וד"א חברה מישהו מכיר אתרים לספרים שבהם אני אוכל לרשום את סחורתי הקטנה.
G GeJuFan New member 31/8/03 #1 וד"א חברה מישהו מכיר אתרים לספרים שבהם אני אוכל לרשום את סחורתי הקטנה.
G GeJuFan New member 31/8/03 #2 או חנויות באזור חולון שקונות ספרים יד שנייה. ואני מוכרת רק במחירים שרשומים בקובץ שהוספתי להודעתי הקודמת.
או חנויות באזור חולון שקונות ספרים יד שנייה. ואני מוכרת רק במחירים שרשומים בקובץ שהוספתי להודעתי הקודמת.
ל לאזארוס לונג New member 1/9/03 #3 בבקשה ../images/Emo140.gif רשימת חנויות ספרים משומשים (כולל חולון). אתרים או פורומים למכירת ספרים משומשים.
בבקשה ../images/Emo140.gif רשימת חנויות ספרים משומשים (כולל חולון). אתרים או פורומים למכירת ספרים משומשים.
G GeJuFan New member 1/9/03 #4 היי תודה, ומה אף אחד לא רוצה לקנות זה מחיר מציאה לעומת חנויות הספרים, ורוב המוכרים באינטרנט.
G GeJuFan New member 1/9/03 #6 ../images/Emo2.gif חמישה שקלים? נו הרי בטח כולם גנבים, קונים בחמש ומוכרים בחמישים.
Y yuvalgul New member 2/9/03 #7 ספרים שמצויים ברשימה שוויים נמוך ביותר אלה רומן רומנטי במיטבו ספר לקחת ולזרוק. גרוע יותר מספרי רם אורן
ספרים שמצויים ברשימה שוויים נמוך ביותר אלה רומן רומנטי במיטבו ספר לקחת ולזרוק. גרוע יותר מספרי רם אורן