והלקח היומי:

Wednesday

New member
והלקח היומי:

לא שמים עוגיות בתנור והולכים לראות מה קורה בפורום.
חצי מגש תנור של עוגיות נמצא כעת עמוק בשקית הזבל... קיראו והפנימו

ומה עם החצי השני ??????

איזה מזל שלכל דבר בחיים יש שני חצאים. שלושה שלישים ואפילו אפילו.... ארבעה רבעים..... (תמיד תסתכלו בחצי הכוס המלאה! גם אם זה חצי של חצי של חצי)

מאקי

New member
הכלב שלי אכל עכשיו עוגת שוקולד

ועוגת תפוזים ששמתי להצטנן על הרשת במטבח מזל שעוגת הגבינה עדיין בתנור אני ספק בוכה ספק צוחקת כולה עוגה (2 מי סופר) אבל איזה טינופת.. כלב

Wednesday

New member
../images/Emo13.gif כלב אנין...

ולתוהים- החצי השני (למזלי ובגלל שהבצק היה ממש לא נוח לעבודה, נאלצתי להכניס למקפיא משהו כמו 5 פעמים כדי לרדד את כל הכמות...) נמצא בחלקו בבטן
ובחלקו בבקופסת העוגיות.

../images/Emo11.gifלא נעים לי לספר אבל

כל פעם שאני משאירה משהו בחוץ,אני נושמת לרווחה שמיצי כבר לא איתנו, היא מתה לפני חודש,היה עצוב אבל סוף סוף אחרי 12 שנה אפשר להשאיר אוכל בחוץ. שהבת שלי לר תראה מה שכתבתי אחרת גם אני אמות

מאקי

New member
תראי קרן...זה מתחיל בלמד אבל...

אם אמא של מוגלי תמות ודוב בלו לא בסביבה מי ידאד למוגלי??? חוץ מזה תהיה שותף לדבר עבירה. זה כדאי?? בשביל אוכל?? ביום שישי?? אם כן תגידי

אופס יש פה שטינקרים../images/Emo22.gif

מזל שהאיגואנה אוכלת רק סלטים והכלבים בחוץ והדג לא אוהב להסתובב לי במטבח,ואת הנמלים והג'וקים בעלי מרסס מה יש 12 שנה לא מספיק? קרן
את עוד פה?

ואיזה מזל שיש לי זכרון טוב...

ובכל פעם שהילדים דורשים חית מחמד... אפילו שאני כמעט מתלהבת... מהר מאוד נזכרת בריחות הלא נעימים וכל יתר האיכסה שהם עושים בבית...... נמנעת.

מאקי

New member
זה לא שהוא כלב רע...או משהו

הוא רק חושב שהוא כמו אחד הילדים... שיכול לאכול מהתבנית במטבח על השיש כש... כשאני לא רואה.. חחחח עכשיו אם לילדים לא הצלחתי להסביר לקחת צלחת ולאכול בשולחן ולא מעל השיש אז מה אני מתלוננת על הכלב?? הם אצלי כבר יותר שנים בקיצור כשלון חינוכי זה אני

ו'אלה יופי...

אז למה שלא גם ירים מהשולחן וישטוף כלים... כמו שאומר הפתגם (שבזה הרגע המצאתי): כול כלב - הוא כלב-בן-כלב !

קרן

דוקא אפשר לתת לו לנקות את הכילים לפני שמכניסים למדיח, ליקוק ולמדיח ככה זה שומר על נקיון המדיח והפילטר לא יסתם אהבתי את הפתגם

= לבעלי קיבה חזקה בלבד ==

לחברה שלי יש כלבה שבאמת דואגת לניקיון בבית.... אפילו......... (ושוב - לא מומלץ לקרוא) כשהבן שלה היה עושה את הצרכים (מכל הסוגים) על הרצפה והשטיח.... הכלבה היתה רצה לנקות עוד לפני שהחברה שלי היתה מתארגנת עם חומרי ניקוי....... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע - מצטערת על ההגעלה.

כמה את משלמת ?

אבל אמרו לה שזה בסה"כאינסטינקט אימהי, בטבע, היתה אמורה האם להעלים רעיות של הימצאות גורים. בכל אופן - גועל !

למעלה