והיכן חופש הביטוי ?

והיכן חופש הביטוי ?

שלושה חודשי מאסר על תנאי נגזרו היום על ישעיהו חמדני שהואשם בהתנהגות פסולה במקום ציבורי, לאחר שירק על האנדרטה לזכר יצחק רבין בתל אביב.

טיפש

1. מי אתה שתדבר על חופש ביטוי? אתה קומוניסט - אתה בכלל לא דמוקרט. 2. בשבילך גם רצח זה "חופש ביטוי". 3. לירוק על אנדרטה של אדם, ובעיקר של אדם מצויין כמו רבין, זה פשע.

M86

New member
לשים אותו 3 חודשים בכלא זה שגוי

1.זה בהחלט חופש הביטוי!זה פוגע ברגשות אחרים.. אז מה?! 2.אהבתי את ההתבטאויות של מקס - "אתה קומוניסט-אתה בכלל לא דמוקרט" מה הקשר? "בעיקר של אדם מצויין כמו רבין זה פשע" למה בעיקר? אם היו יורקים על אנדרטה של מישהו פחות 'מצויין' זה פחות נורא? ממתי לירוק על אנדרטה זה פשע? מישהו יכול להביא לי חלק מהחוקה שאומר את זה?

M86

New member
המשך

מה אם היו אוסרים עכשיו את האנשים שעודדו לרצח רבין? זה היה פוגע בהרכב של הממשלה!

סלוניק

New member
יש בכך פגיעה.

אמנם אני מסכים כי העונש הוא מוגזם, אך בכל זאת אין להכחיש כי ישנה פגיעה. א. האנדרטה היא רכוש המדינה (יותר נכון עיריית ת"א. כשם שאין להשחית רכוש ציבורי אין להשחית אנדרטה. מתוך כך שאנדרטה אמורה להביא לכיבוד המת, יריקה כמוה כהשחתה. ב. הזכות לכבוד, זכות מוכרת ע"פ כל אמת מידה דמוקרטית. גם למתים יש זכות לכבוד, לא סתם הם זוכים להנצחה.

pazפז

New member
אם זה חופש ביטוי-אני רוצה להשתין על

הקבר של יאסין - מה דעתך?

ומה היה יוצא לנו מזה שמטורף

כמוך היה מתנהג כך ? הרי היינו מבעירים את חמתם של מיליוני מוסלמים וכל האיזור היה בוער לכן פעולה כזו מצידך היא פסולה מאוד

pazפז

New member
חופש ביטוי-הרי אתה מסכים לירוק על

רבין כחופש ביטוי אז אני על יאסין שיישרפו מליוני מחבלים אתה לא פפחיד אותי חמסניק.

pazפז

New member
התוצאה היא הסיפוק וחופש והביטוי שלי

שווה הכל! רוצה להשתין איתי בקשת על יאסין? תוכל לערוך לו בהזדמנות הזכרה

Lord Buksht

New member
טיפשות

היריקה על האנדרטה של רבין היא אכן סוג של התבטאות, אולם: 1.זוהי פגיעה בכבודו של אדם מת, אני חושב שעדיין יש לאותו אדם זכות מלאה לכבוד. 2. פגיעה בקניין רוחני, תגיד מה שאתה רוצה, האנדרטה של רבין היא קניין של המדינה וכל האזרחים ולאף אחד אין זכות לירוק עליה כמו שלי אין שום זכות להיכנס לבית שלך ולהשתין על הקירות, או לירוק על הכותל המערבי

זה אכן סוג של חופש ביטוי.

אבל אם אתה נוהג להתבטא בצורה כזאת, אני לא רוצה אפילו לדמיין איך יראה דיון או שיחה שלך עם מישהו שאתה לא מסכים עם דעותיו. העונש הוא לגיטמי בהחלט. * זוהי פגיעה בכבודו של ראש ממשלה שנרצח בדיוק בגלל אותה טפשות ובורות של מי שרצח אותו.

ואם קראתה את הודעתי עד תומה

השופט גזר 3 חודשים על תנאי ולא בפועל. כלומר עונש שולי וזאת לדעתי בשל זכות חופש הביטוי

למעלה