ודרך רשעים תאבד

חרוז

New member
ודרך רשעים תאבד

תהילים פרק א אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד, ובמושב ליצים לא ישב: כי אם בתורת אלוקים חפצו, ובתורתו יהגה יומם ולילה: והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו יתן בעתו, ועלהו לא יבול, וכל אשר יעשה יצליח: לא כן הרשעים, אם כמץ אשר תדפנו רוח: על כן לא יקומו רשעים במשפט, וחטאים בעדת צדיקים, כי יודע אלוקים דרך צדיקים, ודרך רשעים תאבד:

*LIHI 007

New member
בחייאת חרוז דיי כבר !!!!!

היי חרוזי; בחייאת מספיק !!!!! די !!!!!!!! עוד תחזיר את כולנו בתשובה הבנו את הפואנטה, כבר התפללנו לאלוהים לעקירת העין רעה; כבר בדקנו את המזוזות בחדר; כבר קיבלנו ברכת הרב; מה עוד???????????????? לא צריך להזים ידידי; ``לא אלמן ישראל`` !!!!!!!!!!! 007 - ליהי

תקשי טוב חרוז חלול H-)

אני עוקב אחר ההתפתלויות אין קץ שלך מזה שבועיים..אחרי המעשה המגונה שבצעת פה באותה הגברת מהפורום וממליץ לך על טיפול בחשמל יש אמת אחת ברורה שיקרת,הונית,התחזית כל היתר-סיפורים יש לך רגשי אשמה-לך לכותל אבל תפסיק לייגע את הפורום הזה בהתפתלויות של אנס מתנצל מכיר קליאנטים כמוך אחד מקומם-מוסד כעת אני מקווה שהייתי מספיק ברור מרק.

חרוז

New member
מי אתה בכלל....

ניסיתי להיזכר מי האיש הזה ונזכרתי... זה אתה שכתב על מ``פ אשכנזי וחיילים מרוקאים... מה הפלא... שענית מיד להודעה ``דרך רשעים תאבד`` ברור לי מאליו שהלכת לאיבוד. מאחר ולקחתי על עצמי לא להיתקל באנשים ולהילחם בהם, לא מתכוון לפנות אליך יותר, אתה בשבילי לא קיים, אל תענה להודעתי בבקשה ואני לא מתכוון להתייחס אליך יותר, אצלי אין אשכנזים ומרוקאים כולם בני ישראל, אני אוהב את כולם, כל אחד ילך לדרכ, כל אחד והחברים שלו. שיהיה לך כל טוב נפש תועה ואבודה.

כללית זה נכון-אינך ראוי להתיחסות

עשיתי זאת רק הפעם כדי לחשוף אישיות רעועה בפני קוראי הפורום בזה תם תפקידי בקשור אליך אלא אם יוברר שהתנהגותך כפייתית מרק.

חרוז

New member
בונדה לברכות אף פעם לא מאוחר

בונדה היקרה !!! לברכות אף פעם לא מאוחר, לא היום ולא מחר. אישה, התאזרי בסבלנות, כי ויש לי עוד כמה ברכות: ``בירכת הגשם`` - במיוחד לידידנו ``גר`` ``בירכת הבית`` ``בירכת כהנים`` ובזה את החדר אנו מטהרים, בכל אופן אישה, לאחר הברכות יש לי אחלה הרגשה. ומקווה שגם בך תידבק התחושה. בברכה (*** חרוז ***) נ.ב: מופתע איך את זוכרת את כל הברכות. ואם זוכרת כנראה המטרה שלשמה כתתבי אותן מושגת

*LIHI 007

New member
האמונה חוזקה בלב ולא בנייר

חרוז האמונה חוזקה בלב ולא בנייר ברגע שנכתבים דברי קדושה על מקלדת לצרכי וירטואליה של חדר בצ`אט זה אפילו חילול הקודש מה לפרקי תהילים ולטיהור אוירה בחדרי צ`אטים????? ובתדירות כה גבוהה משום מה אובד הקסם אמונה צריכה שתהיה בלב, מדי פעם לא מזיק לשרבט משפט או שניים אבל כבר נאמר: ``וכל המוסיף גורע``. ובכל זאת, שיהיה לנו רק טוב אמן ואמן !!!!!!! 007 - ליהי

חרוז

New member
אמונתך חזקה כפליים

ליהי יקרה !!! וואלה בחיי שנרגעתי, את אישה מאמינה, או לפחות לא טיפוס ``אנטי בנושא זה``, אני אנני אדם דתי ומגדיר את עצמי כמסורתי רק בגלל שמאמין באלוקים, לצערי נוסע בשבת ומתוך תרי``ג מצוות, מקיים את המעטות בלבד. תתפלאי, הדברים שהכנסתי בפורום, לא היה להם שום מטרה דתית, היה בהם מסר מסוים הקשור ביחסים ``בין אדם לחברו`` ולא ``בין אדם למקום``, יש בסידור התפילה פסוקים ומשפטים, שמבטאים בצורה מדהימה את מה שאני חש מידי פעם ובמיוחד בתקופה זאת לגבי אנשים, ולכן הבאתי פסוקים אילו, שלדעתי רלוונטים לחדר הוירטואלי שלנו. יחד עם זאת, לוקח לתשומת ליבי את דברייך, יש משהו במה שאמרת ולכן אפסיק זאת ואחפש מסרים אחרים ``חילוניים``. מה גם, שמתחילים לדבר כאן על ``כפיה דתית`` וכל מיני שטויות, כנראה יש גם כאלה שפוחדים מהדת ויותר מכל פוחדים מעצמם (והכוונה בשום אופן לא מכוונת אלייך). אגב: הוכחה לאמונתך שחזקה היא כפליים מתבטא ע``י שכפול השורה לשניים (*** חרוז ***)

בוודאי שאני מאמינה כי....

חרוז אהלן; אנטי? בוודאי שלא חס וחלילה !!!!!! אני אכן אשה מאמינה!!!!!! גם אני חילונית, לא שומרת שבת למרות שאני מדליקה נרות שבת בערב שבת. יחד עם זאת החיים חזקים יותר מכל דבר וקיומו של האל במרומים - הוכח לי לא אחת במשך חיי אשרי המאמין !!!!!! ואשרי האיש שנוכח בכך לאלו שהם אנטי דת - אני מאחלת להם את הזכות לראות ולהרגיש בקיומו של האל (אולי נפשם לא מוכנה עדיין) ושוב חייבת להדגיש: כפייה דתית - בשום אופן !!!!!!! האמונה קיימת בליבו של כל אדם וזה רק עניין של זמן בל נשכח כי בצר לנו אנו מתפללים לאל אחד דתיים וחילוניים. 007 - ליהי

*LIHI 007

New member
האמונה חוזקה בלב ולא בנייר

חרוז האמונה חוזקה בלב ולא בנייר ברגע שנכתבים דברי קדושה על מקלדת לצרכי וירטואליה של חדר בצ`אט זה אפילו חילול הקודש מה לפרקי תהילים ולטיהור אוירה בחדרי צ`אטים????? ובתדירות כה גבוהה משום מה אובד הקסם אמונה צריכה שתהיה בלב, מדי פעם לא מזיק לשרבט משפט או שניים אבל כבר נאמר: ``וכל המוסיף גורע``. ובכל זאת, שיהיה לנו רק טוב אמן ואמן !!!!!!! 007 - ליהי

למעלה