והנה הפאשלה שלי

אושר מ

New member
והנה הפאשלה שלי

במסגרת יצירת קשרי הרבים עם חבר´ה מהאינטרנט יצרתי קשר עם בחחור טוב אחד, נקרא לו ע´. לא נפגשנו מעולם, רק דיברנו באייסי, בצ´אטים, וב sms בפלאפון. באיזשהו שלב התחלנו לריב ולהתווכח על שטויות. אני כבר לא יודעת מה הן היו. פשוט כל דבר קטן הפך לריב. ממש לפני שהוא התגייס, בלילה לפני, קצת השלמנו ודיברנו שוב... שבועיים אח"כ כשהוא יצא מהצבא הוא היה שוב מעוצבן עלי. משום שעודדתי מישהי שהיה לה קשר איתו לנסות הלתקשר אליו. יש לציין שהוא כעס על שעשיתי את זה, אבל הוא דיבר איתה שעה ומשהו כל יום! החלטנו לעבור הלאה בערך, ודיברנו על סתם דברים אחרים. חברה שליה יתה אצלי ונכנסו לצ´אט, בשם אחר, ואח"כ עברנו לצ´אט איפה שהוא ועוד מישהו היה, והם לא ידעו שזו אני. בסופו של דבר הולבתי אתה דיון בשם השני, אלי. בעצם אימיתי אותם, ושאלתי עלי והם לא ידעו שאיתי הם דמברים. אותו בחור שהיה נורא חשוב לי אמר שהוא שונא אותי, במקביל לכך שדיבר איתי באייסי... ומאז אנחנו לא מדברים. אז ממך אני רוצה לבקש סליחה, על שהרגתי סופית את המ שנמשך טוב כמה חודשים. ומאחלת לך המון בהצלחה, כי זה בסאמת מגיעה לך, כי אמנם יש לך מגרעות וחסרונות, אבל גם חכמה, והומור ואינטיליגנציה ויופי פנימי. חבל רק שאתה בטח אף פעם לא תדע שכתבתי את זה.

דן צ

New member
לא הבנתי למה לבקש סליחה../images/Emo12.gif

מה בסך הכל ניסת לעשות? לתקשר בינו לבין חברה? בגלל זה הוא שונא אותך?? זאת שינאת חינם! ובנינו אושר, אם רק על זה הוא שונא אותך אזי לא מגיעה לו הסליחה שלך

אושר מ

New member
הבקשת סליחה היא

על שנכנסתי בשם לא שלי לצ´אט ורימיתי אותם (דבר שמסתבר התגלה להם מאוחר יותר, אין לי מושג ע"י מי)

ל יב י

New member
נו באמת אושר, ומי לא משתעשע

באינטרנט לפעמים. שם כזה, שם אחר. לא צריך להיות כאלה מרובעים. צוחקים וזהו. צריך לדעת מתי לצחוק ומתי להיות רציניים.

מוסר השכל:

לא מכל בחישה מתקבל תבשיל טוב. ראית כמה דרכי תקשורת היו ביניכם, גלויות וסמויות? וכמה התקשורת בסוף היתה דפוקה? אני צודק? מעניין, לא? אני בטוח שיש כאן משהו שאפשר ללמוד ממנו. השיחה הישירה והטובה היא אולי הכי מלחיצה, אבל אין לה תחליף. כלומר יש לה, אבל בסוף זה מתערבב לכדי מה שתיארת. אין לי תשובה מעשית, כי נדמה לי שהצעד הנכון כבר נעשה. אני רק מקווה - בשבילך - שאת אכן ממשיכה קדימה. כך או כך, שיהיה לך מוצלח.

ראשית, זו תחמנות לשמה

ועם כל רצוני להתגאות בך על המניפולטביות הברוכה, אין בכך טעם, שהרי למדת את הלקח. שנית, אני לא מצליחה להבין מה הבעיה של הבחור הזה? אז ניסית לשדך לו מישהי, אז מה? ולמה הוא שונא אותך, עד עתה לא הצלחתי להבין. רק בגלל זה? וסלחי נא לי שנית, הוא סתום או שהוא עושה את עצמו? הרי כל בר דעת יודע שהצ´ט הוא מקום פתוח וגלוי. באותה מידה שהוא אמר את זה לחדר מלא באנשים שאינו מכיר, הוא כבר יכול היה לומר לך את זה בפניך. אתה אף פעם אינך יכול לדעת מי מאזין (חוץ מהאויב) והסיכוי שמישהו מבין האנשים בצ´ט מכיר אותך, לפחות בישראל, הוא 1:1. אם כבר מישהו צריך לבקש סליחה ממישהו, זה הוא ממך. מילא את התחפשת ועשית לך תחבולות (אח, הגאוה, הגאוה), אך את לפחות היית ישרה איתו לאורך כל הידידות, מה שקשה מאוד להגיד עליו. אני אפילו לא מצליחה להבין מדוע את עדיין חושבת שהוא איש עם יופי פנימי. מישהו שמדבר איתי באי סי קיו ומתיימר להיות ידידי הוירטואלי, ובמקביל טוען בראש חוצות בפני זרים שהוא אינו מחבב אותו - רחוק מלהיות חבר, הוא מנופה מיידית ועובר לסל המחזור.

maayan15

New member
איזה פאשלה?....

לפי איך שאת אומרת שהא הגיב אפשר היה לחשוב רצחת מישהו.... אני אומרת סתם אידיוט...אל תחשבי עליו יותר...ואל תצטערי או תתנצלי על דברים שאתה לא צריכה להיצטער בגללם....כמו זה!

בן אדם...את מתוסבכת!

למעלה