תחרות שוקולד באגדות
New member
והזוכים הם..
אז קודם כל, אנחנו באמת מצטערת על האיחור. הוא נגרם בגלל דברים שלא היו תלויים בנו. שתינו קראנו את כל האגדות ונורא אהבנו את כולן. זאת אחת הסיבות שלא היינו מסוגלת לבחור רק אגדה אחת ולהצביע לה. תדעו, בהרבה מסרים, נוסח ההצבעה הייתה כזאת.. אני בוחר באגדה X ובאגדה Y. וכן שגעתם אותנו
. שמחנו לגלות כמה כשרונות יש בפורם שלנו ואנחנו יכולות להבטיח שבהמשך יהיו עוד הרבה תחרויות בהן תוכלו להפגין את כשורונתיכם. אני חייבת לציין שהתחרות עצמה הייתה מאוד מאוד צמודה. ורק ביום האחרון התחרות "נסגרה" באמת. ואחרי הקדמה זו..
במקום השלישי, האגדה המקסימה, שלוש משאלות של merb, עיבוד חופשי לאגדה של דג הזהב.
במקום השני , האגדה הכי ארוכה ומתוקה, מיני סינדרלה של TiKi123 .
ובמקום הראשון, אגדה יפה, מרגשת, עצובה ובעיקר מעוררת מחשבה, אגדת השלום בגבעת השוקולד של דןצ.
ה
לזוכים יהיה כרטיס זוגי להצגה בבית ציוני אמריקה. נשלח מסר לזוכים עם קישור לכרטיס האישי של אחראי לפרסים, בו הוא יגיד להם מהן ההצגות האפשריות והם יבחרו את ההצגה שהכי מעניינת אותם. כמובן שאחר כך הם מחוייבים לבוא ולספר לנו מה הם בחרו וכמה מהנה היה.
אז קודם כל, אנחנו באמת מצטערת על האיחור. הוא נגרם בגלל דברים שלא היו תלויים בנו. שתינו קראנו את כל האגדות ונורא אהבנו את כולן. זאת אחת הסיבות שלא היינו מסוגלת לבחור רק אגדה אחת ולהצביע לה. תדעו, בהרבה מסרים, נוסח ההצבעה הייתה כזאת.. אני בוחר באגדה X ובאגדה Y. וכן שגעתם אותנו