והנה דוגמא לאדם הנלחם

ציפי - זו לא בדיחה.

גבר שינסה לשאוב מדי יום מס´ פעמים - בסוף יצא לו חלב. זו גם רוח תשובתה של המומחית באותו פורום. אגב - במאמר מוסגר, אני כבר די סגורה על אי הנקה.... הסיבות הן כולם פרקטיות. הגדול - ההריון "שאב" לי את החיים מכל הבט (כמו ההריון הקודם - העניין הוא שאת הילדים שאני כ"כ רוצה אין דרך אחרת להביא לעולם בלי זה...) ואני רוצה את החיים שלי בחזרה... אוטונומיה תפקודית וגופנית וקרייריסטית למשל, חופש תנועה וכו´. ההחלטה הסופית, כמו בכל דבר, היא ברגע האמת. על עניין ההריון אני מתכוונת לכתוב כאן את הגיגי מהבט אישי, נשי ופמיניסטי בהמשך (אולי אחרי הלידה).

Boojie

New member
חנה, כל הכבוד.

אני חושבת שאת יודעת שאני בעד הנקה כשהדבר אפשרי, אבל אני רוצה להסיר את הכובע בפני היכולת שלך להחליט החלטות כפי שהן מתאימות לך עצמך גם כשהלחץ החברתי סביבך כל כך חזק לכיוון אחר (וכן, בסביבת נשים פמיניסטיות הלחץ חזק לכיוון הנקה, לא לכיוון אי הנקה). נראה לי שלמרות החסרונות, כשהנקה לא מתאימה לך, עדיף גם לך וגם לילד לקבל אוכל מבקבוק שניתן בראש שקט וברצון מלא, ושמשאיר לך את היכולת והכוח לטפל בו כמו שאת רוצה.

../images/Emo51.gif בוג´י... ואכן יש לחץ

מה שטוב בלחץ זה שהוא מכריח אותך לחשוב על זה, לבדוק את עצמך ולקבוע עמדה (לפחות אצלי). נקודת
בכל דבר...

ציפי ג

New member
לא צחקתי + אגדה

בגמרא מסופר על ר´ יוחנן הסנדלר שהתאלמן מאשתו, וצימח דדים להניק את ילדו. עכשיו יש אסמכתא שזה אפשרי.

למעלה