שווה שיש הורים שדואגים
מ מיין פייערל New member 10/4/07 #12 הם פתחו כבר בצהריים רמקולים מסתובבים ברחבי ירושלים כעת, ומכריזים לא לקנות מהם. עקב שהם התחילו לאפות באמצע החג
הם פתחו כבר בצהריים רמקולים מסתובבים ברחבי ירושלים כעת, ומכריזים לא לקנות מהם. עקב שהם התחילו לאפות באמצע החג
ח חלפון4 New member 10/4/07 #13 זהו כנראה שהגיעו להסדר! כל הבצק והפיצות שיש כרגע בחנות הוצאו החוצה ונשרפים .והם מתחילים לאפות מחדש , כל הכבוד למשגיח במקום שעלה על התרמית.
זהו כנראה שהגיעו להסדר! כל הבצק והפיצות שיש כרגע בחנות הוצאו החוצה ונשרפים .והם מתחילים לאפות מחדש , כל הכבוד למשגיח במקום שעלה על התרמית.
מ מחפש ניק יפה New member 10/4/07 #17 בית הדין של העדה החרדית הוריד את הכשרות ברוך שמסר עולמו לשומרים
ק קרימיקה New member 10/4/07 #55 כזו חנות צריך לעשות חרם וברור שבזמנים של פולק זה לא היה קורה היום ההכשר חלש מאוד
פ פירומן שורף גהנום New member 8/4/07 #5 ../images/Emo159.gif המאפייה של אבולעפיה ../images/Emo159.gif המאפיה הערבית של " סעיד אבולעפיה ובניו " בעיר יפו העתיקה עובדת עכשיו " שעות נוספות " מרוב יהודים שהם רצים ליקנות פיתות
../images/Emo159.gif המאפייה של אבולעפיה ../images/Emo159.gif המאפיה הערבית של " סעיד אבולעפיה ובניו " בעיר יפו העתיקה עובדת עכשיו " שעות נוספות " מרוב יהודים שהם רצים ליקנות פיתות
ע עiפר המלך New member 9/4/07 #6 מאפית הצבי - מזעזע, פשוט בושה וחרפה כל שנה אני עובר ליד מאפית הצבי ופשוט בושה וחרפה, אנשים נראים שם כאילו יצאו מהגטו. ח`ברה תרגיעו.
מאפית הצבי - מזעזע, פשוט בושה וחרפה כל שנה אני עובר ליד מאפית הצבי ופשוט בושה וחרפה, אנשים נראים שם כאילו יצאו מהגטו. ח`ברה תרגיעו.
מ מירס קשר New member 13/4/07 #65 אלה שיצאו מהגיטו היה אסור להם לאכול פיצות אלא דברים קלים ולכן הם לא אכלו אלא חיכו מס' שנים ועכשיו יש את ההתנפלות
אלה שיצאו מהגיטו היה אסור להם לאכול פיצות אלא דברים קלים ולכן הם לא אכלו אלא חיכו מס' שנים ועכשיו יש את ההתנפלות
ב בתי770 New member 9/4/07 #7 יש לחמניה יה יה יה אני רצה למאפיה יה יה!רוצה לחוש את הבצק הטפוח בתוך גרוני היבש(ממצות) לא רוצה לחכות שניה!אפילו לא יממה!
יש לחמניה יה יה יה אני רצה למאפיה יה יה!רוצה לחוש את הבצק הטפוח בתוך גרוני היבש(ממצות) לא רוצה לחכות שניה!אפילו לא יממה!