והודעה משמחת לי

אירילה

New member
והודעה משמחת לי

המטפלת של אורית נוחתת ביום ראשון הקרוב בארץ ותגיע אלינו ביום שני למחרת. סיפרתי זאת למטפלת של אמנון והיא נעצבת ושואלת אותי : אז מה גרשון? עכשיו תשכח ממני??. אז עניתי לה ,את צריכה להיות שמחה ,עכשיו יש לך אחות קטנה. ואם דיברנו על אמנון ,אמנון ללא שינוי במצבו ,השמין קצת ואותו דפוס ההתנהגות נשאר. אצל אורית ,יש שיפור מאז שהתחילה את אישפוז היום הרב תחומי בשיקום בהדסה ,היום הפיזיותרפיסט אמר לנו שהם רוצים שהיא תעבור להליכה במקל רגיל ולא 4 נקודות ,משום שהיא התחזקה והבטחון העצמי חזר ,בינתיים היא ממשיכה ללכת פעמיים בשבוע לשיקום בהדסה. יחד עם זאת יש ירידה מנטלית אצל אורית , אז נכון שאנחנו נוטים לשכוח בגילנו יותר מבעבר ,אך אצלה זה יותר בולט ,כושר הריכוז אצלה פחת כמו גם הזכרון והלוואי שאתבדה שזה לא זה. לפני כשנתיים עשינו אבחון והמאבחן קבע שזה כתוצאה מהארוע ,דהיינו הפרעה בריכוז דבר הגורם לשכחת מה. אני לא שקט ולכן בשבוע הבא אדבר עם האחראית על השיקום ע"מ להתייעץ עם המאבחן שבמקום. חוצמזה הכל בסדר. לילה טוב ושקט גרשון

טילי66

New member
בשעה טובה ומוצלחת

הי. עשית לי את הבוקר שמחתי לקרוא שהמטפלת מגיע זו הקלה גדולה.בשעה טובה ושתיהיה בחורה מוצלחת.אני רוצה לקוות שהדברים שאתה חרד הם כתוצאה מהארוע.אנחנו רווים. ד"ש לאורית ובשורות טובות.גם אצלי אולם כמנהגו נוהג יום אלים יום בוכה יום אפטי כדי שלא יהיה משעמם אז יש גיוון.שבת שלום תמי

zs1957

New member
גרשון, בשעה טובה

שמחה בשבילכם על הגעת המטפלת לאורית. מאחלת לכם שיתוף פעולה מצויין אתה. שתהיה חמה וקומוניקטיבית עם אורית והעיקר הרבה בריאות ובהצלחה. לגבי הירידה בזיכרון אצל אורית , ידוע כי אנשים שעברו אירוע מוחי עוברים גם פגיעה בזיכרון. ניתן לשפר את הזיכרון במשחקי תוכנה במחשב גם מהנים וגם מפתחים את הזיכרון. אינפורציה תוכל לקבל בשיקומון של יד שרה בירושלים. יש להם תוכנה של משחקים לשיפור הזיכרון לחולי CVA שמפעילים אותה בשיקומון. תוכנה טובה מאד ואתה יכול לשחק עם אורית במשחקים. תברר אם ניתן לרכוש את התוכנה. בשורות טובות. שתהיה שבת מקסימה ונעימה. זהבה

מזל טוב לגרשון ולאורית

אני שמחה מאד לשמוע מקווה שהיא תהיה נפלאה כמו שלנו ואז הכל יהיה פשוט בסדר ולמעלה מזה בשורות טובות טובה

אירילה

New member
וגם מזל טוב לך טובה לרגל הפרישה

שתמלאי את הזמן הפנוי לצורך דברים טובים בלבד ,עם הרבה בריאות ואושר. אורית וגרשון

למעלה