והנה הבעיה שלי

והנה הבעיה שלי

כן אני חסוי כי אני לא רוצה לחשוף את הפרטים עליי כי אני הולך לזרוק פצצה. ממש כך , פצצה בפורום . פגשתי אותה לפני שנה בערך , באתי עם משפחתי לאיזה שהוא חורשה בצפון , אני נשוי כבר שנים מספר, ראיתי אותה ליד הקיוסק שמכר משקאות וגלידות , עמדנו ביחד בתור והתחלנו לשוחח היא היתה בת 17 תלמידת תיכון, בתום השיחה שהיתה מעניינת מאוד החלפנו אפילו מספרי טלפון. מכאן ואילך היה קשר טלפוני טוב של לפחות אחת ליומיים התחלנו להרגיש תשוקה עזה , רצינו כבר כל כך להיפגש ולתת דרור לאהבתנו , הרגשנו משיכה עזה מאוד כאילו אנו מכירים כבר שנים . וזה סוף סוף הגיע , לקראת סוף אוגוסט נשלחתי מטעם העבודה להשתלמות בתל אביב שזה כלל לילה בבית מלון , ללא שום חשש הצעתי לה להצטרף אלי ולבלות את הלילה בחדר המלון , לשמחתי ולהפתעתי היא לא היססה לרגע וישר ענתה במילת הקסם "כן", . אני לא רוצה להכנס לפרטים מה היה בחדר במלון , אבל לא יצאנו מהחדר במשך כל השהות במקום ובקושי קמנו בבוקר , היה לי את אחד הלילות המדהימים ביותר בחיי , קמתי כל כך מאושר וגם על פרצופה נמרח חיוך של אושר. ככה המשכנו להפגש בסתרים [כי הרי אני נשוי] ואהבתנו נסקה למרומים הכי גבוהים שיש, דאגתי לה , נתתי לה את כל ליבי ולחצתי עליה לסיים את הלימודים בהצטיינות וכך באמת היה. לפני כחודשיים בערך הכל נגמר, הכל נגמר כי אני מצידי סיימתי זאת, לא סיימתי זאת כי רציתי אלה בגלל אילוצים שצצו בחיי וכן החשש שאישתי ומשפחתי יגלו את הרומן המדהים הזה היה בכי נוראי אבל הייתי החלטי בעיניין, אני עדין אוהב אותה אבל יש לי בעיה . וכאן מגיעה הפצצה , אותה הבחורה משתתפת כאן בפורום , האמת באתי בעקבותייה , אולם מאותו היום שאני בפורום אין יום שאנו לא משוחחים בצ´אט, קצת לא נעים שאנחנו שנינו כאן אבל זהו המצב, היא מנסה לשכנע אותי לחזור ולהחיות את הרומן שלנו אולם אני מסרב בתוקף , בימים האחרונים היא התוודתה כי היא לא יכולה יותר לחיות בלעדיי וכל חייה בזבל ואם אני לא אעתר לה היא תיצור קשר עם אישתי ותספר לה הכל , ניסתי להניא אותה מכך אולם היא נחושה בדעתה. אז זה המצב , אני מנסה דרככם להניא אותה מלשוחח עם אישתי ותנסו לכבות את אהבתה אליי , אז נכון שאולי זה היה טעות מכלתחילה להתחיל קשר זה אבל היא כל כך מדהימה שזה היה בלתי נמנע. אני רוצה לציין כי אני לא בחור רע או משהו כזה ואין לי כוונה לפגוע בה.

jahnon

New member
פלוני אלמוני

אני חייב להגיד לך שאתה בחור נבזה. לא אכנס לעניין שבגדת באישתך אלא אתייחס לעניין שאתה נכנס לכאן בעילום שם ומסגיר את אחת ממשתתפות הפורום. לבחורה המדהימה מה שאני יכול להגיד לך זה במילות השיר הידוע: את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת החיים לפנייך אני בטוח שתמצאי מישהו טוב יותר שגם פנוי. כמו שאמרו כבר חכצמים למה להכניס ראש בריא למיטה חולה (דבר שאני לא עושה עכשיו כמו ששמתם לב) אל תכנסי למערכות יחסים עם בחור נשוי ולא משנה כמה הוא מדהים כי דבר טוב לא יכול לצאת מזה. ולך פלוני אלמוני אני יכול להגיד לך הצעת את המיטה שלך אז תשכב בה עכשיו. מה שאתה יכול לעשות זה לספר לאישתך לפני כן ולנסות לפתור את הבעיה אבל זה סיכוי קלוש.

אני נוטה להסכים עם ג´חנון

אבל לא ברמת האמוציות, אלא ברמת הטמטום, אפעס... ממרום שנותיי אני יכולה להבין התחלקות זמנית, דחף של רגע, חוסר של משהו בקשר עם בת הזוג, רצון לגוון - כל זה נשמע לי טבעי, מה לעשות. דבר שני, ופה היתה טעותך: המשכת עם זה, גררת את זה, לא הפסקת עם זה, ולא קיבלת החלטות חשובות לגביי החיים שלך. העוול הוא כמובן משולש: עוול לבחורה (שאת עצם העובדה שהיא היתה או עדיין חברה בפורום חשפת, וחבל מאוד שכך) כי אתה לא מציע לה שום עתיד, שום כוון, משחק ברגשותיה, ולא מסוגל להיות הבוגר מבין השניים. עוול כמובן לאשתך, שלא יודעת, ולא יכולה לנסות ולתקן יחד איתך את הפגם שהביא אותך לחפש מישהי אחרת. ועוול לעצמך, ואת זה אתה ודאי יודע וגם מרגיש יום יום. ועכשיו לפתרון הבלגאן הזה: אם אשתך חשובה לך ומשפחתך כנ"ל, אתה לוקח אותה עוד היום לשיחה חשובה מאוד, שבעקבותיה, אני מניחה, תהיה תקופה מאוד לא קלה, ייתכן אף יעוץ זוגי, ואל תזלזל בזה. אם אתה רוצה לשמר את מה שיש לך, זה הזמן לתקן את זה. אתה יכול כמובן לעשות את זה בלי לספר לה על הרומן, כי יש לי תחושה שלא סתם הגעת לסיפור הזה, ושיש שם בעיה הזקוקה לטיפול שורש מיידי. אם אתה אכן אוהב את אותה בחורה, תעשה את החשבון שלך, את הרווח וההפסד, אם שווה לך לעזוב משפחה בשביל מישהי שאתה לא בטוח שתרצה להיות איתך גם בעוד 5 שנים מהיום. מה שלא תעשה, על אחת מהשתיים אתה צריך לוותר. ולך, הבחורה, אם את עדיין חברה בפורום ועדיין רואה: רומן עם גבר נשוי זו אחת הטעויות הכי גדולות שתעשי בימי חייך. הסיכוי שפלוני אכן יעזוב את משפחתו הוא אפסי ואף פחות מזה. זה מאוד קל להיות בקשר שאת לא מסתכנת בו, אין בו את המציאות האמיתית של קשר, זו פנטזיה בלבד, והגיע הזמן שתביני את זה. אין שום טעם בלהרוס לו את חייו ולספר לאשתו - הוא תקוע עם הבעיה שלו והיא שלו בלבד. את צריכה לצאת מהמשוואה לחיות את החיים שלך, ולמצוא מישהו פנוי, זמין, ואמין. כי פעם אחת בוגד...וההמשך ידוע. ואל תגידי לי "הוא אהבת חיי, אני לא מוותרת עליו", כי את תבלי את המשך שנות חייך הצעירות בלסבול, לחכות, להתאכזב, לבכות,לכעוס, וכשתתעוררי מהסיוט,תגלי שאת כבר לא בת 20 ושבזבזת שנים יקרות מחייך על משהו שהיה אבוד מראש.

../images/Emo128.gif וואללה, לכלכת בגדול !!!

מה שהכי מכעיס אותי, זה שלא באמת באת לספר על הבעיה ולהגיד: אני אוהב אותה, מה לעשות? אלא באת לפה כדי שנוריד אותה ממך !!! ומי אשם בזה מההתחלה??? אתה ילד גדול, עשית טעות חמורה מאוד מאוד מאוד, אתה אפילו לא יודע כמה !!! אם אתה באמת גבר: אתה צריך להפסיק את הקשר איתה לגמרי, לא צ´ט ולא כלום. להסביר לה (אם זה באמת המקרה) שהמשפחה שלך חשובה יותר, למרות שאתה אוהב אותה (אם זה באמת ככה), ושאתה מצטער על מה שעשית, ושמגיע לה יותר ממה שיש לך לתת. זה קלישאות, אבל אתה בעצמך צריך לתקן את מה שעשית !!! אני מקווה שאתה יודע מה אתה רוצה, כי אם אתה בעצמך עוד לא החלטת מי מבין שתי הנשים שלך עדיפה - יש לך בעיה הרבה הרבה יותר רצינית, וחבל על מסכת השקרים הזו - לשתיהן !!!

שרוניק

New member
אתה יודע מה הכי עצוב לי?

עצוב לי עליה. עצוב לי שהיא מבזבזת את הזמן שלה, שהיא באמת מאמינה שאולי יום אחד תהיו ביחד. היא אמורה להיות נורא צעירה, וכל החיים לפניה, ואיזה מודל אתה משמש לה לחיי נישואים אמיתיים??? תעשה לה טובה, וגם לעצמך. אם אתה לא רוצה יותר, תסגרו את זה יפה. ואתה, לך הביתה, תעשה סדר בראש ועם אשתך (שאני, לא הייתי ממליצה לספר לה, בכלל!. אני מקווה שאולי יום אחד תסתכל על זה בתור טעות נוראית שהיתה ואיננה. ולבחורה, אני מקווה שיום אחד את תביני איזה שטות זאת היתה, ושמגיע לך הרבה יותר מגבר נשוי, בוגד ושקרן !!!!

למעלה