וההיא שהיתה...

וההיא שהיתה...

נשארה קצת והלכה.העתיד המסקרן התהווה כהווה ככה ככה וגם זה לא ממש משהו, לתוך עבר שעדין מחפש זכרון,או איך זה בראש לארוז,לקטלג,לשמש כנסיון.לא אתנגד שאם הזמן ישתפר,ותגדל ההילה.כי לרדת אין כל כך לאן,או בשביל מה.

blonda3

New member
יופי../images/Emo45.gif

אז יש התקדמות אצלך?

ophra

New member
קשה לי לכתוב את זה

אבל המסך סובל הכל... נכון?
הן ימשיכו להישאר וללכת וההווה איתן ימשיך להיות "לא ממש משהו" עד שאתה תתחיל להאמין שלהיות איתך זה הרבה! עד שאתה תתחיל לראות את עצמך כיותר מ"שפן נסיונות" עד אז.... הן ימשיכו להשאר קצת וללכת.... מקווה שאתה מקבל את הדברים מהמקום שממנו הם נכתבו. עפ
(לא מספיק עשירה כדי לקנות בזול)

blonda3

New member
איך שיר נולד../images/Emo79.gif

כמו תינוק שמתחיל ללכת....ולומד.... איך שיר נולד הכבש השישה עשר מילים: יהונתן גפן לחן: יוני רכטר איך שיר נולד? כמו הצחוק. זה מתחיל מבפנים, ומתגלגל החוצה איך שיר נולד? כמו תינוק, בהתחלה זה כואב, אחר כך יוצא החוצה וכולם שמחים, ופתאום - איזה יופי, הוא הולך לבד, איך שיר נולד? כמו תינוק. אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

blonda3

New member
כשאני איתך../images/Emo79.gif

בשבילך.... כשאני איתך כמו צועני מילים ולחן: עוזי חיטמן כשאני איתך אני מתבייש כמו שהתביישתי בפעם הראשונה כשאני איתך אני מתרגש כמו שהתרגשתי בפעם הראשונה כשאת קרובה אלי אשה אז אני נכנע כמו ילד האם סימן הוא לחולשה או סימן אהבה כשאני איתך כשאני איתך אני מתלהב כמו שהתלהבתי בפעם הראשונה כשאני איתך אני מתאהב כמו שהתאהבתי בפעם הראשונה כשאת פוגעת בי אשה אז אני מסמיק כמו ילד האם סימן הוא של בושה או סימן אהבה כשאני איתך כשאת הולכת לי אשה אז אני בוכה כמו ילד האם סימן הוא לחולשה או סימן אהבה כשאני איתך אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

blonda3

New member
ועוד אחד....../images/Emo79.gif

ערב בלי ירח שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי ערב בלי ירח, בלעדייך בלי קיום. בזבזתי את הזמן בשאלה: "מה יש, אם אין אחר כך כלום". בדיוק כשהבנתי, הרגשתי איך נכנסת לכאן. טוב שבדיוק הגעת לי, הגעת לי בדיוק בזמן. בדיוק איבדתי להקה של מנגנים, זרוק לבד על המרבד זימזמתי - פירירים. ערב בלי ירח, עד שהגעת היה אנוש. נהייתי קצת שמח, אין בכל יום הזדמנות. אחר כך אין כלום, אולי גלגול של נשמה. אחר כך אין כלום. בינתיים, בינתיים, בינתיים. הגעת בדיוק בזמן. ערב בלי ירח, עם חשבון חיים קטן. שכבנו שוב בפעם המאה, כמו בפעם הראשונה. לפתע את אמרת לי:"הכאבת לי כמו השטן". טוב שבדיוק אמרת לי, אמרת לי בדיוק בזמן. בדיוק סלחי לי, לא רציתי להכאיב. לפעמים כשהולכים לי, אני אבוד בתוך תוכי. ערב בלי ירח, עד שהגעת היה אנוש. נהייתי קצת שמח, אין בכל יום הזדמנות. אחר כך אין כלום, אולי גלגול של נשמה, אחר כך אין כלום, בינתיים, בינתיים, בינתיים. הגעת בדיוק בזמן. פירירי... אחר כך אין כלום, אולי גלגול של נשמה, אחר כך אין כלום, בינתיים, בינתיים, בינתיים. הגעת בדיוק בזמן. פירירי... אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

זה לא קורה הרבה...

לפחות לא ממש.הצייד אומנם עושה מלאכתו,מתוך אינסטינקט,לא ממש בשליטה.משחק באגו.אבל לא נשאר לזלול מהטרף,,,{יש שיגידו בורח}אדם קדמון לגמרי,אני יודע,,,בסיסי למחריד.אבל הפסקתי להתביש במה שאני.זה רק לאחרונה שנשארתי לארוחת ערב,ולא יודע בכנות,מה אני מרגיש בקשר לכך...

ophra

New member
להתבייש בוודאי שלא....

אבל להעריך....? התחלת? עפ
(יש שיגידו...
)

מצוטטת

New member
חתיכת דילמה, כשאני חושבת

איך אנו בנויים הגוף=המוח הנפש=לב איפה היינו שם באיזונים לא
נו לך תתחיל לנסות לאזן בין השניים חתיכת פרוייקט

blonda3

New member
אדם קדמון לגמרי

בסיסי למחריד.... מה מאפיין אדם קדמון? ואם אתה איטי, בוחר בקצב איטי, לא נשאר לזלול מהטרף.... וכבר הסכמת להשאר לארוחת ערב.... אז אולי אתה פוחד. ו-אולי אתה פוחד מנשים. כי יכול להיות שבעצם התחלפו אצלך התפקידים והאשה היא הציידת... וזה אולי קצת מפחיד. אז לאט, לאט, לאט..... עד שתרגיש בטוח או-שמישהי תזרוק אותך למים הקרים ואז תתחיל לשחות... אין לי מושג. וטוב שהפסקת להתבייש במה שאתה.

blonda3

New member
אני חוזרת על השאלה שלי

לא הבנתי למה היתה הכוונה שלך כשכתבת אדם קדמון....??? למה נאלמת דום?

למעלה