אפרסקה יקרה! (ארוך)
אם תסתכלי על ההודעה שלי מלפני יומיים (משהו כזה), תראי שגם אני מאוד מתאימה ל-PCO, מבחינת פרופיל הורמונלי ממש "לפי הספר" לתסמונת הזו, אולטראסאונד וכמובן וכמובן-מחזורים שאף-פעם לא היו סדירים, לא לפני לקיחת הגלולות ולא אחרי הפסקתן (למעשה, מזה 4 חודשים היתה לי רק וסת אחת-שהגיעה בעזרתן האדיבה של פניני אוטרוגסטן!). הרופא שלי לא התחייב על האבחנה של PCO אבל אמר שיש לי בעיה של חוסר ביוץ, ש-PCO בהחלט יכולה להיות הסיבה לה. במקרה שלי, מכיוון שכמה חודשים לא היה לי ביוץ, ורירית הרחם שלי לא נחשפה למספיק פרוגסטרון, היא התעבתה והרופא, שגם לי רשם איקקלומין+זריקת כוריגון+מעקבים, הפנה אותי לפרוצדורת היסטרוסקופיה אבחנתית (צפיה ברירית הרחם, חצוצרות ושחלות ע"י מצלמה) לפני שבכלל אתחיל ב"טיפולייט" (אהבתי את המונח!!!!!). סליחה שאני חוזרת על מה שכבר תארתי כאן, אבל פירטתי שוב כדי להראות לך שאת לא לבד! את ואני ביחד באותה סירה, ושתדעי שאני פוליציסטית לא כ"כ אופיינית, בלי תסמיני האקנה/משקל עודף, אבל עם בעית מחזורים לא סדירים ממש מאז שהתחלתי לקבל! אז אני מאוד אשמח אם תצטרפי אליי בחודש הבא ל"טיפולייט" (אחרי ההיסטרוסקופיה שלי, שמתוכננת ל-30/4), וביחד נגיע לפסים המיוחלים!!! גם אני שמעתי על הרבה בנות שנכנסו להריון עם PCO אחרי מחזור איקקלומין אחד. את יכולה לחכות עוד אם את רוצה ולא להתחיל בטיפול, כי תאורטית יש סיכוי שתבייצי, פשוט אי-אפשר כ"כ לצפות מתי. כך גם אצלי, ולכן אני מעדיפה את הטיפול שבעזרתו אדע בדיוק מתי הביוץ ולא אשגע את עצמי בסיכויים תאורטיים וכו' (גם לי נטיה לאובססיה קשה...). שיהיה לך חג שמח!
(שוב אני מצרפת את אייקון "אליהו" המתוק).