../images/Emo163.gif נו טוב...
חשבתי שאני אצליח להתחמק מהשאלות שלכם באלגנטיות, אבל כנראה שאין ברירה ואני צריכה גם להגיד על עצמי כמה מילים כי מפגש ייקח לנו עוד קצת זמן כנראה. אז אני אגיד כאן את הדברים ה"גדולים" ואת כל השאר אני כבר אספר (אם יישאר מה..) כשניפגש. אז ככה- אתם יודעים כבר איך קוראים לי. (כמו ההיא מפרויקט Y, אבל לא). אתם כבר יודעים שאני נשואה (לא רציני, רק 4 חודשים וגם לי עוד לוקח זמן להתרגל לרעיון הזה), ככה שלכל המאוכזבים רומנטית - נא לא לאבד תקווה! אחרי כל שיברוני הלב שעברתי בימי חיי (ואתם כבר מכירים אותם לא פחות טוב ממני..), לפחות יודעים להעריך אהבה אמיתית
אני עושה הרבה דברים שקשורים לכתיבה: אני כמובן כותבת סיפורים, הספר שלי יצא לאור ביולי האחרון (וחלק כבר מצאתם לבד ברשת...), אבל גם תסריטים לטלוויזיה (ובתקווה שיום אחד גם לקולנוע), אני עורכת לשונית (בנושאי כלכלה. עצה בחינם: לא להשקיע בבורסה, טוב?), ומדי פעם כל מיני דברים שקשורים לפרסום. למדתי תסריטאות בסם שפיגל (בירושלים), ואני לומדת עכשיו בקבוצת תיאטרון קטנה שבה אני מנסה להבין איך כותבים מחזה לתיאטרון. אני מקווה שזה מספיק. אם יש עוד שאלות, תרגישו חופשי לשאול (אבל אני לא אענה
). עכשיו אני אלך לחפש תמונה. אני חייבת?