והמנצח

the afterglow

New member
והמנצח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Good Day to Die ובזאת תמה החוליה החלשה של Good feeling, נעשה הפסקה קצרה ונמשיך ל The man who שבטח יהיה יותר בעייתי
[אם הפורום ממש ימות נעשה את זה עכשיו
] אז, מופתעים? מרוצים? מאוכזבים? שפכו.

The Girl Who

New member
מזל טוב לזוכה...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

אני קצת מופתעת למען האמת. פעם לא חשבתי שהרבה מעריכים את השיר...אבל כנראה שכן. ואני שמחה.^^ שיר מעולה..הממ..חזק. קשה להסביר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifמרוצה ומופתעת.../images/Emo12.gif

אחד האלבומים שלהם שאני מכירה יותר טוב.. ודווקא את i love you anyways אני פשוט לא כזה אוהבת..
ונראה שכל הפורום פשוט מאוהב בו.
אז הייתי בטוחה שאין סיכוי ששיר שאני לא רק מכירה, גם אוהבת[!!] ינצח. וזה בכל זאת קרה.
טוב חפרתי, זה רק משחק.

the afterglow

New member
אני לא מופתעת

ומרוצה, אף פעם לא ממש אהבתי את גוד פילינג, ועכשיו גיליתי אותו מחדש, ובכל זאת תמיד חשבתי ששני השירים הכי טובים בו הם גוד דיי ואיי לאב יו
אז אני מרוצה

Galadriel 3000

New member
מאוכזבת

כמעט בכל סיבוב ניסיתי להעיף אותו והוא ניצח בכל זאת
אבל לא נורא כי זה רק משחק וגם בפורום קולדפליי בכל סיבוב ניצח השיר שלא רציתי לנצח. ועכשיו הולך לךהיות מבאס כי הפורום עומד למות כי אתם מבאסיםםם!!!

Girl From Mars

New member
אואואואו

שיר שחרוש אצלי ברמות.
וכן, חזרתי.^^ ואפילו שמעתי בחנות נעליים את לאב וויל קאם טרו (מצטערת על האנגלית-עברית, פשוט האנגלית במחשב שלי נדפקה וגם די נמאס לי לשמוע אנגלית.
), וזה היה אחרי ששמעתי את קרימינל של פיונה אפל וממש שמחתי לשמוע שירים מוכרים ושאני אוהבת ועכשיו אני סתם מקשקשת אחרי טיסת לילה ובלה.

The Girl Who

New member
כרמללללל^____^

חזרתתתתתת
איך איך איך היה?^^ בטח יש לך ג'ט לג.
אני זוכרת את התקופה שחזרתי לארץ אחרי ארה"ב, וקמתי כל לילה בשלוש לארוחת לילה.

Girl From Mars

New member
דווקא לא.../images/Emo3.gif

כי לא הלכנו לישון אחרי הטיסה... פשוט לא הלכנו לישון (למרות העייפות) עד 11 בלילה. זה סידר את זה... אממ... והיה.>< השבועיים הראשונים היו כיפיים, אח"כ קרו הרבה דברים שלא הפכו את זה לכ"כ כיף.

the afterglow

New member
ברוכה השבה!

איך היה? וואי עבר לי מהר, אני זוכרת כשרק אמרת שאת עוזבת. בכל אופן "הבאנו שלום עליכם" וזה

Girl From Mars

New member
כן גם לי עבר מהר.XD

טסנו עם בריטיש איירוויז (למרות שרוןב המטוס היו ישראליים...), ובנחיתה רציתי לשיר את זה אבל לא היה לי נעים.

למעלה