והנה אני מוצאת קצת זמן...

והנה אני מוצאת קצת זמן...

להציג את הגור החדש שנוסף לאחרונה למשפחתנו ברוכת הבנים
...ושמו בישראל...עירד ...

הלידה היתה הפעם

בניתוח קיסרי אלקטיבי שאמנם נדחה בשבוע וחצי ...אבל, היה סוג של חוויה מתקנת לניתוח הבהול והטראומטי הקודם. ...

אני קמה בבוקר

צובטת את עצמי... ולא מאמינה שאני אמא לארבעה
... ... זה ממש מרגש ולא נתפש... ... אחרי כל מה שעברנו...

אם כי חייבת להתוודות...

...שלמרות שהייתי בטוחה שאחרי עידו, רועי ועיליי "הכל כבר יהיה קטן עליי"...בכל הקשור לתינוקות ... ... הרי, שזה לא ממש כך... ההנקה הולכת... אבל בקשיים, או יותר נכון בכאבים (ולחשוב שהנקתי תאומים עד גיל שנה וחודשיים)... החרדות קיימות (אם כי אין היסטריה )... ואני די מאכזבת את עצמי...כי ציפיתי להיות קצת יותר קולית...

ואיך הנבחרת מקבלת את הרכש החדש?

האיש מוקסם מהפלא...אך מותש משני השובבים שתלויים לו על הצוואר

עידו...

הנסיך האמיתי בכל הסיפור הזה שקיבל תוך שנתיים וקצת שלושה אחים...ולא זו בלבד שהוא מטורף עליהם...הוא ממש יד ימיני (בעיקר כשהאיש איננו) כאן בתמונה, כמו גבר קטן, הוא בחדר המתנה, יושב ומחכה שיוציאו אותי מחדר התאוששות...

ספרי לי על זה...

מילא יפיוף ופיקח... ... את צריכה להכיר מקרוב ולראות את... טוב הלב שלו(!) והאישיות הנאיבית הכובשת... ... בקיצור מתכון אידאלי לקלפט'עיות ... ... ... אני כבר מעכשיו שונאת את החברות שתהיינה לו...
(הכי עצוב זה שאני לא מתבדחת אלא מתכוונת ברצינות)

ואיך רועי ועיליי

מקבלים את ה...תינוק?! (כך הם מתעקשים להמשיך לכנותו...) ... אמממממ... זה כבר נושא לשרשור בפני עצמו... לו'ידת למי קשה יותר לי או להם... ... סה"כ הם ממש ממש עוד קטנים...ופתאום יצור חדש צץ משומקום וגוזל את אמא מהם (בעיקר בזמני ההנקה)... ... למרות שאני מאד משתדלת מכל הבחינות...אני גם מאד רוצה להיניק... ... דילמה לא פשוטה בכלל... והנה הם האחים ה..."בוגרים"...

ligo

New member
נורא התרגשתי לקרוא

ביחוד על עידו הגדול- הגבר גבר שלך, שמחכה לך ליד חדר ההתאוששות. נראה סיפור לא קל...ובטח שקשה להיות קולית כל הזמן, אבל תסתכלי על זה ככה- תוך שנה הוא יצטרף לנבחרת שלך למשחק כדורגל על הדשא

בולה101

New member
../images/Emo25.gif ואוו איזה בובון../images/Emo24.gif

הקטנצ'יק שלך הצליח להוציא אותי מהמאורה. לילות בלי שינה, בעל בחו"ל , עבודה מטורפת וריצה אחרי שני הגורים. סוף סוף רואים את התוצאה. נסיך אמיתי. לדעתי קופי של אמא שלו. כיף לשמוע שהכל אחרי ומתחילים להכנס לשגרה. רועי ועילי פשוט מדהימים ועידו ממש גבר. היופי הפנימי שלו פשוט פורץ החוצה. אני בטוחה שהעניינים יכנסו לתלם ותתפלאי כמה מהר הם גודלים ואוטוטו יהיה לרועי ועילי חבר קטן בבית. ועל הדרך, יפה לו כחול לקטנצ'יק
נשיקות

אפרסקה

New member
וואו, יקירתי, מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב להולדת עירד המקסים. אכן משפחה ברוכת בנים
(כולל אבא זה חמסה) נשמע שלמרות הקושי והעייפות את מאושרת... בכל פעם שאני קוראת את "עלילותייך" אני נזכרת בימי הניק שרון של עידו וכמה הרבה השתנה מאז... תחזיקי מעמד והרבה אושר, אוהבת, אפרסקה.

anguly

New member
מזל טוב להולדת עירד../images/Emo65.gif

4 יפיפיים את מגדלת שם
ונשמע שלא קל לא עם עירד ולא האינטראקציה עם התאומים שולחת חיבוק גדול

פינקי33

New member
וואוו מריונטה, מזל טוב !!!

עירד מתוק כל כך ושאר 3 הבנים שלך, כולם מקסימים ועם שמות מקסימים הנושאים את האות ע' שאני מאמינה שלא במקרה... גם אני אהבת... שיהיה בלות והמון בריאות ואושר. כשתפתחי קבוצת כדורסל תודיעי לי. (לא אוהבת כדורגל...)

מ ז ל ט ו ב ! ! ! ../images/Emo24.gif

איזה יופי של משפחה, גדולה, שמחה, עתירת בנים
עירד שם מיוחד, וכולל בתוכו אותיות משלושת אחיו הבוגרים - זה בכוונה? ומה המשמעות של השם?

בחירת השם הפעם היתה בעייתית משהו

ולוותה במחלוקת פנים ביתית רצינית... אני מאד מאמינה באינטואיציה של אמא בבחירת השם לילדיה... וכמו שידעתי ברגע הלידה של רועי ועיליי אילו מבין השמות שחשבנו עליהם בזמן ההריון אני אכן רוצה, ומי מבינהם יהיה מי... כך ידעתי הפעם שעירד...זה השם המתאים...(עירד שמכיל את אותיות השם של יתר אחיו ואת ה עי המשותף לארבעתם, ...הוא גם שם מן המקורות...כמי שהיה בנו של חנוך ...). אם כי , לבסוף, ביום הברית האיש השתכנע, התפשר והסכים. ... וזה לא היה פשוט כי הפעם היו שלושה שמות נוספים על הפרק: עומרי - שם שנפסל בשל הקונוטציות המקראיות השליליות (עומרי, בנו של אחאב, הכניס עבודה זרה ונתפש כדמות שנואה ובלתי מוסרית) אלעד - שם שהאיש מאד רצה...אבל, מסיבות שונות השמורות עמדי (והקשורות לתחום העיסוק שלי) נפסל אף הוא ב"דקה התשעים"... עמית- שם שאמנם עידו הציע - אך ירד לבסוף מן הפרק, תוך התלוצצות שנשמור אותו לבת שודאי תגיע בהמשך;- בכולופן, כמו שאמרתי בתחילה, בסופו של דבר נבחר השם שעלה לי ראשון מבין כל השמות, ובו האמנתי אינטואיטיבית כי הוא המתאים מכולם!

osi28

New member
מזל טוב יקירתי!

כשאני קוראת את ההודעה אני נזכרת בשני מפגשי פורום: הראשון, בתור "שרון של עידו" בימי הפוריות ה"עליזים". והשני במפגש שהיה בבית של ST (אלהלי) ביום קיץ חם לפני כשנתיים- את ובעלך יושבים מותשים (אך מאושרים) עם רועי ועילי הקטנטנים. ועכשיו את כבר אמא לארבעה! זה כמעט לא נתפס! הצמד חמד נראים שובבים להפליא ועידו מקסים מקסים (מקווה שבכל זאת תתבדי בנוגע לכלה הקלפטה...) מזל טוב!

1ויוי

New member
מזל טוב !

איזה שרשור תמונות מתוקות. עירד מקסים כמו אחיו. עידו יפיוף והקטנים הולכים בעקבותיו כל הכבוד שהוא עוזר לך לא קל בכלל לקבל 3 אחים בשנתיים ( אני רואה איך הבכור שלי התחרפן כשקיבל אח אחד) . אם לי קשה להאמין שהצלחתי להפוך לאמא לשניים מתארת לעצמי מה את מרגישה אמא לארבעה! ובעלך עם הנבחרת בטח תרנגול גאה. מאחלת לך הרבה אושר ונחת בגידולם וארבע כלות נסבלות : ) )

למעלה