והנה זה בא!

והנה זה בא!

הנה קובץ ששלח לי היידישיסט החביב שלנו , אני שמעתי אותו ומאוד נהנתי! לאחר שתורידו אותו נוכל גם לדון בו
נא ללחוץ על הלינק בעכבר ימני לבחור ב"שמירת יעד בשם" לאחר מכן להוריד את הקובץ ל"מסמכים שלי" תודה מיוחדת ליידישיסט שלנו

ניגון וביצוע ענק !!!

פשוט הרגשתי צורך לשנות את הכותרת (ועמך הסליחה, מוטי) למשפט שמייצג את השיר. הלהקה היא שוודית... ושמה Den Flygande Bokrullen (אל תנסו להוציא את המשפט מהפה, הוא בשוודית וקשה לנו לבטא שוודית). וזה הסור הגדול, שמוסיקת כליזמר אותנטית מבוצעת בארצות שאין בהם כמעט יהודים ואין שם חיים יהודים תוססים. יש לזה כמה הסברים, ויום אחד התייחס לעניין הזה. הם מבצעים את הניגונים במסורת המוטיית[!] - ללא כלים כבדים וללא תוספות מודרניות אלא מנסים ככל יכולתם לשמור על הניגון כפי שנוגן לאורך שנים.

אתה יודע מה זה הזכיר לי קצת?

כשהייתי בפראג לפני כמה שנים שמעתי להקה שחבריה לא היו יהודים הסגנון של המוזיקה שהם ניגנו מזכיר את הסגנו של מה ששלחת:))) אכן הניגון והביצוע גם לדעתי מצויינים!

דפננה.

New member
מדהיםםםםםםםםםם אבל למה זה

כאילו נתקע באמצע? אני רוצה את ההמשך.

פראזניק

New member
איששששששששששש

לא הצלחתי להוריד, הוא - המחשב שלי - טוען שאינו מוצא אתר כזה:))) מה עושים?

שלחתי:))))

היות והקובץ גדול מאוד מומלץ לאחר שהורדת אותו למחוק את המכתב כדי שהאימייל שלך יתרוקן ויוכל לקבל מכתבים נוספים:))) יום טוב:)))

ulul

New member
נגון וביצוע ענק!???!!

באמת יפה אך קצת חסר רגש לא?? באמת הניגון מתאים לארצות אירופה רציתי להסב את תשומת לבכם לניגון שמתבצע פעמים 1-בשניות 0.30-0.40 2-בשניות 2.10-2.20 ממש חמוד!!! מאיפה הוא מוכר לי???? הניגון נשמע קצת ילדותי אך הניגון משמח אולי דוקא בגלל הילדותיות שבו!

התרנגול

New member
אישיייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

למה, למה? כולם התלהבו מהניגון, ורק התרנגול לא מצליח לשמוע אותו?? הוא ניסה ללחוץ על הלינק (הכחול), אבל זה לא עבד. אז ניסה על הלינק השני, למטה (האפור), אבל זה גם לא עבד! התרנגול החליט אפילו לעשות כמו ההוראות של הקשיש, עם העכבר הימני וכו´, ואפילו זה לא הצליח
מה יהיה???????

קימיים אנשים

שכשהאיש הישיש רואה אותם מבעד למסך הוא...הוא מתמלא בשמחה עצומה!!! באיזה אנשים מדובר? באנשים שהוא מכיר מזה זמן רב אנשים טובים,אציליים ,אף פעם הם לא כועסים,תמיד הם רק רוצים לעשות טוב,כל המעלות שהזכרתי אפשר לומר אותם בשקט על התרנגול החביב שלנו
הבעיה היחידה שקיימת אצלו היא שהוא לא מתחבר הרבה לאינטרנט,ככה זה...דברים טובים :)))) שלחתי לך תרנגול את הניגון באימייל,בדקתי גם את הלינק ומשום מה הוא באמת לא עובד
קודם הוא כן עבד:))) לא נורא:)))כל שאר הלינקים בעמוד עובדים ואתה מוזמן תרנגול חביב להוריד ולשמוע:))))

למעלה