והנה הכתבה

שלומצי

New member
והנה הכתבה ../images/Emo34.gif

''שלומצי'': הבלוגרית העברית הראשונה נחשפתhttp://www.maariv.co.il/channels/13/ART/640/371.html וזה גם מופיע כאן: http://perkol.itgo.com/shlomtzi.htm ראיתם איך לכלכתי עליכם בכיף
?

TiKi PooH

New member
נשואה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

את זה עוד לא ידעתי..
בכל אופן, נחמד. רוצה לראות את זה בעיתון, איזה יום זה?

עמיתוש

New member
חחחחח..

ציטטו את יעל. אהבתי
. המממ... את חמודה
.. ולמה אין תמונה עדכנית שלך?

שלומצי

New member
../images/Emo163.gif נו טוב...

חשבתי שאני אצליח להתחמק מהשאלות שלכם באלגנטיות, אבל כנראה שאין ברירה ואני צריכה גם להגיד על עצמי כמה מילים כי מפגש ייקח לנו עוד קצת זמן כנראה. אז אני אגיד כאן את הדברים ה"גדולים" ואת כל השאר אני כבר אספר (אם יישאר מה..) כשניפגש. אז ככה- אתם יודעים כבר איך קוראים לי. (כמו ההיא מפרויקט Y, אבל לא). אתם כבר יודעים שאני נשואה (לא רציני, רק 4 חודשים וגם לי עוד לוקח זמן להתרגל לרעיון הזה), ככה שלכל המאוכזבים רומנטית - נא לא לאבד תקווה! אחרי כל שיברוני הלב שעברתי בימי חיי (ואתם כבר מכירים אותם לא פחות טוב ממני..), לפחות יודעים להעריך אהבה אמיתית
אני עושה הרבה דברים שקשורים לכתיבה: אני כמובן כותבת סיפורים, הספר שלי יצא לאור ביולי האחרון (וחלק כבר מצאתם לבד ברשת...), אבל גם תסריטים לטלוויזיה (ובתקווה שיום אחד גם לקולנוע), אני עורכת לשונית (בנושאי כלכלה. עצה בחינם: לא להשקיע בבורסה, טוב?), ומדי פעם כל מיני דברים שקשורים לפרסום. למדתי תסריטאות בסם שפיגל (בירושלים), ואני לומדת עכשיו בקבוצת תיאטרון קטנה שבה אני מנסה להבין איך כותבים מחזה לתיאטרון. אני מקווה שזה מספיק. אם יש עוד שאלות, תרגישו חופשי לשאול (אבל אני לא אענה
). עכשיו אני אלך לחפש תמונה. אני חייבת?

שלומצי

New member
ועכשיו אני חייבת להעלות תמונה, הא?

חייבת להעלות תמונה הנה אחת מיום שישי.

רגע, רגע...

כמה שאלות... 1.אחרי כל הסיפורים על חיי האהבה שלך בהיותך נערה, את חייבת לספר לנו על הזוכה המאושר עוד פרטים! 2. התמונה שעל הכריכה של הספר שלך, זו את?? 3. לאילו סדרות טלויזיה כתבת? 4. האם יצא לך להגשים את החלום לשחק? grasyas...

aybabtu

New member
כאן יוד יוד מהסלולרי

ידעתם שאפשר לשלוח ולקרוא בתפוז מהסלולרי? בכל מקרה...אני עכשיו בצבא עד יום חמישי,שאז אני מסיים טירונות,ועד אז אני לא יכול לקרוא את הכתבה או לראות את התמונה :( אבל אני יכול לקרוא תגובות (רמז רמז...) ושלומצי-אני מקווה שכבר מחכה לי מסר תשובה למסר ששלחתי לך ביום שבת!

טוב נו....../images/Emo9.gif

קודם כל אחרי שהתבשלתי לי כמה זמן בבית הגיע הזמן לאייקון ענקי של
ודקלה כבר יודעת על מה אני מדברת.... סתם פרץ חשדנות מוגזמת... לא מבטיחה שלא יבואו עוד... אז סליחה מראש. בכל מקרה... חייכתי... כתבו עלי בכתבה... למרות שהדברים די הוצאו מהקשרם... (נו, ככה זה בעיתונים...) בכל מקרה... שוב סליחה...:) והיי.

שניה, הכתבה לא מופיעה גם בעיתון?

כי קניתי היום במיוחד מעריב, חיפשתי וחיפשתי...

למעלה