והיום תתקדשו....

והיום תתקדשו....

מלאך ה', מלאך שלום מלאך אוהב מבקש להגשים חלום מלאך של אושר, מלאך של חום מלאכים טובים עומדים ומברכים היום יתברכו השנים הלב באושר יהלום יתמזגו עולמות יפתח השער לשלום והיום נתקדש-והיום נתקדש זה יום קדוש, יום קידושין דמעות זולגות, לב נרגש יום הנישואין היום מודים ומבקשים מלאכי מרום עושים ברכה מאלוקים יתברכו השנים הלב באושר יהלום יתמזגו עולמות יפתח השער לשלום פוסע, דומע אל האור המוביל הרחק ברגש ובחום פוסע, דומע אל האור הלבן טהור כמו בזריחות היום יתברכו השנים הלב באושר יהלום יתמזגו עולמות יפתח השער לשלום והיום נתקדש-והיום נתקדש פוסע, דומע בטבעת כדת הרי לי רק את מקודשת פוסע, דומע במהרה יבנה ותיהיה עיר ה' מחודשת פוסע, דומע בטבעת כדת הרי לי רק את מקודשת פוסע, דומע במהרה יבנה ותיהיה עיר ה' מחודשת והיום נתקדש
http://www.youtube.com/watch?v=dxMI76XDliA

sara89

New member
אמאלההה

השיר הזה עושה לי צמרמורת... זה השיר שהתנגן לפני החופה של אחי כשהוא בא לכסות את הכלה שלנו....

danravia

New member
../images/Emo140.gif

יש בי חלומות אני חולם מגוונים הם בכל מיני צבעים יש בי רצונות אני רוצה הרבה וכמה שרוצה יותר לא שבע לעולם. יש בי זיכרונות אני זוכר חלקם טובים ובחלק טענה יש בי גם פחדים אני פוחד לא קצת והם נוגעים בי נוגעים בכל דבר ורק חלום אחד חשוב חלום שאת תהיי בו ורצון אחד רוצה שתהיי פה כל הזמן ופחד אחד קיים בי שתצאי לי מחיי וזיכרון אחד מושלם זה את ואני זיכרון אחד מושלם זה את ואני יש בי הבטחות הבטחתי די הרבה חלקם קיימתי וחלקם לקח הזמן יש לי חברים אני חבר הרבה אך שיכבה האור אולי יעלמו כולם. יש לאן לגדול אני גדל הרבה וכמה שיותר גדל הסביב נהיה קטן יש בי חלונות דרכם בורח די הרבה וכמה שרחוק אלך תמיד אחזור לבד ורק חלום אחד חשוב חלום שאת תהיי בו ורצון אחד רוצה שתהיי פה כל הזמן ופחד אחד קיים בי שתצאי לי מחיי וזיכרון אחד מושלם זה את ואני כי חלום אחד חשוב חלום שאת תהיי בו ורצון אחד רוצה שתהיי פה כל הזמן ופחד אחד קיים בי שתצאי לי מחיי וזיכרון אחד מושלם זה את ואני זיכרון אחד מושלם זה את ואני זיכרון אחד מושלם זה את ואני יש בי חלומות אני חולם הרבה.
http://www.youtube.com/watch?v=RJAcKda2GlY

danravia

New member
שקעטטטטטטטטטטטט

זה עוזר ללמידה שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה