והנה החדשות מפי

uriayon

New member
והנה החדשות מפי

גו'ני נוקסוייל ניסה לקפוץ מאיזה מלון בערך איזה 5 או 6 קומות לתוך בריכה .. הוא קפץ ופגע בשפה של הבריכה והוא מאושפז במצב קשה..

uriayon

New member
תראו איזה ילד מטומטם..

הוא ניסה לחקות את "HUMAN BBQ" ותראו מה קרה לו.. http://abcnews.go.com/sections/2020/GoodMorningAmerica/2020010404Jackass_imitator.html

AdShEaTaKoRe

New member
ילד ממש מפגר!!!

רק בגלל ילדים כמוהו רוצים להפסיק את ג'קאסס ובכלל לא עושים עוד עונות בגלל הילד שנהרג מניסיון לחיקוי של ג'קאסס אז מה שאני אומר זה: לדעתי לעשות ג'קאס זה אדיר וזה בן זונה אבל כמה שיותר להזהר שלא למות (חחחחח) והכי חשוב שלקחת את האחריות עליכם ולא להיות מפגרים כמו הילד הזה שרוצה לתבוע את ג'קאסס!!! פשוט לפני שאתם מבצעים משהו, תשאלו את אם אתם באמת רוצים לקחת תסיכון ולא אחרי זה לבוא ולבכות להורים שלכם שזה באשמת ג'קאסס :)

AdShEaTaKoRe

New member
אחי נראה לי שטעית....

באמת מישהו קפץ מתוך בנין לבריכה ונפל ופספס... אבל זה לא היה ג'וני אלא ילד שניסה לחקות את המעשה!!!

CKYGUY

New member
תגובה

הנה האתר הרשמי של ג'וני ושל ג'קאס ואם תיכנסו תראו שלא קרה לו כלום!!, **נמאס כבר מהשמועות שג'וני נשוויל מת וכאלה אז בפעם הבאה תבדקו במקורות "הראשיים" לפני שאתם מפרסמים כאילו דברים בפורום.

uriayon

New member
אחי לא יודע מה איתך...

אבל אני ראיתי במפורש בערוץ 2 בשעה 9 את הקטע .. הראו את זה בחדשות אמרו שילדים בישראל מחקים את זה... ושג'וני נפגע...

למעלה