והנה הקעקוע שלי...
ה הדרדסית הנשית New member 20/8/02 #6 פנטום!!! היית אצלי בבית כברוהכרת את ילדי, מה הילדים שלי נראים כמו כלבים בעינך?? זה כבר ממש לא היה מצחיק!! הילדים שלי לא בדיחה בכלל!
פנטום!!! היית אצלי בבית כברוהכרת את ילדי, מה הילדים שלי נראים כמו כלבים בעינך?? זה כבר ממש לא היה מצחיק!! הילדים שלי לא בדיחה בכלל!
ח חניבעל. New member 20/8/02 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ט טליה34 New member 20/8/02 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלה - על ה-חחחחחחחחחח ו - זה - סתם כי בא לי.
ח חניבעל. New member 20/8/02 #12 טליה נפגעתי ../images/Emo46.gif מה,רק נשיקה אחת? חחחחחחח סתם סתם ,חולה עלייך. שיבוא לך כל יום . מוואההההההההה
טליה נפגעתי ../images/Emo46.gif מה,רק נשיקה אחת? חחחחחחח סתם סתם ,חולה עלייך. שיבוא לך כל יום . מוואההההההההה
ח חניבעל. New member 20/8/02 #20 אהממממ,שלך משו משו אני לא בטוח באיכות הנשיקות שלי לכן שולח עוד אחת. . ועוד אחת לרזרבה . (פנטום, תרגיע ועכשיו)
אהממממ,שלך משו משו אני לא בטוח באיכות הנשיקות שלי לכן שולח עוד אחת. . ועוד אחת לרזרבה . (פנטום, תרגיע ועכשיו)
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 20/8/02 #17 יו...... אתה בת-ימי? בבת-ים......החנויות סגורות בשלישי........
ה הדרדסית הנשית New member 20/8/02 #18 זה כלל ארצי לדעתי... גם בכרמיאל סגור החניות ביום שלישי ופנטום גר בבת ים