והטריילר הענק......

a Warming Sign

New member
והטריילר הענק......

לDVD החדש שיוצא ב23 לנובמבר.. פשוט |ריר|. http://www.youtube.com/watch?v=TEQ6ZatxrqM אני כבר רואה איך אני הולכת לפנות את הבית ולהקדיש יום שלם לצפייה
זה בטח ארוך!

אויש../images/Emo99.gif

כמה אמרת שזה עולה?? זה נראה כ"כ מגניב
אני הולכת להתעלל בכרטיס האשראי הטרי שלי! בינתיים קניתי עם המשכורת שלי את הDVD ואת האלבום של TT, והDVD שלו הוא הבא בתור!! הייתי אמורה מחר לנסוע לב"ש ולקנות את האלבום החדש, אבל היום אחי עשה לי הפתעה- הוא התקשר אליי ואמר שיש הגרלה ברדיו בשביל לקבל את האלבום החדש שלו, (היה צריך רק לשלוח את השם שלו לאיזה מספר..), ושהוא כבר שלח בשבילי הודעה... anyway קיבלתי טלפון מהם והם אמרו שזכיתי... נקווה שזה לא יהיה כמו הפרס של רדיו ירושלים, ואני באמת אקבל אלבום של רובי...! אם לא, הכרטיס שלי הולך לזכות בעוד גיהוץ

a Warming Sign

New member
מגניב לך!!

הכרטיס שלי כבר פנה לעמותה נגד התעללות בכרטיסי אשראי

a Warming Sign

New member
הDVD כבר ניתן להזמנה

[גם באמאזון] במוזיקהנטו,אבל כמובן שהוא יגיע רק ברגע שהוא יצא או כמה ימים מאוחר יותר. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12162 המחיר הוא 90 מה שאומר שבחנויות זה יהיה מחיר רגיל של DVD [90-100] אני לא יודעת לגבי התאריך יציאה בארץ,צריך לברר בחנויות דיסקים

עפטוב

New member
התו השמיני בנתב"ג הזמינו

אני עובדת חנות לידם והם הבטיחו לי שזה יגיע ובגלל שזה התו השמיני זה בטח יהיה הרבה יותר זול...

Velma Kelly

New member
../images/Emo99.gif

אם אני מזמינה את זה באמזון, הסיכויים שזה יגיע יותר מהר ממה שזה יגיע לארץ הם יותר גבוהים?

Hola girl

New member
מישהו יכול להסביר לי מה מכיל הדיסק?

סתומרת לא הבנתי.. זה כמה הופעות? או כל פעם שיר מכל הופעה? ולמה בכלל הוא מוציא דיסק סיכום,הוא לא פורש נכון.? כי אני זוכרת שקראתי על זה משהו

a Warming Sign

New member
זה DVD כפול שמכיל קטעים מהופעות,

הם לא בדיוק חילקו את זה שווה אבל זה בערך כמה שירים מכל הופעה. ההופעות הן הנבחרות מהשנים שעברו.ויש גם הופעות בודדות בתכניות. הוא מוציא דיסק סיכום לדעתי בגלל שהוא התחיל משהו חדש ושונה, וזאת הדרך הכי טובה לסכם 10 שנים של מוזיקה והופעות איכות
[במקום סתם להוציא עוד DVD של הופעה מהשנה]

a Warming Sign

New member
אממ../images/Emo12.gif..תיקון טעות../images/Emo88.gif

הDVD יוצא ממש עוד כמה ימים! באמאזון בריטניה רשום ה10 לנובמבר,בגרמניה ה13,ובישראל ה16. תבחרו את התאריך שבא לכם

למעלה