ודעה ל-ivgeni1000 ולכולם.

roychu

New member
ודעה ל-ivgeni1000 ולכולם.

בבקשה לפני שאתם מוסיפים מונח, שימו לב באיזה מילון הוא צריך להיות, ועם הוא קיים כבר. יבגני, היום הוספת את פריזה ל"דמויות" ולא ל"רשעים" וכמעט עשית לי התקף לב אחרי כל מה שכתבתי עליו שם

...

אז כן אפשר להוסיף מושגים! תודה רבה! הוספתי כבר "מאקאנקוספו (ספיישל קנון בים)" למילון מושגים/התקפות מהסדרה ו"הסאייאנים" למילון גזעים.

בעיה קטנה:

כל פעם שאני רוצה להוסיף מונח אני לוחץ על "הוסף/י מונח למילון" שמתחת לרשימת המילונים הקיימים (ראה תמונה). ואז אני כותב את המונח וכשאני לוחץ אישור נכתב לי מתחת למונח החדש במילון הזה שגולשי תפוז מבקשים לדעת על _____(המונח שכתבתי) ואז אני צריך להיכנס לזה ולכתוב הכל מחדש. איך אני מוסיף למילון כך שזה פשוט יתווסף בלי כל הקטע הזה? תמונה
:

../images/Emo105.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקפאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roychu

New member
סורי, הרגע התעוררתי.

מה שאתה עושה זה ככה: אתה כותה את המונח, ומסמן שיהיה פתוח. מעתיק את המונח (ctrl+c) ולוחץ אישור, במקרה שהמונח לא נכנס, פשוט תדביק אותו

*במקרה* שהמונח לא נכנס?

הוא אף-פעם לא נכנס! זה תמיד כותב לי שגולשי תפוז מבקשים מידע על ____(הכותרת שכתבתי למונח). לדוגמא: גולשי תפוז מבקשים מידע על גיניו פורס. מה עושים

ועוד שאלה בקשר למילון:

למה לעזאזל המילון שלנו מחובר עם המילון של פורום באפי?! זה מציק שכל מילה כמו "אן" או "אדם" הופכת להיות קישור למילון המונחים של פורום באפי-ציידת הערפדים! רוי, אני דורש לעשות משהו בנוגע לזה!

roychu

New member
בקשר לבאפי, זה בטיפול, קרה

שם משהו מוזר ביותר. ועכשיו הבנתי מה הבעיה, אתם לא יכולים להכניס מונח רגיל, אלא רק מונח פתוח. אז צריך לפתוח את המונח, ואז כשכתוב לך "גולשי תפוז..בל, בלה בלה" את לוחץ ומכניס את המידע, ואז המונח פתוח לפרשנות של הגולשים. קאפיש?

בכל-אופן...

הוספתי מידע בקשר לסקאוטרים, לשריונות הסאייאנים, לסאייאנים, לנאמקים, לגכיניו פורס ולכל חבריו וגם בקשר למאקאנקוספו. לכו לבדוק.

KeNNy7

New member
נכון זה ספיישל בים קנון

וגם אני הוספתי לדמויות את הסבא המאמץ של גוקו

ivgeni1000

New member
רייסטליין- כמה הערות...

לגבי מה שכתבת במילון על ברטר וג'ייס: תתקן אותי את אני טועה אבל לא גוקו הרג את ג'ייס, אלא וג'יטה. אחרי שגיניו החליף גוף עם גוקו, וג'יטה שם את היד שלו על ג'ייס, וירה עליו משהו... וג'ייס מת! כתבת שברטר פגש את המהירות המדהימה של וג'יטה...לא! הוא פגש את המהירות של גוקו! וג'יטה היה פצוע קשות

למעלה