והנה הוא
T tsipi35 New member 22/6/02 #5 מכיוון שאני רואה שהתמונות שהעלנו בפורום מזרחית ממש מוצאים חן בעינייך למברטה אז למה לא? הנה עוד כמה...
מכיוון שאני רואה שהתמונות שהעלנו בפורום מזרחית ממש מוצאים חן בעינייך למברטה אז למה לא? הנה עוד כמה...
T tsipi35 New member 22/6/02 #6 ועוד... אחד אחרון בנתיים... מבטיחה להעלות במהרה את התמונות מהופעתו במעלות ובמשגב...
פ פגי77 New member 23/6/02 #24 ההופעה בצוותא יום שישי אני חדשה בפורום . הייתי ביום שישי בהופעה ומיותר לציין שמאוד נהניתי. למברטה, ציינת שהוא היה עם מיכל בהופעה ,האומנם ואם כן איך היא נראית ? אולי ראיתי אותה.
ההופעה בצוותא יום שישי אני חדשה בפורום . הייתי ביום שישי בהופעה ומיותר לציין שמאוד נהניתי. למברטה, ציינת שהוא היה עם מיכל בהופעה ,האומנם ואם כן איך היא נראית ? אולי ראיתי אותה.
R R o M New member 23/6/02 #27 היי פגי ברוכה הבאה... הנה הקפה שלך, יש גם קפוצ´ינו היום (סתם כי יש לי מצב רוח טוף ), ותעשי פה חיים. בקשר למיכל..... למי איכפת איך היא נראית?? החלטנו פה אחד שאנחנו לא מחבבים את ה וזהו. את מוזמנת להצטרף...
היי פגי ברוכה הבאה... הנה הקפה שלך, יש גם קפוצ´ינו היום (סתם כי יש לי מצב רוח טוף ), ותעשי פה חיים. בקשר למיכל..... למי איכפת איך היא נראית?? החלטנו פה אחד שאנחנו לא מחבבים את ה וזהו. את מוזמנת להצטרף...
T tsipi35 New member 23/6/02 #11 מישהו פה היה בהופעה של ארצי ב - בחיפה לכבוד הסתדרות המורים לפני בערך שנתיים? אני הסתננתי אני לא בדיוק מורה !!! בעצם אני בכלל לא מורה !!
מישהו פה היה בהופעה של ארצי ב - בחיפה לכבוד הסתדרות המורים לפני בערך שנתיים? אני הסתננתי אני לא בדיוק מורה !!! בעצם אני בכלל לא מורה !!
T tsipi35 New member 23/6/02 #15 היה ענק כשהוא כעס על המאבטחים.. זוכרת? הוא אמר להם - תנו להם לרקוד ליד הבמה..כאילו מה? הם בסך הכל מורים , בטוח שלא יתקיפו אותי...
היה ענק כשהוא כעס על המאבטחים.. זוכרת? הוא אמר להם - תנו להם לרקוד ליד הבמה..כאילו מה? הם בסך הכל מורים , בטוח שלא יתקיפו אותי...