והיא נוגעת... כמעט.

והיא נוגעת... כמעט.

אבל שוב הכל נעצר. היא משתתקת, משותקת.. לא מצליחה לעשות את הצעד הזה שעובר את הגבול.. הגבול המטופש שהיא אימצה לעצמה. היא נוגעת.. כמעט. והזמן עובר.. אולי אפילו מהר מדי בשביל אחת איטית כמוה העולם לא בנוי לאנשים של כמעט העולם הזה רץ, תוסס, מתקדם בצעדי ענק והיא מזדנבת מאחור, מנסה להדביק את הקצב והיא מצליחה.. כמעט. ולאחת כמותה, שכל כך מתעבת את הבינוניות - ה"כמעט" הזה הוא מכת מוות. יותר טוב כלום מכמעט. הרבה יותר טוב.

אדלשה

New member
רקדנית הרוח היקרה!

זה מאוד יפה מה שכתבת. אני מבינה את ההרגשה הזאת. אני חושבת שלכל אחד קצב משלו. אל לנו להשוות את עצמינו לאחרים. לכל אדם יש את היחודיות שלו. גם לך יש משהו שאף אחד לא יכול לקחת. כי הוא רק שלך! אני חושבת שבאיטיות יש חן גדול. מקווה שעזרתי את מוזמנת להגיב אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

אדלשה

New member
../images/Emo23.gifלרקדנית הרוח!

הי, מצטערת שהתגובה שלי התאחרה. המחשב שלי שבק חיים במשך שבועיים. בבקשה!! אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

ה מוזה

New member
ילדה

מסרט אחר רק רציתי להגיד שכ"כ מבינה את התחושה "לא שייכת"..בועה אחרת. כשנדמה שכולם פורצים גבולות נוגעים בשמיים והיא עדיין חולמת.. לגעת בכוכבים ויודעת שהיא נולדה לגעת בהם ולא מצליחה לעשות את הזינוק הזה ,זינוק האמונה. לומדים לאהוב את הקצב ואת מה שיש [געגעתי לך ]

ואם היא תיגע ותתאכזב?

אז אולי כדי לא לגעת? ואם היא תהיה מהירה ותפספס דברים בדרך כמו את עצמה כללל העולם תוסס חוץ מאחוז אחד אולי חצי אחוז בעלי אי קיו גבוה ולא יודע למה הם תמיד משיגים את כולם למרות שהכל הולך אצלהם לאט בדוק מובן מובחן וכיוצ לא רואים אותם הרבה הם מיעוט אבל שם. תראי איזה יופי של כתיבה יש לך גם אם יצא לי הכי טוב בעולם זה יהיה פחות טוב משלך ת'שמעי את בינונית ממש טובה את יודעת? "רקדנית הרוח" איזה חיים נפלאים יש לך באיזה רוח(מזרח מערב וכו) שאת בוחרת את הרקדנית של אותו הרוח מה את עצובה????????

אוהו.. שאלת השאלות..

האם אני נישא על גבי הרוח, לאן שהיא מובילה אותי, בלי מטרה ויעד או שמא אני מנצל את הרוח עמ"נ שתשא אותי על היעד, גם אם הדרך מתפתלת לעיתים..? אין לי תשובה לשאלה הזו. תודה על העידוד

akazw

New member
בינוניות

בעיני שאיפה לשלמות, להיות תמיד בטופ, במקום הראשון,הכי מוצלח,מלווה בפחדים משתקים בפחד להכשל, כמו שאת מתארת. במירוץ של הזמן, בלנסות להיות מה שכולם, ולא להקשיב למקום שבו אני צריכה להיות בשביל השקט והאושר שלי,אני מפספסת את עצמי. בעיני אין אדם מושלם, יש אדם שלם שמשלים עם חוסר המושלמות שלו,עם הבינוניות. בינוניות היא מקום של המנוחה, של השקט הנפשי, לעשות בדיוק כמה שאני יכולה, לא הכי טוב, אלא הכי טוב בשבילי, הקצב הזה הזמן שאוזל הוא אשליה,בהליכה בקצב שלי אני חווה הרבה יותר, מריצה בקצב של האחרים. אדם שלם הוא כמעט ,אבל הוא אוהב את עצמו כזה, כמו שהוא.

אדלשה

New member
תגובה ל בנוניות.

הי, ברוכה הבאה! אני מסכימה איתך לגמרי!! אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

אהבתי את מה שכתבת..

את צודקת, אבל קשה לשנות חינוך של שנים. קשה לשנות את הביקורת העצמית הקשה הזאת, את הצורך להיות תמיד "הכי טובים שיש" .. ולא בגלל שאנחנו באמת רוצים, אלא כיוון שככה חינכו אותנו, זה מה שדרשו מאיתנו, זה מה שציפו לו מאיתנו. אולי פעם אהיה שלמה.. כמעט

akazw

New member
אני בהחלט הייתי שם...

זה לא קל אבל בהחלט אפשרי, כל מה שכתבתי לך הוא מהתנסות אישית שלי, הייתי בדיוק במקום הזה, ויצאתי מזה, כיום אני רואה דברים לגמרי אחרת, הפסקתי לפחד ממה יגידו עלי, ומשם התחיל גלגל השינוי אצלי, שהביא המון שינויים, ביצירתיות ובעוד הרבה תחומים. אקא

akazw

New member
לרצות בשביל אהבה

חלק מהעניין של להיות הכי טובים, שייך לפחד שלנו לא להיות אהובים, מגיל קטן מפחידים אותנו, אם לא תהיה טוב ,לא יאהבו אותך, ותשאר בלי חברים, אנחנו לומדים לבקר את עצמינו בצורה הכי קשה שיש ,אנחנו לומדים שכדי שכביכול יראו אותנו, ויאהבו אותנו אנחנו צריכים להיות בסדר, ומפנימים את האשליה שככל שנהיה יותר טובים, יאהבו אותנו יותר, עד שאנחנו מתבלבלים בין אהבה להערכה,לסיפוק,ולריצוי, ושואפים להיות הכי טובים כדי שהכי יאהבו אותנו,אבל האמת היא שזו אשליה.הציפיות של האחרים מאיתנו הם האשליה שלנו,הציפיות של האחרים הם למעשה הציפיות שלהם מעצמם, ושלנו הם מעצמינו. האהבה האמיתית היא למי שאני , להוויה שלי, לאדם שאני, ולא חשוב מה אני עושה, ואם אני אוהבת את עצמי , אז אני לא צריכה שאחרים יאהבו אותי, וכך כשאני אוהבת את עצמי, אני מגלה פתאום שלא חשוב לי אם אחרים אוהבים אותי או לא, ולכן לא אכפת לי מה הם חושבים, ואם אני לא פוחדת מזה שאהיה לבד, כי טוב לי עם עצמי, ונעים לי, אז אני מפסיקה לרצות את כולם, ותראו איזה פלא, עדיין אוהבים אותי, כי אני אני, ואז אז נהיה לי טוב.... כי אני לא פוחדת יותר, ואז אני הכי טוב שאני, ולא הכי טובה של אחרים. שלך אקא

למעלה