלהלה :} משהו מגניב היום? ^ התחתונים של היום? שחורות וזה >< השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש? נדלג על זה
השלמת שירים שוב: ההורים שלי בחו"ל ו.... אם ביום מן הימים אפגוש את... אלוהים!@ ומשהו עם מזכירה
את כולם, את כולם אני.... מכיר, כל אחד בעולם ואפילו פה בעיר, אנשים.. את הגשם תן רק ב.... עיתו ובאביב *משהו* פרחים, ותןם לנו לשוב לראותו יותר מזה אנחנו לא צרכים!@

gorck

New member
רעיון הוא לא לענות את ההמשך בשירים...

וזה פקידה לא מזכירה...

אני עונה=) מזל טוב לי!! יומולדת!!!

מה המצב? הכל סבבה משהו מיוחד היום? היום אני הולכת לבצפר אחרי שלא הלכתי איזה שנתיים..
משהו מגניב היום? היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לי! חג לי שמח וזר לי פורח, היום יום הולדת לי!
התחתונים של היום? שחורים של דלתא השאלה- מה הלבוש הכי סקסי שיש? שמלת מיני אדומה וצמודה עם מחשוף
השלמת שירים שוב: ההורים שלי בחו"ל ו.... אני ישמע מוזיקה עד שכל השכונה יהיו חרשים ויזימנו לי משטרה
אם ביום מן הימים אפגוש את... קרן פלס, אז אני אבקש ממנה חתימה
את כולם, את כולם אני.... אוהבת, או שונאת.. תלוי איפה אני נמצאת..(יצא לי חרוז)
את הגשם תן רק ב.... יום ההולדת שלי, היום ב11 בלילה. זה המתנה הכי טובה

Efrat K

New member
מזל טוב!!

גם לי יש,מחר. (משום מה לא עובדים לי האייקונים אז תצטרכי לסלוח לי שזה נראה כל כך עלוב).

Over My Head

New member
וווהווו../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

יומולדת שמח!!

למעלה