והגננת שותקת

g a d d i

New member
והגננת שותקת

עזות המצח והאיפה ואיפה של הגננת מתגלית שוב עכשיו וחוצה עוד קו אדום, אחד מני רבים. הטרול המסכן פוער היום שוב את פיו בעוד אחד מאלפי הניקים העלובים שלו נגד רבנים וגדולי תורה. רק להזכיר, חנוך נחסם שניות ספורות אחרי ש`התסיס`. אחד מכאן נחסם אף הוא שניות ספורות אחרי ש`קילל`, קומבינטור נחסם דקות ספורות אחרי שהלשין למשוב או `קילל` והמסית האמיתי, כרגע "משנכנס אדר", ממשיך לייצר זבל ולהפיץ כאן רפש וטינופת וההודעות נותרות על כנם.

חנוך617

New member
תגידו מה שתגידו

גדי צודק. הטרול הזה (לא גדי) מטמטם את השכל.

g a d d i

New member
נו אז תפנה ישירות לגננת...

אלא אם כן אתה מפחד שהאימון שלה בך ירד ולא יעזרו יותר שום מסרים והתנצלויות... תגיד לה את זה בקול ברור! ספר לכולם כמה היא רדפה אותך במסרים אישיים וסחטה ממך התנצלות תוך שהיא מודיעה לך באיומים שהיא לא מאמינה לך יותר וזה על לא עוול בכפך, ועל `עבירות` הרבה פחות חמורות ממה שהעוכר ישראל ההוא עושה! תגיד בקול שהנטיה החבדית של הגננת לא נותנת לה למחוק הודעות שיטנה שכאלו כזכור מבעבר בתקופת ופרצת וכנ"ל לגבי איש הרוח שחסם אז את זאבי.

g a d d i

New member
עד זיבולא בתרייתא

אצעק ואוכיח לכולם את הצביעות של הגננת. תרשמו מה שאני אומר: הודעות הנאצה יישארו על כנם עוד שעות ארוכות ואחרי זה יבואו הגנן והגננת ויספרו שהם לא ראו את זה וגם אז ייקחו עוד כמה שעות עד שימחקו את זה והגנן יגיד: מה אתם רוצים, לוקח זמן למחוק כ"כ הרבה. תזכרו.

BigKay

New member
איך אתה יודע על סיפורי

הטרול כשהצטרפתה אחרי סיפור הטרול, אתה משום מה מזכיר לי את זאביק, אתה לא אחשלו?

אכן אתה צודק...

צריך לחסום ולמחוק את הודעותיו של אותו טרול=חתול. אבל תסביר לי למה אתה ישר תוקף אותה ומדבר אליה בצורה מחפירה, היא יכולה להיות אמא שלך, אז בבקשה פעם הבאה תתנהג ביראת כבוד ותבקש בצורה מכובדת למחוק.

g a d d i

New member
בצורה מכובדת... חחחחחחחחח

לא ביקשתי בכלל למחוק. רק הצגתי את הזדוניות והרוע שמנחים את דרכה. מצידי שלא תמחוק ולא דברי כפירה וזלזול בפורום הכפרני הזה מזיזים לי ממש, רק רציתי להראות לכולם מי זו בדיוק הגננת ומה הם העקרונות שעומדים נר לרגליה. דבר שני, אל תתן לי עצות איך להתבטא.

גועל נפש דוחה...

למה למה למה? תסביר לי למה בצורה כזאת? אני רואה שהדברים שאני אומר מועילים לך כמו כוסות רוח למת. אז פעם אחרונה תפסיק לדבר על אריאלה בצורה לא יפה ומגעילה.

ר' גדי

היה צריך להחסם ומזמן.ניסינו לתת צ'אנס ועוד צ'אנס ועוד ועוד...מסתבר שטעינו.לא נורא
אני מאמין שבפורום אחר חסימתו הייתה מתבצעת ומייד. חוץ מגננת יש פה גם "גנן"
סדר מינימלי יש בפורום לכן אנחנו כאן

המחיקות התחילו ברגע זה

לאין נעלמה הודעת המחאה הגדולה שלי? אריאלה סימן שאת נמצאת כאן אז בבקשה תמחקי את ההודעות של הטרול!

אהה, זה איש הרוח.

למה מחקת את הודעתי וגם את תגובתי שרפוש נצמד לאריאלה? תמחוק בבקשה את הודעות הלכלוכציה של הטרול על רבנים.

חביבי...

"הודעות מחאה" יעשו במסרים.אנחנו לא מחלקים כאן פקודות וגם לא מקבלים פקודות. אם יש לך הערות או הארות למנהלי הפורום נא לעשות זאת באמצעות המייל או תיבת המסרים.

על ה"לא מחלקים" תרשה לי

לחלוק כי בינתיים כל מה שראיתי כאן זה כל הזמן פקודות. שאתה מוחק ואומר לי לשלוח במייל זו לא פקודה? ולמה את רפוש אתה לא מוחק, הרי גם הוא צעק על גדי ואמר גועל נפש דוחה?

אם קשה לך

אף אחד לא מחייב אותך להיות איתנו בפורום. התססת הפורום היא דבר מיותר לחלוטין. רפוש הוא מאושיות הפורום הזה ואין ולא תהיה שום סיבה למחוק הודעות שלו. כמנהל,זכותי להציב כללים לפורום.מי שמסוגל לנהוג לפיהם רצוי כאן, מי שלא.לצערי הוא יאלץ לחפש פורום אחר. שוב.טענות הערות והארות.רק באימייל או בתיבת המסרים.

תגובתך אומרת הכל!

אין מה להוסיף. האיפה ואיפה שגדי שח עליה חוגגת. כל המוסיף גורע. תקראו בבקשה את התגובה של איש הרוח ותבינו הכל. גדי, חושבני שאתה צריך לומר לו יישר כח שהוא המחיש לכולם כמה אתה צודק.

תגובתי תמיד אומרת הכול../images/Emo13.gif

אני חוזר שוב. הערות הארות וטענות יועברו למנהלי הפורום אך ורק דרך תיבת המסרים או האימייל. אני מקווה שהמסר הובן.(אני כותב אותו כבר בפעם השלישית):))

וכאן נמחקה לך הודעה

עצם העניין שעברת את כלי הניטור וקיבלת אישור לכתוב בפורום,לא אומר שאתה צריך להתסיס את הפורום.בפעם הבאה,לצערי אתה תחסם.

למעלה