והנה... המהפך טל התהפכה היום! כבר יש לה מבטן לגב, והיום (בטעות?) מגב לבטן. אמא גאה
פ פלגיה New member 25/8/05 #1 והנה... המהפך טל התהפכה היום! כבר יש לה מבטן לגב, והיום (בטעות?) מגב לבטן. אמא גאה
ק קובולט New member 26/8/05 #2 כל הכבוד../images/Emo106.gif עכשיו להזיז חפצים אוטוטוטוטטוטוטוטוטטו זחילה.... אבל את בטח כבר יודעת את זה
כל הכבוד../images/Emo106.gif עכשיו להזיז חפצים אוטוטוטוטטוטוטוטוטטו זחילה.... אבל את בטח כבר יודעת את זה
פ פלגיה New member 26/8/05 #6 ארבעה וחצי חודשים אני לא חושבת שהיה לי בבית ילד כל כך זריז (בטח לא השניה שהואילה בטובה להתהפך רק בגיל 7 חודשים)
ארבעה וחצי חודשים אני לא חושבת שהיה לי בבית ילד כל כך זריז (בטח לא השניה שהואילה בטובה להתהפך רק בגיל 7 חודשים)
N noaagr New member 26/8/05 #5 כל הכבוד לטל על ההתהפכויות ולאמא הגאה - איך לא הןדעת לי שהקומונה כבר נפתחה???
פ פלגיה New member 26/8/05 #7 אופס, סליחה מהתחלה. נועה, את יודעת, פתחנו את הקומונה האמת היא שלא תכננתי "לפתוח" אותה, אלא רק הכנתי את השטח, וכבר התחילה התנפלות רבתי...
אופס, סליחה מהתחלה. נועה, את יודעת, פתחנו את הקומונה האמת היא שלא תכננתי "לפתוח" אותה, אלא רק הכנתי את השטח, וכבר התחילה התנפלות רבתי...
ב בנצ100 New member 27/8/05 #12 מזל-טוב! איזה כיף לראות את זה. לא מזמן חשבנו על זה, שעכשיו היפוכים של יוגי הם מובנים מאליהם, ואני עוד זוכרת את ההתרגשות שראינו פעם ראשונה התהפכות. שלב בחיים! סחתיין על הזריזות!
מזל-טוב! איזה כיף לראות את זה. לא מזמן חשבנו על זה, שעכשיו היפוכים של יוגי הם מובנים מאליהם, ואני עוד זוכרת את ההתרגשות שראינו פעם ראשונה התהפכות. שלב בחיים! סחתיין על הזריזות!
א אמא של פילפילון New member 28/8/05 #13 כפיים לטל../images/Emo70.gif איזה תינוקת מוכשרת. ואם יא לא תסיים לך את התיזה, אולי לפחות היא תיקח על עצמה ניהול של איזה פורום או לפחות פינה
כפיים לטל../images/Emo70.gif איזה תינוקת מוכשרת. ואם יא לא תסיים לך את התיזה, אולי לפחות היא תיקח על עצמה ניהול של איזה פורום או לפחות פינה